Søg
Søg
Art Deco, Miami, Florida
Christianssted Fort, St. Croix
Der findes masser af god snorkling i Dansk Vestindien
Danske gadenavne i Charlotte Amalie
Rundvisning på Cruzan rom
Whim Plantation Museum på St. Croix
Fantastiske Buck Island National Monument

Farverige Miami og skønne St. Croix

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Start din rejse med et par dage i farverige South Beach, Miami inden du skal til St. Croix og indsnuse den særlige stemning i gaderne med de danske gadenavne og de historiske forter. Der bliver også tid til at nyde øens dejlige strande og slappe af i din hyggelige strandbungalow.

Denne tur starter i fantastiske Florida, hvor du har et par dage på egen hånd på South Beach i Miami. Herefter venter der dig syv dage på St. Croix i Dansk Vestindien. Du kommer både til at bo centralt i hyggelige Christiansted og direkte ud til vandet i Frederiksted. Vi anbefaler, at du lejer en bil og udforsker øens gamle ruiner, de mange strande og måske stopper til en rundvisning på Cruzan romdestilleri.

Sæson

Dansk Vestindien kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra december til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra maj til november er der regntid og risikoen for orkaner er størst i denne periode.

Fantastiske Buck Island National Monument

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra København
Idag starter din rejse mod Florida og St. Croix. Du ankommer til Miami samme aften som du er fløjet fra Danmark.
Overnatning på hotel i South Beach, Miami

Dag 2 - 3: South Beach Miami på egen hånd
Du har de næste 2 dage fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace; Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer; Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. Du kan også leje en bil eller købe dagsture til sumpområdet Everglades eller fantastiske Key West.
Overnatning på hotel på South Beach, Miami

Dag 4 - 7: Med fly til St Croix
Du ankommer idag til St. Croix og skal bo de første tre nætter centralt i Christiansted. Du kan gå en tur i byens gader med de danske navne, nyde en kop kaffe langs havnepromenaden og besøge byens fort, som er bygget af mursten sejlet helt fra Danmark.
Overnatning på hotel, Chistiansted

Dag 8 - 11: Frederiksted
Glæd dig til fire nætter i hyggelige strandhytter lige udenfor Frederiksted. Du skal bo på et hyggeligt familieejet hotel med en personlig atmosfære. Her er der gratis cykelleje og mulighed for at leje bil til udforskning af øen på egen hånd. Du kan bl.a. besøge et af øens mange mikrobryggerier, tage en dukkert ved Buck Island National Monument, nyde en sejltur i kajak på Salt River Bay, udforske øen på cykel eller hesteryg, dykke/snorkle ved Cane Bay eller besøge Cruzan Rum Distilery. Når du er tilbage ved stranden kan du nyde en sundowner på nabohotellets bar.
Overnatning i strandhytter, Frederiksted

Dag 12: Tid til hjemrejse
Efter lidt amerikansk kultur krydret med dansk historie og dejlig badeferie er det tid til at vende næsen hjemad.

Dag 13: Ankomst Danmark

Overnatning:
3 overnatninger på South Beach i Miami
3 overnatninger på hotel i Christiansted
4 overnatninger i strandhytte ved Frederiksted

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet med stop i Miami og videre til St. Croix
  • Overnatninger ifølge program

Prisen er eksklusiv

  • Udgifter til ESTA
  • Rejseforsikring
  • Lokal transport
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: