13 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Start din rejse i fantastiske Florida, hvor du har et par dage på egen hånd i South Beach i Miami. Mæng dig med jetsetter-miljøet, hæng ud i Little Havana, udforsk Art Deco-stilen og graffitien i Wynwood, stå på rulleskøkter langs strandpromenaden og dyrk de ikoniske livredderhuse i et væld af farver. Miami byder på mange forskellige oplevelser.

Siden fortsætter du din rejse til De Vestindiske Øer, som populært også kaldes Dansk Vestindien. Her har du i alt otte dage med tre dage på øen St. Thomas og fem dage på øen St. Croix. På sidstnævnte ø bor du i hyggelige strandhytter lige ned til vandet. Glæd dig til at opleve spændende historiske steder, som alle vidner om Danmarks fortid. De historiske attraktioner krydres med caribisk stemning og kultur samt smuk natur og betagende strande.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du lejer en bil lokalt på De Vestindiske Øer. Der er desuden rig mulighed for kajakture, dykning/snorkling, leje af cykler samt masser af vandreture.

Få information og fakta om De Vestindiske Øer her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i De Vestindiske Øer her

Bedste rejseperiode

De Vestindiske Øer, også kaldt Dansk Vestindien, kan besøges året rundt. Det bedste tidspunkt at besøge landet er fra december til april, hvor vejret er mest tørt, og risikoen for orkaner er mindst. Fra maj til november er der regntid, og det er her, der er størst risiko for orkaner.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt på De Vestindiske Øer er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret på De Vestindiske Øer kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Miami
Afgang fra Danmark mod Miami med ankomst samme dag. Miami er en pulserende og multikulturel storby, hvilket især kommer til udtryk i byens spisesteder, arkitektur og anvendte sprog. Miamis South Beach er mest kendt for sine smukke strande, svajende palmer, art deco-byggestil, fantastisk shopping og gourmetrestauranter. Her støder du på en afslappet stemning samt et godt mix af turister og lokale. Adskillige TV-serier og film er blevet optaget her.
2.-3. dag: På opdagelse i Miami og nærområdet
Du har de næste to dage til frit at kunne udforske Miami og de omkringliggende områder. Den centrale del af Miami er hjemsted for Bayside Marketplace; Coconut Grove, som er kendt for sine mange og varierende restauranter og udendørscaféer; Coral Gables og Little Havana, som er et populært kvarter for cubanske immigranter. Derudover er Little Havana også berømt for Calle Ocho, Domino Park og områdets sociale, kulturelle og politiske aktiviteter. Du kan også leje en bil eller tilkøbe en dagstur til sumpområdet Everglades eller fantastiske Key West.
4.-6. dag: Miami - St. Thomas
Du flyver i dag fra Miami til St. Thomas, hvor du tilbringer de næste tre nætter i Charlotte Amalie. Byen Charlotte Amalie rummer masser af historie og kultur. Her kan du bl.a. besøge St. Thomas Reformed Church, Berascha Veshalom Vegmiluh Hasidim Synagogen og Camille Pissarro-bygningen. Der er mulighed for at lave dagsture til bl.a. Magens Bay, The Emmaus Moravian-kirken og den smukke naturrige ø St. John, hvor du bl.a. kan besøge Annaberg Sugar Mill-ruinerne. Hvis du ønsker total frihed, kan du leje en bil og udforske øen på egen hånd. Der er også rig mulighed for at dykke og snorkle blandt smukke koraller og fisk eller udforske vraget WIT Shoal II, et militærfragtskib fra 2. verdenskrig. Er du i Charlotte Amalie på en søndag kan vi anbefale at besøge Rothcschild Francis Market Square i Charlotte Amalie, hvor du kan gå på opdagelse blandt lokalt producerede råvarer, kunsthåndværk og mad såsom Johnny-kager og hele fisk, der er stegt på stedet i traditionelle kulgryder.
7.-11.dag: St. Thomas - St. Croix
Du flyver i dag fra St. Thomas til St. Croix, hvor du tilbringer de næste fem nætter. Her bor du lige ned til stranden hos Cottages by the Sea - et hyggeligt familieejet hotel med en skøn og personlig atmosfære. På St. Croix har du igen mulighed for at leje bil og udforske øen på egen hånd. Du kan bl.a. besøge et af øens mange mikrobryggerier, det gamle fort i Christiansted, Whim Plantation Museum, tage en dukkert ved Buck Island National Monument, nyde en sejltur i kajak på Salt River Bay, udforske øen på cykel eller hesteryg, dykke/snorkle ved Cane Bay eller besøge Cruzan Rum Distilery.
12. dag: Afrejse fra St. Croix
Nyd den sidste morgen på St. Croix, før du tager i lufthavnen. Efter 12 dages rejse i Florida og De Vestindiske Øer går turen hjemad.
13. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet og ruten.

Overnatninger

3 overnatninger i Miami på hotel Marseilles Beachfront Hotel (eller lignende)
3 overnatninger på St. Thomas, Windward Passage (eller lignende)
5 overnatninger på St. Croix hos Cottages by the Sea (eller lignende)

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Rejsen arrangeres som en individuel rejse

December - april

Pakkeliste

 • Varmt tøj til evt. kølige aftener
 • Gode vandresko og sandaler
 • Badetøj
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Miami / Miami - St. Thomas / St. Thomas - St. Croix / St. Croix - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider
 • Drikkepenge
 • Evt. resort fee

Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere til hoteller og værelsestyper mod tillæg. Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top