Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg vil fortælle om Himalayaregionens mere utraditionelle perler, hvor både trekking og kulturelle oplevelser er i højsædet. Har du f.eks. hørt om Sikkim, Ladakh og de Tibetanske sletter?

Dette foredrag giver dig et godt indblik i mulighederne i Himalaya, der har så meget at byde på.

Vi skal på en rejse fra Kathmandus kaotiske charme til Pokharas og Annapurnas mægtige tinder. I Nepals lavland skal vi på udkig efter bjørne, javanæsehorn og den sky tiger samt på flodsafari mellem krokodiller og lokale der vasker tøj i det mudrede vand og bare opleve en helt anden side af Nepal.

Jeg kommer med forslag til kortere trekkingture i Himalayas forbjerge, hvor alle kan være med. Jeg vil også fortælle om de længere og mere udfordrende trek, som Everest Base Camp og Annapurna. I Nepal er der tilmed mange muligheder for adrenalinpumpene oplevelser, som rafting på de brusende floder.

På flyveturen mod Bhutan starter vi med udsigt til imponerende Mt. Everest. Ved ankomsten i Paro er det som at lande i en helt anden verden og tidsalder. Smukke mennesker og en helt speciel hjertelighed præger helhedsindtrykket af dette forunderlige lille land.

Vi besøger flere af kongerigets historiske Dzonger, som er en kombination af bhuddistiske templer og landets administrationsbygninger.

Vi bor hos de lokale, hvor vi på fornemste vis lærer om deres utraditionelle lykkebegreb og spiser chili med ost både morgen, middag og aften.

Slutteligt vender vi de mange muligheder og kombinationer, der findes i hele området.

Jeg glæder mig til en aften, hvor stemningen skal sættes med bedeflag, røgelse og buddhistiske mantra.

De bedste hilsner
Mathias Kræpping Mouritsen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top