Søg
Søg
Ø-hop i Stillehavet

Ø-hop i Stillehavet

Drømmer du om palmeøer, uberørte bountystrande, venlige øsamfund og tykisblå laguner? Stillehavet er mere tilgængeligt, end du tror. De mange hundrede øer byder på oplevelser til alle aldersgrupper og alle budgetter. Så tag med et smut til nogle af de mest fantastiske øer i det sydlige Stillehav.


Vi besøger det lille kongerige Tonga, hvor man spiser frisk fisk, bader på uberørte sandstrande og svømmer med fascinerende og kæmpestore pukkelhvaler.

Samoa byder på fantastiske kør-selv-muligheder og små simple hytter ved øens smukke strande. Og videre på Vanuatu skal vi opleve aktive vulkaner og mystisk sort magi på den spændende ø, Tanna.

Herefter fortsætter turen til Fransk Polynesien, hvor der venter eventyr i form af ø-hop mellem Selskabsøerne og de fjerne Tuamotu-atoller. Vi skal blandt andet feste med de lokale på Bora Bora og svømme med hajer på Fakarava.

Til sidst tager vi til Cook-øerne – en ø-nation bestående af 15 øer spredt over et areal på størrelse med Vesteuropa. Rarotonga er hovedøen, hvor langt de fleste mennesker bor. Her drikker man en øl ved bådehavnen eller kører øen rundt på cykel og tager i kirke med de lokale. Vi slutter af på Aitutaki, hvis turkisblå lagune siges at være den smukkeste i verden.


Jeg glæder mig til at inspirere jer til jeres rejse i Stillehavet.

Med venlig hilsen
Mathias Kræpping Mouritsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
01-05-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Mathias Kræpping Mouritsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: