Op til 60 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 23.395,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På motorcykel (Easy Rider) til Vietnams autentiske Ha Giang-provins
Ha Giang er et af de mest fantastiske steder at besøge i Vietnam – ja, muligvis i hele Sydøstasien. Du starter med et par dage i charmerende Hanoi, hvorefter du tager natbussen mod nord til Ha Giang. Her skal du bruge de næste dage på at udforske det nordlige Vietnam. Sammen med din chauffør oplever du episke landskaber og autentisk lokal kultur – alt sammen med vind i håret bag på en motorcykel. Vietnam opleves bedst på to hjul, og du vil prøve nye ting, møde lokale venner og i det hele taget få et eventyr, som du aldrig glemmer.

Sea safari fra Coron til El Nido i Filippinerne
Din rejse i Filippinerne starter på vidunderlige Coron, hvor der venter storslået natur, imponerende kalkstensformationer og krystalklart vand. Fra Coron afgår din ’sea safari’ mod El Nido. På den 4-dage lange ekspedition sejler du til fjerntliggende øde øer og bader i det varme vand. Nætterne foregår i telt på uspolerede paradisstrande under lyset fra den klare stjernehimmel. Du ankommer til El Nido, hvor der venter en aften med fest og farver i selskab med andre backpackere.

Sandstrande og backpacker-liv på Boracay
Man kan ikke sige Filippinerne uden at sige Boracay. Fra El Nido flyver du med et lille fly direkte til Filippinernes (måske) hvideste sandstrand. Boracay er en populær destination grundet de lange sandstrande og uendelige muligheder for aktiviteter. Mød andre rejsende på dit hostel og nyd dagene med en kombination af afslapning, oplevelser og festlige tropenætter.

Autentiske oplevelser og muligheder for fri rejse
Denne rejse introducerer dig til Vietnam og Filippinerne med unikke aktiviteter, som de færreste rejsende oplever under deres besøg. Rejsen er skræddersyet, så den bliver et helt unikt eventyr, men hvis du har lyst til og mod på endnu mere rejse, er det oplagt at forlænge opholdet i begge lande for at opleve mere på egen hånd. Tag f.eks. en smuttur til Halong Bay i Vietnam eller til Cebu og Bohol i Filippinerne. Både Vietnam og Filippinerne tilbyder op til 30 dages gratis visum for danske rejsende, og flybilletten kan tilpasses din drømmerejse.

Få information og fakta om Vietnam her.
Se også vores andre spændende rejseforslag i Vietnam her.

Få information og fakta om Filippinerne her.
Se også vores andre spændende rejseforslag i Filippinerne her.

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres hele året.

Klimaet i Vietnam varierer efter område. Det nordlige Vietnam bliver koldt om vinteren. Fra december til marts kan der blive ned til 15 grader i Hanoi og endnu koldere i bjergene. Sommeren byder på varme temperaturer og korte regnskyl. Vejret er allerbedst i foråret og i den tidlige sommer.

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her er gennemsnitstemperaturen ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
I dag rejser du fra Danmark mod Hanoi i det nordlige Vietnam. Afhængig af flyselskabet vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst til Hanoi
Ved ankomst til Hanoi mødes du med din chauffør i lufthavnen og bliver kørt til dit ungdomshostel, hvor du skal overnatte de næste par dage. Du har resten af dagen fri til at gå på opdagelse i Hanoi.
3. dag: Hanoi på egen hånd
Efter morgenmaden er dagen fri til at opleve Hanoi i dit eget tempo. Særligt den gamle bydel er charmerende. Her er de små gader opkaldt efter de varer, der i gamle dage blev solgt i gaderne. Om aftenen åbner de livlige madmarkeder, hvor du finder den traditionelle nudelsuppe phở, der gerne serveres med dejlige friske urter. Hanoi er også kendt for sine ølbarer, hvor hjemmebrygget øl, bia hơi, serveres på små plastikstole langs byens fortove. (M)
4. dag: Afgang med natbus fra Hanoi til Ha Giang
Nyd en god morgenmad på dit hostel, inden du skal check ud. Bussen til Ha Giang afgår tidligt på aftenen, så du har det meste af dagen til at opleve mere af Hanoi. Når det er tid til afgang, bliver du hentet på hostellet og kørt til My Dinh busstation, hvorfra din natbus afgår mod Ha Giang. Prøv at få lidt søvn på bussen, for de næste dage vil være fyldt med oplevelser. (M)
5. dag: Ankomst til Ha Giang og på motorcykel til landsbyerne Quan Ba og Nam Dam
Bussen ankommer tidligt om morgenen til Ha Giang by. Ved ankomst til busstationen bliver du hentet, og der er sørget for et hotelværelse, hvor du kan få en lille lur, et bad og en simpel morgenmad. Om formiddagen henter din ”easy rider”-guide dig, og der er afgang mod de næste dages eventyr. "Easy rider" er et vietnamesisk fænomen, hvor landet opleves bag på en motorcykel sammen med en garvet guide. Konceptet startede oprindeligt, da lokale guider i Dalat tog turister med rundt i området bag på deres motorcykler. Idéen blev så populær, at den spredte sig til andre områder af landet – sandsynligvis fordi to hjul er den bedste måde at opleve de mest autentiske områder i landet. Din guide har dybdegående lokalt kendskab til området og kan vise dig det ægte Vietnam. I dag tilbagelægger du og din guide 80 km gennem betagende bjerglandskaber og lokale landsbyer. Du følger ”Cu Vuong”-vejen - den gamle vej som H’mongernes konge brugte til hestetransport i gamle dage. Undervejs gør du stop ved et udkigspunkt til Mien-floden, der løber mellem de høje kalkstensbjerge. Du fortsætter ad den snoede Bac Sum-vej og ender med udsigt til de smukke tvillingebjerge. Ved ankomst til dit homestay i Nam Dam serveres der en lækker frokost. Herefter er der tid til at opleve lidt af landsbyen og til at slappe af efter en begivenhedsrig dag. (M,F,A)
6. dag: På motorcykel fra Nam Dam til landsbyen Dong Van
Du starter dagen med en lokal morgenmad bestående af "Banh Cuon", som er en pandekage fyldt med ris. Herefter fortsætter motorcykelrejsen gennem Ha Giang. I dag vil du møde flere forskellige etniske grupper, der bor i områdets landsbyer. Din guide har lokal kendskab og kan hjælpe dig med at kommunikere i nogle af de forskellige dialekter. Du besøger den legendariske Tham Ma-skråning og kører af den snoede vej. Herefter passerer du landsbyen Pho Cao, hvor der serveres en velfortjent frokost. Om eftermiddagen er et af højdepunkterne et besøg i den historiske by Lao Xa, hvor lokale sølvsmede vil fremvise dig deres håndværk. Frokosten bliver serveret i et historisk hus i den gamle landsby, og herefter er det tid til et besøg på H’mong-folkets kongepalads. Ved ankomst til Dong Van checker du ind på dit lokale homestay og nyder aftensmad med din værtsfamilie. Er det en klar aften, kan din guide tage dig med til et skønt udsigtspunkt, hvorfra solnedgangen nydes bedst. (M,F,A)
7. dag: På motorcykel fra Dong Van til landsbyen Du Gia
Denne morgen vil du lære mere om de lokales liv, når du besøger det farverige marked i Dong Van. Herefter gør du stop i en landsby, der er kendt for deres tøj lavet af hamp-planter. Du kører forbi Ma Pi Leng-passet, hvorfra der er en perfekt udsigt over Nho Que-floden og Tu San-dalen. Derefter vil du blive taget med på en sejltur på en tømmerflåde lavet af bambus. Du sejler ad det smukke vand til Tham Lin-hulen, der er kendt for sine drypstensformationer. Der vil være mulighed for at afprøve stand up paddle (SUP) eller svømme i vandløbene ved hulen. Efter at have oparbejdet en god appetit, serveres der en frokost. Om eftermiddagen ankommer du til landsbyen Du Gia. Bjergpassene på vejen er særligt imponerende, og nogle steder har du udsyn til områdets mange risterasser. Farverne skifter efter sæson, og rismarkerne bliver helt gyldengule, når det er tid til at høste. Forvent at give masser af high-fives til områdets børn på din vej. (M,F,A)
8. dag: På motorcykel fra Du Gia til Ha Giang og med natbus mod Hanoi
Efter morgenkaffen går turen til Tham Luong-vandfaldet, der ligger ca. fem kilometer fra dit homestay. På vejen vil du passere gamle huse bygget efter traditionelle metoder, omgivet af bakker og risterasser. Du bliver for alvor morgenfrisk, når du tager en svømmetur i vandfaldets klare – og kølige – vand. Efter et stop og en snack fortsætter du til Ha Giang by, hvor du har resten af dagen. Hen på aftenen vil du blive fulgt til busstationen, så du kommer godt afsted med natbussen tilbage mod Hanoi. (M)
9. dag: Ankomst i Hanoi og afrejse mod Coron i Filippinerne (eller forlæng dit ophold i Vietnam)
Tidligt om morgenen ankommer bussen til Hanoi, hvor det vil være muligt at opbevare bagagen på Nexy Hostel. Du har dagen til at opleve Hanoi by, inden dit fly afgår mod næste stop på rejsen - Filippinerne (typisk om aftenen). Husk at opholdet i Vietnam let kan forlænges, hvis du ønsker at backpacke mere rundt i landet. Du kan f.eks. tage en tur til verdenskendte Halong Bay, eller du kan rejse mod syd til Hoi An, Ho Chi Minh City og Mekong-deltaet. Din rejsekonsulent kan hjælpe dig med tips og idéer.
10. dag: Ankomst til Coron
Du ankommer meget tidligt om morgenen i Filippinernes hovedstad, Manila, hvor du skifter til et indenrigsfly mod de smukke paradisøer. Ved ankomst til lufthavnen på Coron bliver du hentet og kørt til dit hostel. Her checker du ind og har så resten af dagen til at opleve lidt af øen – eller til at slappe lidt af efter flyrejsen.
11. dag: Oplev Coron på egen hånd
Dagen starter med en god morgenmad på dit hostel. På Coron er der masser af muligheder for at tilkøbe lokale dagsture med spændende oplevelser, eller du kan gå på eventyr i dit eget tempo. Du kan f.eks. leje en scooter og køre en tur rundt på øen, hvor du gør stop ved Maquinit Hot Spring eller ved nogle af øens flotte strande. Du kan også tage på gåtur op til udsigtspunktet ved Mount Tapyas for at se solnedgangen over øerne. (M)
12. dag: Afgang på sea safari
I dag starter dit sejlereventyr mod Palawans små paradisøer. Du bliver hentet på dit hostel og skal egentlig bare huske din bagage, for de næste dage er der sørget for alle måltider og drikkevarer (både med og uden alkohol). Ved kajen møder du den gruppe, du skal rejse med på de næste dages ø-hop. Resten af dagen kommer til at foregå på vandet og med stop ved små bountyøer. Ved dagens afslutning hjælper bådpersonalet med at sætte telt op, og der forberedes aftensmad på grill og bål. Du kan nu sætte dig og nyde dine omgivelser, svømme, og hygge dig ved bålet. (M,F,A)
13-14. dag: Sea safari mellem uspolerede paradisøer
De næste dage bliver ren eventyr, og du kommer til at besøge en lang række eksotiske øer og strande, hvor du kan slappe af og nyde solen, en forfriskning og meget mere. Naturen er rigtig smuk, og området minder mest af alt om Robinson Crusoe-agtige øer. Omkring dig skyder store klippeformationer op ad havet og hvide sandstrande kommer til syne, mens du sejler gennem det store hav. Der vil også være rig mulighed for at opleve det fantastiske liv under havoverfladen. Aftenerne bruges på at slappe af på stranden ved din teltcamp eller i den simple strandhytte. Herfra kan du tage en aftensejltur i kajak eller på SUP (stand up paddle), eller du kan vælge at sidde ved bålet på stranden og nye solnedgangen i selskab med nye venner. (M,F,A)
15. dag: Ankomst til El Nido
Din sea safari ankommer i dag til El Nido ved 16/17-tiden. Hvis du stadig er fuld af energi, kan du tage dine ny venner under armen og tage på bar i El Nidos natteliv. (M,F)
16. dag: Oplev El Nido på egen hånd
Du har dagen til at opleve El Nido på egen hånd. En af byens mest populære aktiviteter er dagsture til områdets øer og strande. Da du lige er ankommet fra en sejltur mellem paradisøer, er du måske mere interesseret i oplevelser på land? Her kan du vælge at købe en tur til El Nido Canopy Walk, hvor du kan gå på hængebroer mellem trætoppene over El Nido by. Du kan også leje en scooter eller hyre en chauffør til at køre dig til Napcan-stranden, hvor der er strandliv, hængekøjer og fantastisk stemning. (M)
17. dag: Afrejse fra El Nido og ankomst til Boracay
Efter nogle fantastiske oplevelser på Palawans øer, flyver du i dag direkte fra den lille lufthavn i El Nido til Caticlan lufthavnen ved Boracay. Ved ankomst er der sørget for transport til dit hostel på Boracay. (M)
18-21. dag: Oplev Boracay på egen hånd
Boracay er måske Filippinernes mest kendte stranddestination. Øens største trækplaster er den fire kilometer lange White Beach med perfekt hvidt sand. Langs stranden ligger restauranter og hyggelige strandbarer, og øen tilbyder masser af aktiviteter. Om aftenen venter der magiske solnedgange langs stranden, mens ilddansere og musikere påbegynder aftenens underholdning. Boracay er den perfekte kombination af sandstrand og backpackerliv, og der vil være rig mulighed for nogle festlige dage med andre unge backpackere.
22-?. dag: Fortsæt eventyret på egen hånd
Efter nogle fantastiske oplevelser i Vietnam og Filippinerne er du måske klar til af rejse retur mod Danmark. Højest sandsynligt er du dog slet ikke klar til at rejse hjem. Du kan derfor fortsætte rejsen på egen hånd til nogle af Filippinernes mange attraktioner. Fortsæt f.eks. til området omkring Cebu, hvor du kan opleve "Chocolate Hills" ved Bohol, se ildfluer langs Loboc River, dykke på Malapascua eller bade i vandfald på Siquijor. Din flybillet går hjem fra Manila, men kan også arrangeres til at afgå fra en anden lufthavn i Filippinerne. I det hele taget er mulighederne mange, så sørg for at gøre brug af din rejsekonsulents viden inden afrejse.

Overnatninger

2 overnatninger på Nexy Hostel på dormværelse i Hanoi.
2 overnatninger i natbus til/fra Ha Giang.
3 overnatninger i simple gæstehuse på motorcykeltur i Ha Giang.
2 overnatninger på Dayon Hostel på dormværelse i Coron.
3 overnatninger i telt eller simple strandhytter på sea safari mellem Coron og El Nido.
2 overnatninger på Spin Designer Hostel på dormværelse i El Nido.
5 overnatninger på Frendz Resort and Hostel på dormværelse på Boracay.

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Gruppeturen mellem Coron og El Nido bekræftes ved 9 tilmeldte. Der er generelt stor sikkerhed for nok tilmeldinger.

Husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker rejsens aktiviteter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet gennemføres hver dag, dog er afgangene på sejlturen mellem Coron og El Nido faste med ca. fire ugentlige afgange. Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse til Vietnam og Filippinerne, præcis som du ønsker den. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker til drømmerejsen, sidder vores rejsekonsulenter klar til at hjælpe.

Gruppestørrelse

Du rejser individuelt på rejsen. Motorcykelturen i Vietnam vil være individuel eller i en mindre gruppe med maksimum 8 personer. Sejlturen i Filippinerne vil ligeledes være med en gruppe.

December - maj

Pakkeliste

 • Tøj der passer til forskellige temperaturer, da der kan være køligere i det nordlige Vietnam
 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. din egen snorkelmaske
 • Evt. langærmet badetrøje til at snorkle i
 • Penge i form af kontanter, idet hæveautomater primært findes i de større byer i Filippinerne
 • Husk at det er god skik at give drikkepenge til guider/chauffører i både Vietnam og Filippinerne

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Hanoi / Hanoi - Coron // El Nido - Caticlan (Boracay) // Manila - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfers og transporter ifølge program
 • 4-dages tur med 'easy rider'/motorcykel ved Ha Giang inkl. måltider
 • 4-dages sejltur (gruppetur) mellem Coron og El Nido inkl. måltider og drikkevarer
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Mindre lokalbetalinger i Filippinerne (beregn ca. 20-30 kr.)
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkevarer
 • Dagsture og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkepenge til guider og chauffører

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top