KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
2 - 8 uger
Ekskl. fly
Fra 5.310,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er fantastisk givende at lave frivilligt arbejde og det har en mærkbar effekt for lokalbefolkningen. Frivilligt arbejde er dog også meget krævende og stiller store krav til dig som menneske og er bestemt ikke for alle.
Læs mere om vores frivillige projekter i hele verden her.
Vores rejsekonsulenter sidder klar til at guide og vejlede dig til at vælge det rigtige projekt for dig.

I Ecuador arbejder Jysk Rejsebureau sammen med en organisation, som kan hjælpe med formidling af frivilligt arbejde flere steder i landet. Projekterne er meget forskellige og har en varighed af to-otte uger. Du arbejder mandag til fredag og har fri i weekenderne, hvor du kan tage på udflugter i det område du arbejder i.

Fælles for alle projekterne er, at det er en stor fordel at kunne begå sig på spansk, da alt kommunikation på projekterne formegentlig vil foregå på spansk. Hvis du har brug for at friske dit spanske op eller få et intensivt begynderkursus kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at få det arrangeret enten før dit frivillige arbejde eller sideløbende med dit frivillige arbejde. Læs mere om spanskkurserne her.

Ved ankomst til Ecuador bliver du hentet i lufthavnen og kørt til Quito og får en orientering om det projekt du skal arbejde for. Du bliver tilknyttet en koordinator, som kan hjælpe og vejlede dig med spørgsmål til dit ”nye job”. Der er desuden en 24/7 nødtelefon, så du altid kan komme i kontakt med engelsktalende personale, hvis du har brug for det.

I hovedstaden Quito er det muligt at arbejde med gadebørn.

I Amazon-junglen kan du arbejde som frivillig på en animal rescue center, hvor du vil hjælpe med at passe dyrene, gøre rent, ordne mad, vedligeholde bygninger, m.m.

Som frivillig for Pacific Whale Foundation i Puerto Lopez vil du få mulighed for at hjælpe med forskning af de hvaler der passerer området mellem juni og oktober måned. Dette projekt inkluderer 3 timer spansk undervisning om ugen.

På Galapagos kan du arbejde på en organisk farm og bl.a. arbejde med konserveringsarbejde i tæt samarbejde med lokale familier.

Du behøver ikke at have nogle kvalifikationer forud for dit arbejde, men det er selvfølgelig ideelt, hvis du har erfaring, uddannelse eller interesse indenfor området. Specielt hvis du skal arbejde på hospitaler og klinikker.

Læs mere om vores frivillige projekter i hele verden her.

Få information og fakta om Ecuador her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Ecuador her

Bedste rejseperiode

De frivillige projekter løber hele året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
Eksempler på projekter, som du kan blive involveret i: Quito - Frivilligt arbejde med gadebørn Den organisation Jysk Rejsebureau samarbejder med har til mål at gøre livet bedre og tryggere for de fattigste og mest udsatte børn og deres familier i Quito. Som frivillig skal du være tålmodig, kreativ og omsorgsfuld. Arbejdet med børnene omfatter mange forskellige opgaver som undervisning i basalt engelsk, matematik, fysik og it. Arrangere sports- og kreative aktiviteter med børnene og hjælpe til ved måltiderne. Der kan også være brug for hjælp til at slå græs i haven eller hjælpe administrationen med praktiske ting. Amazonas - Frivilligt arbejde på Animal Rescue Center i regnskoven Reservatet hvor du skal arbejde ligger ca. 10 minutters kørsel fra byen Puyo i den øvre del af Amazonas. Opgaverne i reservatet er bl.a. at passe og pleje de dyrene, vedligeholde bygninger og stier samt hjælpe dyrelærerne med deres opgaver. På centret findes mere end 40 forskellige dyrearter, bl.a. skildpadder, papegøjer, aber, m.fl. Det er en unik oplevelse at komme tæt på de vilde dyr, som centret har reddet. Puerto Lopez - Frivilligt arbejde med forskning af hvaler Som frivillig for Pacific Whale Foundation i Puerto Lopez vil du få mulighed for at hjælpe med forskning af de hvaler der passerer området mellem juni og oktober måned. Du vil både hjælpe forskere i centret eller ude på havet. Du vil få masse af unikke oplevelser på dette projekt og komme helt tæt på havets kæmper. Dette projekt inkluderer 3 timer spansk undervisning om ugen. Galapagos – konserveringsarbejde på organisk farm I dette projekt vil du arbejde med Galapagos-øerne unikke økosystem, som trues af invaderende plantearter. Du vil arbejde tæt med de lokale og sammen vil i dele ideer til konserveringsarbejdet med respekt for de lokale traditioner. Fokus er at genindføre mange af de oprindelige planter og træer.

Overnatninger

Der er overnatninger inkluderet under hele dit ophold enten på hostel, volontør hus eller homestay.

Bemærkninger

Minimum alder: Ingen

Minimum ophold: 2-4 uger afhængig af projektet

Forudsætninger: Ingen forudgående forudsætninger eller kvalifikationer er påkrævet. Dog er det ideelt at du arbejder med et område du har erfaring med, uddannelse indenfor eller brænder for.

Sprog egenskaber: Alle projekterne forudsætter, at du kan lidt spansk. Du behøver ikke være flydende – meget kan klares ved tegnesprog, og du skal nok hurtigt blive bedre, men det er nemmest at hjælpe til, hvis du kan et par basis gloser. Tag en snak med din rejsekonsulent, hvis du ønsker at begynde dit ophold med et kort spanskkursus – også her kan vi hjælpe dig.

Diverse: For projekterne skal der medsendes en straffeattest sammen med ansøgningen.

Husk at der er stor forskel på at holde ferie og arbejde som frivillig.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Projekterne kan påbegyndes året rundt, men pga. helligdage og skoleferier kan der være nogle tidspunkter af året, hvor programmet bliver ændret en smule.

Hele året

Pakkeliste

 • Få en anbefalet pakkeliste fra din rejsekonsulent Afhængig af valg af destination er der stor forskel på hvad du har brug for
 • Til projekterne kan vi anbefale at du tager aflagt tøj med, blyanter, notesbøger, spil mm. Dem du skal arbejde med har ingenting og disse ting er til stor glæde og gavn

Prisen er inklusiv

 • Tilknytning til en vejleder samt et 24/7 nødtelefonnummer
 • Overnatninger (overnatningssted er afhængig af destinationen)
 • Måltider (forskelligt fra projekt til projekt, hvilke måltider der er inkluderet)
 • Udvalgte aktiviteter og ture (forhør en rejsekonsulent)

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Indenrigsflybilletter (hvis påkrævet)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top