Søg
Søg
Smukke skove i det østlige USA

Roadtrip på USA's østkyst

Tag med os på en fantastisk tur langs USA’s Østkyst. En rejse, der byder på storslået natur, pulserende storbyer og flotte palmestrande.


Vi starter turen ved det overvældende Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem Canada og USA.

Fra Niagara Falls går turen videre gennem det charmerende New England. Her møder vi hyggelige byer og flot natur. Særligt i efteråret gør områdets mange ahorntræer det til et spektakulært farveshow. Men der er masser af andre oplevelser også. Kulinariske oplevelser tæller frisk hummer i Maine, clam chowder i Boston eller friske østers i hippe Providence. Herudover er Boston et must for de historieinteresserede, da USA’s uafhængighedskrig havde sit udspring i byen. På Cape Cod tager vi nogle af områdets mange flotte strande, og ved Newport besøger vi de kæmpe palæer bygget af de nyrige i slutningen af 1800-tallet.

Herefter rammer vi The Big Apple, New York. Her skal vi selvfølgelig se de store seværdigheder. Men byen åbner sig virkelig op, når vi går på opdagelse i de mere lokale områder og finder de små hippe restauranter og barer.

Vi tager toget til historiske Philadelphia. Her skal vi lære om USA’s uafhængighedserklæring og se The Liberty Bell. Og så er besøget selvfølgelig ikke fuldendt uden at spise en Philly Cheese Steak Sandwich.

I Washington besøger vi både områdets mange gratis museer, det Hvide Hus og Kongressen. Men vi tager også til den charmerende universitets-bydel, Georgetown, der bugner af hyggelige cafeer og restauranter.

På vej mod Florida kommer vi igennem den smukke Great Smoky Mountains Nationalpark og aflægger et besøg ved den musikglade by, Nashville.

Aftenen slutter med en tur rundt i Florida. Her skal vi både køre i rutsjebaner i Orlandos mange forlystelsesparker, på de flotte strande langs Floridas Østkyst og til de hyggelige byer langs The Keys. Vi slutter af med et besøg ved storbyen Miami. Her er der altid liv og glade dage på den kendte South Beach.

Vi glæder os til at se jer til en aften i USA’s tegn.

Med venlig hilsen
Mathias Kræpping og Steffi Nørtoft Madsen

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
19-02-2019
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Mathias Kræpping Mouritsen
Steffi N. Madsen

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau Knabrostræde 4, st. 1210 København K

Varighed

Ca. 1,5 time

Læs mere om

USA

Husk tilmelding
Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: