OP TIL 30 DAGE
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 3.695,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Færøerne igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores berejste og kreative rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Færøerne. Vi kan arrangere din rejse således, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, stopover muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Færøerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Færøerne her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Færøerne året rundt, da hver sæson har hver sin charme. Trods sin isolerede beliggenhed i det nordlige Atlanterhav er klimaet relativt mildt på grund af Golfstrømmen.
Sommerperioden er kendetegnet ved at være meget lyse (næsten hele døgnet) med gennemsnitstemperaturer omkring 10-15 grader.
I vinterperioden ligger gennemsnitstemperaturen omkring frysepunktet, men opleves overraskende mildt.

Vejret på Færøerne er meget omskifteligt, og man kan opleve det unikke at have alle fire sæsoner på én dag.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Færøerne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst Færøerne
Du lander på Færøerne efter cirka to timers direkte flyvning fra Danmark. Fra lufthaven på øen Vágar tager du selv lufthavnsbussen til hovedstaden Tórshavn, hvor du bliver indkvarteret på et centralt beliggende guesthouse med kort afstand til lystbådehavnen, forretninger og restauranter. På stedet er der adgang til fælles køkken og spiseområde. Dagligvarer kan købes i supermarkedet lige ved siden af. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen.
2. dag: På opdagelse i verdens mindste hovedstad
Tórshavn er suverænt den største by på Færøerne, men ikke desto mindre verdens mindste hovedstad. Her kan du slentre rundt i den gamle bydel, som ikke blot er unik for Færøerne, men i hele verden. Her er et virvar af smalle stræder, gyder, trapper og små sorttjærede huse med grønne græs­tage. Det føles næsten som om, at man er trådt direkte ind i fortiden, men faktum er, at der stadig bor og lever mennesker her. Her holdes traditionerne kært, og borgerne er stolte af deres kulturelle baggrund. Men samtidig følger de med på de internationale trends, hvilket gør byen 'levende'. Er en stor del af rejseoplevelsen for dig at smage på lokale retter, så er byen også det rette sted at få en gastronomisk oplevelse. Her er en lang række restauranter og cafeer, hvor du kan prøve de lokale fiske- eller kødretter.
3. dag: Videre på egen hånd
Efter morgenmaden fortsætter din rejse på egen hånd rundt i landet. For de eventyrlystne er det muligt at leje bil, hvor man selv kører fra sted til sted. At køre på Færøerne er en sand fornøjelse grundet det velfungerende vejnet, og øerne er nemt forbundet med færger, broer og tunneller. På en kør-selv tur er der masser af sceniske stop og mulighed for korte og længere vandreture. Nedenfor kan du kan læse mere om nogle af de højdepunkter Færøerne tilbyder af unikke attraktioner og storslåede naturoplevelser, som vi kan anbefale:
 • Mykines: Denne lille ø et sandt paradis for de fuglearter, som lever der. Mykines er helt bilfri, og der bor kun en lille snes mennesker fast her. Vandreturen fra den gamle Mykines-landsby til øens fyrtårn ved Mykineshólmur er virkelig særlig - her får man virkelig følelsen af at være ved verdens udkant. Stedet er i særdeleshed kendt for sine store kolonier af lunder - søpapegøjen. Kendetegnet ved sit farverige næb sidder de i hundredevis langs klipperne og i huler på Mykines.
 • Gjógv: På øen Eysturoy findes den lille bygde Gjógv. Denne smukke, rolige og velbevarede landsby er idyllisk beliggende med bjerge til alle sider. Her er flotte udsigter til Kalsoy. Med færre end 50 indbyggere, der alle bor i gamle træhuse med græsdækket tag, har Gjógv en overflod af charme.
 • Sejltur til Vestmannabjergene: Fra bygden Vestmanna sejler man til Vestmannabjergene. Sejladsen er mellem klipper og lodrette kløfter - og endda i nogle af grotterne i området. Over hovedet flyver havfuglene fra området, og der fortælles om, hvordan fuglefangst har været en vigtig del af livet for de lokale her i århundreder.
 • Slættaratindur: Færøernes højeste bjerg ligger på den nordlige del af Eysturoy. Turen har sin start ved Eiðisskarð - bjergpasset syd for Slættaratindur. En slidsom tur er det mod toppen, men det er det hele værd - udsigten fra toppen af Færøernes højeste fjeld er fænomenal med udsigter ud over andre bjergtoppe og bølgende dale.
 • Gásadalur: Bygden Gásadalur på øen Vágar var den sidste af de færøske bosættelser, der fik vejforbindelse. Et ganske isoleret sted, hvor det føles som som, at tiden har stået stille i et århundrede. Bag bygden rejser fjeldene sig, og foran er det ikoniske ensomme vandfald, hvor vandet falder ud over klipperne og direkte ned i havet. Her nydes stilheden og en storslået udsigt over Tindhólm.
Færøerne er et fantastisk land fyldt med smuk natur, en imødekommende befolkning og er rig på historie og sagaer. Landet tilbyder noget for enhver smag, så både par og familier, aktivt rejsende og livsnydere med sikkerhed har en rigtig god tur foran sig.

Overnatninger

2 overnatninger i Tórshavn på Hotel Brandan i dobbeltværelse

Det er muligt at opgradere til turistklasse og luksushoteller eller resorts.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

maj - august

Pakkeliste

 • Fleecetrøje eller varm trøje
 • Let regn- eller skaljakke
 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog
 • Internationalt kørekort
 • Kreditkort

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Færøerne t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Tilkøbsture

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top