Søg
Søg
Mocko Jumbi dans
Lokale mænd i St. Thomas
Solnedgang over Charlotte Amalie
Danske gadenavne i Charlotte Amalie
Vraget WIT Shoal II
Det er muligt at opgradere til vandfly mellem øerne
Fantastiske Buck Island National Monument
En af mange kirker på St. Croix
Whim Plantation Museum på St. Croix
Der findes masser af Iguana på de Dansk Vestindiske Øer
Der findes masser af god snorkling i Dansk Vestindien
Strande Caribien
Du kommer fra St. Thomas - St. Croix med vandflyver
Dansk Vestindien
Christianssted Fort, St. Croix

Historie, kultur og strande

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 13 dage

I dette rejseforslag kommer du omkring det bedste af Dansk Vestindien. Du får masser af historie, caribisk stemning, kultur og smukke tropiske strande.

Denne tur starter i fantastiske Florida, hvor du har et par dage på egen hånd på South Beach i Miami. Herefter venter der dig 8 dage på de smukke øer St. Thomas og St. Croix i Dansk Vestindien. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du lejer en bil lokalt. Der er rig mulighed for kajakture, dykning/snorkling, leje af cykler samt masser af vandreture.

Sæson

Dansk Vestindien kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra december til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra maj til november er der regntid, og det er her der er størst risiko for orkaner.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på Dansk Vestindien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på Dansk Vestindien kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Fantastiske Buck Island National Monument

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami
Afgang fra Danmark mod Miami med ankomst samme dag. Miami er en pulserende og multikulturel by, hvilket især kommer til udtryk i byens spisesteder og arkitektur. Miami’s South Beach er mest kendt for sine smukke strande, svajende palmer, art deco byggestil, fantastisk shopping og gourmetrestauranter. Her finder du en afslappet stemning samt et godt mix af turister og lokale. Adskillige tv-serier og film er blevet optaget her.
Overnatning på hotel på South Beach

2-3. dag: På opdagelse i Miami
Du har de næste 2 dage fri til at udforske Miami Beach og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace; Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørs caféer; Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. Du kan også leje en bil og købe dagsture til sumpområdet Everglades eller fantastiske Key West.
Overnatning på hotel på South Beach

4-6. dag: Miami - St. Thomas
Du flyver i dag fra Miami til St. Thomas, hvor du tilbringer de næste tre nætter i Charlotte Amalie. Byen Charlotte Amalie rummer masser af historie og kultur. Her kan du bl.a. besøge St. Thomas Reformed Church, Berascha Veshalom Vegmiluh Hasidim Synagogen og Camille Pissarro bygningen. Der er mulighed for at lave dagsture til bl.a. Magens Bay, Annaberg Sugar Mill ruinerne, The Emmaus Moravian kirken og St. John. For dig der ønsker total frihed, så kan du også leje bil og udforske øen på egen hånd. Der er også rig mulighed for at dykke/snorkle blandt smukke koraller og fisk eller udforske vraget WIT Shoal II, et militærfragtskib fra 2. verdenskrig.
Overnatning på hotel, St. Thomas.

7-11.dag: St. Thomas - St. Croix
Du flyver i dag fra St. Thomas til St. Croix, hvor du tilbringer de næste fem nætter. Her bor du lige ned til stranden på Cottages by the Sea - et hyggeligt familieejet hotel med en skøn og personlig atmosfære. Her er igen mulighed for at leje bil og udforske øen på egen hånd. Du kan bl.a. besøge et af øens mange mikrobryggerier, det gamle ford i Christiansted, Whim Plantation Museum, tage en dukkert ved Buck Island National Monument, nyde en sejltur i kajak på Salt River Bay, udforske øen på cykel eller hesteryg, dykke/snorkle ved Cane Bay eller besøge Cruzan Rum Distilery.
Overnatning på Cottages by the Sea, St. Croix.

12.dag: Afrejse fra St. Croix
Nyd den sidste morgen på St. Croix, før du tager i lufthavnen. Efter 12 dages rejse i Florida og Dansk Vestindien går turen hjemad. Tidspunktet afhænger af, hvornår dit oversøiske fly afgår.

13. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
11 overnatninger på standard hoteller.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.695,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere til hoteller og værelsestyper mod tillæg eller tilkøbe billeje m.m. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Miami / Miami - St. Thomas / St. Thomas - St. Croix / St. Croix - København
  • 11 overnatninger i dobbeltværelse på standard hoteller

Prisen er eksklusiv

  • Måltider
  • Drikkevarer
  • Personlige forsikringer
  • Drikkepenge
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: