44 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 33.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejs med os til Filippinerne og bo på verdens smukkeste højskole, hvor der venter dig en oplevelse for livet. Sæt fokus på dig selv, og lær nogle nye mennesker at kende i palmernes skygge og med sand mellem tæerne langt væk fra hverdagen. Her får du nye venner for livet, når vi dyrker fællesskabet, udvikler os og oplever sammen i en unik højskolefamilie. Her, langt fra det du kender, lærer du om den lokale kultur, smager den lokale mad og møder en verden, der er meget anderledes end den i Ry eller Roskilde, alt imens du nyder højskolelivet, rejser rundt sammen med dine nye venner og får oplevelser for livet.

På en ø langt væk fra hverdagen, wifi og afleveringer har vi planlagt et fantastisk højskoleophold, der er inddelt i 6 ugeprogrammer. Nogle gange kan ugerne overlappe hinanden, og programmet kan blive rykket lidt rundt alt efter vind og vejr, så vi skaber den bedste sammenhæng i opholdet. Udover det planlagte program er der rigelig tid til fordybelse, selvudviking, refleksion og til at nyde de smukke omgivelser. Og så kan du glæde dig til at bruge tid med andre unge og få oplevelser sammen.

Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau strækker sig over seks uger, som bliver yderligere beskrevet under punktet ”Program”.

 • Uge 1: Lær hinanden og området at kende
 • Uge 2: Selvudvikling - selvforståelse, kommunikation og samarbejde
 • Uge 3: Valgfag: Dykkercertifikat eller kitesurfing
 • Uge 4: Kulturforståelse/lær at rejse
 • Uge 5: Udforsk Filippinerne - friperiode sammen med dine højskolekammerater
 • Uge 6: Afslutning - afrunding af friperioden og afslutning af højskoleopholdet i Manila


Højskolen er bygget op på den måde, at du betaler en samlet pris for selve højskoleopholdet, der inkluderer alle flybilletter, ophold og mad i 28 dage. Dertil kan du tilkøbe et af to mulige valgfag. Derudover har vi lavet et forslag til et fedt program i friperioden, som du kan vælge at tilkøbe inden afrejse eller mens du er på opholdet, eller du kan tage dagene som de kommer.

Højskolens værdigrundlag
Mærk verden
Jysk Rejsebureaus motto er Mærk verden, og det motto har vi taget med ind i vores højskoleophold. Her rejser du med sanserne; smager, dufter, hører, ser og mærker landets særpræg, så du kommer helt tæt på kulturen. Du møder de lokale og ser verden gennem deres øjne. Undervejs skal vi udfordre hinanden, blive klogere på verden sammen og skabe minder for livet.

Kulturforståelse
På et højskoleophold med Jysk Rejsebureau får du et indgående kendskab til det land, du rejser i. Vi mener, det er vigtigt at have forståelse for og respektere den kultur og de mennesker, der lever her. Derfor bruger vi lokale guider og undervisere, der løbende under opholdet lærer dig om landet og kulturforståelse. Her skal vi besøge de lokale på deres hjemmebane og udforske forskellige aspekter af kulturen, bl.a. sproget, madlavning, kunst og håndværk.

Personlig udvikling
Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau er ikke kun en rejse, hvor du ser smuk natur og oplever spændende kulturer. Du vil også blive udfordret personligt og træde ud af din komfortzone, så du lærer dig selv bedre at kende. Du vil opdage, at du kan meget mere, end du selv tror, og du lærer i høj grad at stå på egne ben. I samspil med din højskolelærer og dine nye højskolekammerater får du redskaber til at tackle dine unikke og personlige udfordringer.

Sammenhold
En af grundværdierne i højskoletankegangen er fællesskab, hvilket vi vægter rigtig højt på vores ophold. Undervejs er der fokus på fælles oplevelser, samarbejde, gensidig respekt og forståelse. Vores mål er, at du kommer hjem og har fået venner for livet. Så glæd dig!

Praktisk information
Infomøde
Cirka en måned inden afrejse afholder vi et online infomøde, hvor vi gennemgår hele højskoleopholdet i detaljer, snakker valgfagene igennem, fortæller om alle de praktiske informationer i forbindelse med rejsen, og du får mulighed for at introducere dig selv og ”møde” dine kommende højskolekammerater.

Bedste rejseperiode

Filippinerne har to årstider. Tørtiden ligger i perioden november til maj. