Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter på Sumatra, hvor vi blandt andet skal på opdagelse i Gunung Leuser National Park, der er en af Sydøstasiens største nationalparker, og et af de bedste steder i verden at spotte vilde orangutanger.

Herefter drager vi videre mod Java der byder på en masse unikke oplevelser. Her skal vi opleve trekking på aktive vulkaner, solopgang over Mount Bromo og det største buddhistiske monument i verden Borobodur, verdensklasse surfing, samt charmerende storbysstemning og lokalliv i Yogyakarta.

Fra Java tager vi videre til eksotiske Bali, hvor man bl.a. kan flade ud ved Sanurs hvide sandstrande, ride på en bølge af surfing og selvforkælelse i trendy Canggu eller tage til Balis kulturelle hovedstad Ubud. Her er det muligt at komme med på cykeltur i rismarkerne, dyrke yoga eller fare vild på det lokale marked. Vi tager videre til Munduk i det lidt køligere nordlige højland, og slutter af i den nordlige kystby Lovina, hvor der skal spottes delfiner i solopgangen.

Området omkring Bali byder også på små tropeøer, både Nusa Lembongan og de tre Giliøer er gode til dykning, surfing og laid-back ø-stemning med fantastiske solnedgange.

Ikke langt fra Bali ligger den berømte Komodo Nationalpark, hvor man som et af de eneste steder i verden, kan opleve de forhistoriske komodovaraner helt tæt på. Derudover byder Komodo National Park også på helt fantastisk dykning og snorkling.

Til slut vil jeg tage jer med til nogle af de mere ’off the beaten track’ destinationer på husbådstur ved det Indonesiske Borneo, og begravelsesritualer hos det glemte stammefolk i Tanah Toraja på Sulawesi.

Jeg ser frem til en hyggelig aften med en masse rejseinspiration.

De bedste hilsner
Mathilde Maren Staal Jørgensen

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top