Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
44 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 39.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på en spændende personlig rejse sammen med en topengageret dansk rejseleder og lokale guider, der besidder et stort landekendskab og har et indgående kendskab til lokalbefolkningen og lokalområdet.

Udover de planlagte aktiviteter og oplevelser som blandt andet består af en personlighedstest og ture i området, er der 5 spændende valgfag at vælge mellem, så der er noget for en hver smag.

Højskolens indhold bakker sammen med personalet op om de grundlæggende højskoleværdier: Fællesskab, kompetenceudvikling og personlig udvikling.

Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau er "All Inclusive", hvilket betyder at stort set alt er inkluderet i prisen.

Se mere nedenfor om hvad højskoleopholdet indeholder:

Kulturforståelse
Det er vigtigt for os, at du lærer lokalområdet at kende, og at vi sammen gør en forskel for de lokale. Det kan være ved at hjælpe til i en skole, hjælpe til med at bygge lokale både, rengøre en strand m.m. Vi skal kunne gøre lokalområdet til et bedre sted for hvert hold vi har derude.

Venner for livet
En af grundværdierne i højskoletankegangen er fællesskab, hvilket vi vægter rigtig højt på vores ophold. Gennem hele opholdet vil der være en rød tråd i fællesoplevelser og sammenhold. Glæd dig!

Kend dine styrker
Vi laver en personlighedstest på dig, hvor du vil få personlig feedback på dine styrker og hvordan du "spiller" dig selv bedst. Altsammen med fokus på at blive en bedre udgave af dig selv.

Lær noget nyt
På højskolen bruger du to uger på valgfag. Der vil være fem forskellige valgfag, som du kan vælge to af. Der er dygtige undervisere på alle valgfag, så du kan være sikker på at du udvikler dig. Mulighederne er:
 • Dykning
 • Kite Surfing
 • Guitar
 • Yoga og meditation
 • Frivilligt arbejde

All Inclusive
Formuleringen ”all Inclusive” lyder måske som noget fra en charterferie sydpå, men vi er rigtig stolte over at kunne tilbyde dette højskoleophold storset inklusiv alt. Det betyder, at din egenbetaling lokalt på denne rejse vil være på et absolut minimum. I dette højskoleophold er alle overnatninger, valgfag, udflugter m.m. inkluderet. Din egenbetaling lokalt afhænger derfor af dit forbrug i dine weekender(fridage), på ture, samt de ekstra snacks, du køber.

Infomøde
Ca. en måned inden afrejse til Filippinerne afholder vi et infomøde i Aarhus, hvor der er lagt op til hygge, praktisk info og gennemgang af turen. Her vil du møde de andre, der er med på dit højskoleophold, så rejsen starter allerede her. Efter mødet går vi ud og spiser fælles aftensmad.

Reunion lejr
Sidste weekend i august hvert år afholder vi reunion lejr i det natursmukke område omkring Silkeborg. Vi overnatter fra lørdag til søndag og det primære fokus vil være, at vi sammen hygger os. Forvent en lille egen betaling for arrangementet.

Bedste rejseperiode

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 28 grader. Regntiden ligger fra juni til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til ca. 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i denne periode.

