13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 15.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne tur starter i fantastiske Florida, hvor du har et par dage på egen hånd på South Beach i Miami. Herefter venter der dig syv dage på St. Croix i Dansk Vestindien. Du kommer både til at bo centralt i hyggelige Christiansted og direkte ud til vandet i Frederiksted. Vi anbefaler, at du lejer en bil og udforsker øens gamle ruiner, de mange strande og måske stopper til en rundvisning på Cruzan romdestilleri.

Få information og fakta om Dansk Vestindien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Dansk Vestindien her

Bedste rejseperiode

Dansk Vestindien kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra december til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra maj til november er der regntid og risikoen for orkaner er størst i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra København
Idag starter din rejse mod Florida og St. Croix. Du ankommer til Miami samme aften som du er fløjet fra Danmark. Overnatning på hotel i South Beach, Miami
2.-3. dag: South Beach Miami på egen hånd
Du har de næste 2 dage fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace; Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer; Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. Du kan også leje en bil eller købe dagsture til sumpområdet Everglades eller fantastiske Key West. Overnatning på hotel på South Beach, Miami
4.-7. dag: St Croix, Dansk Vestindien
Du ankommer idag til St. Croix og skal bo de første tre nætter centralt i Christiansted. Du kan gå en tur i byens gader med de danske navne, nyde en kop kaffe langs havnepromenaden og besøge byens fort, som er bygget af mursten sejlet helt fra Danmark. Overnatning på hotel, Chistiansted
8.-11. dag: Frederiksted
Glæd dig til fire nætter i hyggelige strandhytter lige udenfor Frederiksted. Du skal bo på et hyggeligt familieejet hotel med en personlig atmosfære. Her er der gratis cykelleje og mulighed for at leje bil til udforskning af øen på egen hånd. Du kan bl.a. besøge et af øens mange mikrobryggerier, tage en dukkert ved Buck Island National Monument, nyde en sejltur i kajak på Salt River Bay, udforske øen på cykel eller hesteryg, dykke/snorkle ved Cane Bay eller besøge Cruzan Rum Distilery. Når du er tilbage ved stranden kan du nyde en sundowner på nabohotellets bar. Overnatning i strandhytter, Frederiksted
12. dag: Hjemrejse til Danmark
Efter lidt amerikansk kultur krydret med dansk historie og dejlig badeferie er det tid til at vende næsen hjemad.
13. dag: Ankomst Danmark
Du ankommer til Danmark efter en fantastisk rejse til Miami og St. Croix.

Overnatninger

3 overnatninger på turistklassehotel i Miami
3 overnatninger på turistklassehotel i Christiansted
4 overnatninger på turistklassehotel i Frederiksted

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

December - april

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Solbriller
 • Solhat eller kasket
 • Evt. guidebog
 • Evt. snorkeludstyr

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Miami / Miami - St. Croix / St. Croix - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Udgifter til ESTA
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Lokal transport
 • Måltider
 • Ture og oplevelser

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top