Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Australien er halvanden gange så stort som Europa, så uanset hvor lang tid man har, kan man ikke nå det hele på en gang. Det kan vi heller ikke på én aften...

Derfor vil foredraget omhandle smukke Queensland, hvor man bla. kan opleve Great Barrier Reef, regnskov og verdens største sandø Fraser Island. Derudover vil vi selvfølgelig også snakke om Sydney og omegn med bla. den flotte Nationalpark Blue Mountains.

Vi vil også fortælle om den Sydlige del af Australien, hvor vi fokuserer på området mellem Melbourne og Adelaide. Her kommer vi forbi Great Ocean Road, fantastiske nationalparker, vinområder og masser af dyreliv på Kangaroo Island, samt højdepunkterne fra Tasmanien.

Undervejs vil vi komme omkring de forskellige måder at rejse på, must sees, og alt det som I ikke må gå glip af. I kommer også til at høre lidt om sæson og budget, og forhåbentlig går I fra foredraget, klogere end da I kom.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften, og fortælle jer om det fantastiske land ’’down under’’.

Med venlig hilsen
Tünde Løbger & Line Thejll

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top