Rejseleder

På højskolen vil du opleve både dansk og lokalt personale. Vores højskoleleder har kendskab til lokalområdet. På selve valgfagene vil du også opleve både lokale og danske undervisere.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
I mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så I får en god start på rejsen mod Filippinerne.
2. dag: Ankomst til Manila
Ankomst til Filippinernes hovedstad, Manila. Her bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse en enkelt nat. Resten af dagen er til fri disposition. Er der tid til det, vil vi anbefale dig at besøge Manilas historiske centrum Intramuros, Rizalparken, tage på det spændende lokale marked Divisoria eller det gigantiske Mall of Asia.
3. dag: Fra Manila til Secret Island
Et øde ø eventyr venter! Om morgenen bliver I hentet ved jeres guesthouse og starter rejsen til øen Secret Island. Vi flyver med et charmerende lille indenrigsfly til Coron, Busuanga og sejler derfra i speedbåd ud til øen. Secret er en charmerende og fredfyldt lille øde ø ude i Sulu Sea – langt væk fra hverdagens travlhed og distraherende teknologi. Her skal I bo i bambushytter lige ned til vandet, nyde jeres måltider omkring det lange spisebord i fællehuset, nuppe en lille lur i de små cozy områder med hængekøjer og daybed, og nyde en kold øl eller drink i strandbaren. I bruger aftenen på at pakke tasken ud i de charmerende bambushytter og møde de instruktører, der skal tage hånd om jer de næste par uger. (A)
4-5. dag: Højskolen i Filippinerne (Secret Island)
De første to dage bruger I på at lære området og hinanden at kende. Det er vigtigt for os, at alle trives og nyder at være på højskolebasen. I løbet af de første dage skaber I sammen rytmer med fælles måltider, hygge på øen om aftenen, morgenaktiviteter, og gode højskoleindslag som morgensamlinger, fællessang og workshops. Hermed skaber vi sammen grundlaget for det højskolemiljø, der kommer til at danne rammen for hele dit ophold. (M,F,A)
6-10. dag: Valgfag: dykning, kitesurf eller yoga
Udfordr dig selv med kitesurfing, dyrk yoga på stranden eller bliv certificeret dykker. Du vælger selv hvilke oplevelser, erfaringer og kompetencer, denne uge skal give dig! (M,F,A) Dykning: Palawan er et paradis for dig, som ønsker at tage dykkercertifikat. På denne uge vil du blive certificeret ”PADI Open Water Diver”. Vores instruktør vil give dig den bedste start og muligheden for at dykke overalt i verden! Dykkerinstruktøren vil ugen igennem undervise dig i teori, hjælpe dig på dine første dyk og til slut på ugen vil du have flere ”fun dives”, hvor du rigtig kan nyde den nye verden under havets overflade. Kite Surfing: En erfaren kite surfe-instruktør vil i denne uge give dig et certificeret kursus i kite surfing. Du vil blive klogere på hvordan du læser vinden og bruger dens kræfter til at kite surfe. Vi tilbyder dette valgfag i en af verdens bedste omgivelser, så du kan roligt begynde at glæde dig til smagen af saltvand og farten på bølgerne. Yoga og meditation: Bølgens brus og de flotte områder, du bevæger dig i, er oplagte til at dykke mere ind i dig selv. Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness.
11-12. dag: Fridage på Secret Island
Du bestemmer hvordan dagene skal se ud. Du kan ligge i hængekøjen og læse en god bog, spørge den lokale fisker om du må komme med på dagens fisketur, snorkle på revet omkring øen, tag et paddleboard eller besøge den lokale skole på naboøen. Mulighederne er mange! (M,F,A)
13. dag: Personlig udvikling på Secret Island
Pilen peger indad, og det handler om dig. Det er sundt at reflektere, og det vil vi gerne sætte tid af til. Det, der skete i går, er allerede sket, vi ved ikke, hvad der sker i morgen, det eneste vi kan gøre noget ved, er lige nu. (M,F,A)
14. dag: Kulturforståelse på Secret Island
Hvem er Filippinere? Hvordan tænker de? Og hvordan omgås man dem? Filippinerne er et utroligt spændende land med en endnu mere interessant og yderst venlig befolkning - og det skal I prøve at blive lidt klogere på. Vidste du for eksempel, at der snakkes over 80 forskellige sprog og dialekter i landet, hvor man langt fra forstår hinanden på tværs af sprogene? (M,F,A)
15-19. dag: Valgfag: kitesurf, Dykning eller yoga
Nu er der igen tid til valgfag. Vælg mellem kite surfing eller yoga og meditation, når du skal udfordre dig selv og lære noget nyt denne uge. (M,F,A) Kite Surfing: En erfaren kite surfe-instruktør vil i denne uge give dig et certificeret kursus i Kite Surfing. Du vil blive klogere på hvordan du læser vinden og bruger dens kræfter til at kite surfe. Vi tilbyder dette valgfag i en af verdens bedste omgivelser, så du kan roligt begynde at glæde dig til smagen af saltvand og farten på bølgerne. Kite Surfing: Du har nu muligheden for at blive en endnu bedre Kite surfer. Du vil blive mere sikker, blive bedre til at holde kurs og finpudse din skils. Yoga og meditation: Bølgens brus og de flotte områder, du bevæger dig i, er oplagte til at dykke mere ind i dig selv. Gennem valgfaget yoga og meditation er der fokus på indre ro, åndedrætsøvelser og mindfulness. Dykning: Palawan er et paradis for dig, som ønsker at tage dykkercertifikat. På denne uge vil du blive certificeret ”PADI Open Water Diver”. Vores danske instruktør vil give dig den bedste start og muligheden for at dykke overalt i verden! Dykkerinstruktøren vil ugen igennem undervise dig i teori, hjælpe dig på dine første dyk og til slut på ugen vil du have flere ”fun dives”, hvor du rigtig kan nyde den nye verden under havets overflade.
20. dag: Forberedelser til afskedsfest/Sæt dit præg på Secret Island
Secret Island har været en fantastisk base på første del af højskoleopholdet. Et sted som har en helt speciel stemning, som sjældent fåes andetsteds. For at vise taknemlighed for stedet og hinanden skal der selvfølgelig holdes en afskedsfest, når I siger på gensyn. Afskedsfesten skal være i jeres ånd, derfor skal I i dag selv arrangere festen og give den jeres præg. (M,F,A)
21. dag: Afskedsfest
Dagen er til fri leg, hygge og fortsat forberedelse til aftenens afskedsfest. (M,F,A)
22. dag: Secret Island til Coron
Afgang med speedbåd fra Secret Island efter tidlig morgenmad. Der vil være mulighed for et badestop ca. halvvejs på turen, her er lækker sandstrand og et flot lille koralrev. Efter ankomst vil der være fælles frokost, hvorefter resten af dagen nydes på egen hånd i autentiske Coron. Om eftermiddagen vil der mod egenbetaling være mulighed for at deltage i en banka-bådtur til omkringliggende seværdigheder, bla. den termiske ferskvand sø Kayangan Lake. (M,F,A)
23. dag: Fridag i Coron og afgang til Island House om eftermiddagen
Om eftermiddagen bliver I hentet af vores chauffør, Eric, der vil køre jer til en lille, hyggelig by, kaldet Conception. I kan her nyde en kold mango-shake på danske Tattoo-Mikes café, inden I sætter kursen mod Popototan i en banka (båd). Turen er helt spektakulær igennem et ø-område, der to år i træk er blevet kåret til et af de smukkeste steder i verden. Resten af dagen bruger I på at pakke ud, finde jer godt tilrette i den tropiske villa og nyde solnedgangen med en kold drink i hånden. (M,F,A)
24. dag: Sprogundervisning og madlavning med lokale
På højskolen elsker vi at komme tæt på kulturen, og de mennesker vi møder. Her er det fedt at kunne forstå et par ord og selv kunne udtrykke sig, når vi er i landsbyerne. I Island House får du mulighed for at lære det mest basale Filippinsk, så du lidt nemmere kan være på egen hånd og bestille, spørge, forstå osv. Det er en enorm fordel og mange i landsbyerne overraskes positivt over dit engagement i landet. I Filippinske gadekøkkener finder du helt sikkert utallige retter, du ikke selv har hverken smagt eller hørt om før. På højskolen får du mulighed for at lære at tilberede de mest populære og lækre retter for dig selv og dine kammerater. Der er dygtige, lokale venner i køkkenet, som er klar til at lære dig nye eksotiske retter, som du til enhver tid kan imponere venner og familie med i Danmark. (M,F,A)
25-29. dag: Valgfag: Advanced dykkercertifikat eller Rescue dykkercertifikat (ved minimum 3 deltagere) sejlads eller farming
