Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter turen ved det overvældende Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem Canada og USA.

Fra Niagara Falls går turen videre gennem det charmerende New England. Her møder vi hyggelige byer og flot natur. Særligt i efteråret gør områdets mange ahorntræer det til et spektakulært farveshow. Men der er masser af andre oplevelser også. Kulinariske oplevelser tæller frisk hummer i Maine, clam chowder i Boston eller friske østers i hippe Providence. Herudover er Boston et must for de historieinteresserede, da USA’s uafhængighedskrig havde sit udspring i byen. På Cape Cod tager vi nogle af områdets mange flotte strande, og ved Newport besøger vi de kæmpe palæer bygget af de nyrige i slutningen af 1800-tallet.

Herefter rammer vi The Big Apple, New York. Her skal vi selvfølgelig se de store seværdigheder. Men byen åbner sig virkelig op, når vi går på opdagelse i de mere lokale områder og finder de små hippe restauranter og barer.

Vi tager toget til historiske Philadelphia. Her skal vi lære om USA’s uafhængighedserklæring og se The Liberty Bell. Og så er besøget selvfølgelig ikke fuldendt uden at spise en Philly Cheese Steak Sandwich.

I Washington besøger vi både områdets mange gratis museer, det Hvide Hus og Kongressen. Men vi tager også til den charmerende universitets-bydel, Georgetown, der bugner af hyggelige cafeer og restauranter.

På vej mod Florida kommer vi igennem den smukke Great Smoky Mountains Nationalpark og aflægger et besøg ved den musikglade by, Nashville.

Aftenen slutter med en tur rundt i Florida. Her skal vi både køre i rutsjebaner i Orlandos mange forlystelsesparker, på de flotte strande langs Floridas Østkyst og til de hyggelige byer langs The Keys. Vi slutter af med et besøg ved storbyen Miami. Her er der altid liv og glade dage på den kendte South Beach.

Vi glæder os til at se jer til en aften i USA’s tegn.

Med venlig hilsen
Mathias Kræpping og Christopher Levy

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top