Rejs til Thailand i påsken 1.-12. april. Flybilletter t/r København – Krabi KUN 5.995,- pr. pers. Få pladser tilbage. Klik her
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejser man fra Thailand til Myanmar så stiller man uret 30 min. tilbage, men det er ligesom at komme 30 år tilbage i tiden. Myanmar er anderledes og meget mere uberørt end dets nabolande i Sydøstasien.

Myanmar er en skattekiste af store naturoplevelser og smukke kulturelle seværdigheder, der bare ligger og venter på at blive åbnet. burmeserne tager smilende og interesserede imod dig – for dem er turister et spændende indblik i verden udenfor.

I løbet af aftenen skal vi først på en rejse fra Myanmars sydlige spids op langs den uberørte kystlinje til Yangon. Undervejs er der små landsbyer, flotte togture, buddhistiske huler, templer på bjergtoppe og gyldne, religiøse sten.

Yangon er Myanmars metropol. Her mærker man både landets rige traditioner, men også en sprudlende ung energi og appetit på fremtiden. Vi skal se den store Shwedagon Pagode i aftenlyset, besøge byens store og farverige marked, og vi skal spise mad på en lille lokal hip restaurant.

Næste stop er Inle Lake, hvor de lokale bor på styltehuse ude på søen. Fra Kalaw kan man trekke gennem små landsbyer ned til søen, hvor vi slutter af med en sejltur på søen og nogle nætter i hyggelige Nyaung Shwe. Herfra skal vi til UNESCO-bevarede Bagan som består af 4000 tempelruiner samlet inden for en meget lille radius. Slår man Myanmar op på Google så ser man ofte et billede af en luftballon som svæver ind over Bagans templer.

Vi slutter af i Mandalay, der byder på flotte udsigter fra templet på Mandalay Hill, traditionelt marionetdukketeater, spændende gademad og verdens længste teaktræsbro.


Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Mathias Kræpping Mouritsen og Sidsel Vandsø

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 17-06-2020 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top