Det er tid til højskolens sidste valgfagsuge. Har du taget dykkercertifikat i første valgfagsperiode er her mulighed for at udvide dine kompentencer med advanced eller rescue dykkercertifikat. Du kan også vælge at udvikle dine yoga-evner endnu mere, eller prøve det for første gang denne uge. Vil du prøve kræfter med noget helt andet, kan du denne uge lære at sejle en båd eller hjælpe lokalsamfundet med at bygge en farm. Advanced Open Water Diver: Dette er det næste kursus i din dykkerkarriere. Her lærer du at bruge de færdigheder du har tilegnet dig på open water diver kurset. Advanced består af 2 obligatoriske dyk, nemlig navigation og dybdedyk. Derudover er der 3 valgfrie dyk med forskellige temaer. Hos nautic vælges typisk nat, peak performance (opdriftskontrol) og vragdyk. På Advanced er der ikke så meget teori, her er det dykningen der gælder. Rescue Diver: Nok det mest værdifulde og givende dykkerkursus. Uddannelsen som redningsdykker fokuserer på dykkersikkerhed og er et naturligt trin efter et Advanced kursus.Du lærer at genkende og vigtigst af alt at forebygge dykkerulykker samt at handle korrekt hvis uheldet skulle være ude. Mange dykkere hævder Rescue Diver kursus, har været det mest værdifulde og givende dykkerkursus, de nogensinde har deltaget på. Sejlads:Vælg en unik oplevelse - Kurs mod fjerne øer - Lær at sejle en sejlbåd. Undervejs lærer du om vind og vejr, sætte sejl, styre og navigere båden, hive anker, finde gode anker steder, sejle gummibåd, snorkle ved bounty øer plus styre efter stjernerne på nat sejlads. I bor og sover ombord, så I er et fællesskab, der skal have jeres lille samfund til at fungere, derfor deles I om alle opgaver ombord. Kom ombord på en dansk sejlbåd med en rutineret skipper, der kender de Filippinske have rigtig godt. Farming: Drømmer du om at gøre en forskel? Vær med til at bygge en farm med de lokale. I bygger farmen i bambus, dyrker grøntsager og frugt, planter banantræer, kokospalmer, ja alle slags træer. På stedet er også en lille hønsefarm og flere dyr er på vej.(M,F,A)
30. dag: Fridag på Popototan
I dag bestemmer du helt selv, hvordan din dag skal se ud. Måske du vil besøge den lokale landsby og deres skole? Snorkle på et af de smukkeste koralrav i området, som er lige ude foran jeres base? Nyde stilheden i hængekøjen med en god bog, eller udforske området i kajak eller på SUP-board. (M,F,A)
31-33. dag: Nak og æd - kompetencetræning og udflugt
I området omkring Island house findes der ekslusiv og øde natur, hvor I som hold skal fange, slagte og tilberede jeres mad. Bålet skal startes og overnatningsstedet skal vælges og bygges. Vigtigst af alt skal roen og den simple verden nydes med hinanden. Hvis fangsten mislykkes står menuen på andet godt fra naturen og hvis alt andet glipper tar vi en Nutella mad - ægte nak og æd stil! Dagen inden afgang vil I blive delt op i forskellige grupper, som skal med de lokale rundt for at få tips og tricks, samt de nødvendige kompetencer. (M,F,A)
34. dag: Afslutningsfest
Island House har været en fantastisk base på anden del af højskoleopholdet. Et sted som har en helt speciel stemning, som sjældent fåes andetsteds. For at vise taknemlighed for stedet og hinanden skal der selvfølgelig holdes en afskedsfest, når I siger på gensyn. Afskedsfesten skal være i jeres ånd, derfor skal I i dag selv arrangere festen og give den jeres præg. (M,F,A)
35. dag: Afrejse fra Island House og ankomst til Manila
Afgang med Banka fra Island House efter tidlig morgenmad. Efter ca. 1 times sejlads gennem flot ølandskab er I fremme ved de busser, der skal køre jer det sidste stykke mod Busuanga Airport. Efter ankomst til Manilla vil der være fælles indtjekning og frokost på hostel. Resten af eftermiddagen planlægges i fællesskab ved jeres højskoleleder. (M)
36-42. dag: På eventyr i det nordlige Filippinerne
Kursen er sat mod det nordlige Filippinerne! Her kan I forvente 7 dage med fuld adventure. I vil gå på opdagelse i de frodige risterasser, tage en dukkert under brusende vandfald og bestige den mægtige Mt. Amuyao. I vil komme ud, hvor asfalten ender, og få en lokal adventureoplevelse inden turen igen går retur til Manila. Her kan I nyde aftenen i byen, og afholde en dejlig afskedsmiddag. (M,F,A)
43. dag: Afrejse fra Filippinerne
I påbegynder jeres rejse til Danmark eller videre ud i verden. I drager fra hovedstaden Manila til lufthavnen mod jeres fly og videre rejse. Højskolen er et perfekt afsæt til at rejse mere i Filippinerne eller fortsætte ud i verden. Kontakt din rejsekonsulent for at høre mere om mulighederne. (M)
44. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark efter fantastisk eventyr i Filippinerne.

Overnatninger

Hvor bor vi?
Du vil primært have to baser under dit højskoleophold. De første 19 dage vil du bo på ”Secret Island”, som er en ubeboet ø. Ca. 6 timers sejlads fra Secret Island ligger ”Island House”, hvor I har base de næste 12 dage. ”Island House” ligger på Popototan Island, en af de vestligste øer i Palawanområdet i Filippinerne. Begge steder bakker op om fællesskab, og er unikke baser i forhold til jeres valgfag. Forvent ikke luksus, men steder, der har den rigtige beliggenhed, og hvor eventyret er i højsædet. De sidste dage på turen bliver en rundrejse i det nordlige Filippinerne, hvor I sover forskellige steder, inden I flyver hjem fra Manila.

1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila
1 overnatning i Coron
31 overnatninger i fællesværelse på højskolen
1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila
6 overnatninger på guesthouse i fællesværelse i det nordlige Filippinerne
1 overnatning på guesthouse i fællesværelse i Manila

Bemærkninger

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest inden kurset kan begynde. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (Astma, graviditet, hjertesygdomme og lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en Backpacker Adventure grupperejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.
Vælger man at kombinere med en Backpacker Adventure rejse, så vil man få 500 kr. rabat pr. rejse, og rabat for de flybilletter, som ikke benyttes.

Denne rejse vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:


Ved tilmelding til turen efter tilmeldingsfristen (60 dage inden afrejse) kan det forekomme, at du ikke vil flyve sammen med hovedgruppen. Ring til din rejsekonsulent for at få bekræftet om dette er tilfældet.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Få pladser Rejseperiode23.02.22 - 07.04.22 Tilmeldingsfrist18-12-2021
39.495,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.04.22 - 25.05.22 Tilmeldingsfrist04-02-2022
39.495,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maks 20 personer. Valgfag gennemføres ved minimum 3 personer pr. hold. Yoga dog 5 personer.

Næste: 23-02-2022
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Gode vandresko
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam
 • Personlig medicin

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Manila t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Indenrigsbillet Manila - Busuanga t/r (inkl. bagage)
 • Transport til og fra Popototan
 • Måltider ifølge program
 • 7 dages adventuretur til det nordlige Filippinerne inkl. transport, overnatninger, ture og oplevelser
 • Valgfagene på højskoleopholdet
 • Dagsture ud fra Popototan/Island House
 • Fri brug af kajak og SUP på højskolen
 • Invitation til reunionlejr

Prisen er eksklusiv

 • Aktiviteter i weekenderne
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Filippinerne (søges ved personligt fremmøde på ambassaden i København)

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Louise Hesselbjerg Andersen

Louise Hesselbjerg Andersen

Rejsekonsulent

land|jr.dk
Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

stma|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Backpacker Adventure

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
06.11.21 - 05.12.21
27.995,-
12.11.21 - 12.12.21
29.995,-
13.11.21 - 17.12.21
17.995,-
22.11.21 - 22.12.21
29.995,-
Til top