Søg
Søg
Thailand

Thailand

Tag med mig på en rejse til Thailand, som byder på de smukkeste strande, spændende kulturoplevelser med guldbelagte templer og et køkken, som man kun kan forelske sig i. Uanset om man er til dykning eller snorkling efter eksotiske fisk og farverige koraller, tropisk jungletrekking eller enestående oplevelser til vands, er Thailand et land, som sniger sig ind under huden på rejsende i alle aldre.


Eventyret i Smilets land starter i Bangkok, Thailands hovedstad. Så larmende og forurenet Bangkok er, ligeså fuldstændig fantastisk er denne hovedstad. En hektisk storby der blandes med urgamle templer, luksuriøse hoteller, moderne shoppingcentre og religiøse symboler. Det er dette skønne mix, som gør byen så fantastisk. Gå på opdagelse i Bangkok til fods, i Tuk Tuk'er, til vands eller tag på cykeltur rundt i Bangkoks grønne områder og besøg det kendte Chinatown.

Thailands natur er lige som befolkningen - utrolig imødekommende. Rejsen går mod Umphang Nationalpark, der med sin frodige og smukke natur er område for vores trek. Her sejles der på de skønne floder i gummibåd eller på bambustømmerflåde, og bades i Thailands største vandfald. Eventyret fortsætter nordpå til Chiang Mai - en historisk by med masser af sjæl, der er omgivet af grønklædte bjerge og små stammelandsbyer, der er som skabt til at blive udforsket.

Et besøg i Thailand er ikke komplet før, at man efter alle sine oplevelser i nord, tager turen syd på og afslutter sin rejse med en tur rundt i Thailands smukke ø-hav. Her hersker afslapning, bounty strande, dejlig seafood, hængekøjer, sand mellem tæerne, flotte solnedgange og ikke mindst dykning i verdensklasse.

Jeg glæder mig til at se jer, og hive jer med på en fantastisk rejse gennem Thailand, som uanset alder og interesse har alle ingredienserne til en uforglemmelig rejse.

Med venlig hilsen
Jan Marshall og Charlotte Høi


Foredragsholder:
Den 13/2 og 24/4 vil Charlotte Høi afholde foredraget
Den 13/3 og 3/5 vil Jan Marshall afholde foredraget

Tilmeld foredrag

Status
Datoer
Tidspunkt
13-03-2018
kl. 18:00
24-04-2018
kl. 18:00
03-05-2018
kl. 18:00

Foredragsinformation

Foredragsholder

Charlotte Høi
Jan Marshall

Afholdelsessted

Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K

Varighed

Ca. 1½ time

Læs mere om

Thailand

Foredraget er gratis. Husk tilmelding

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.
Til top
Find os på: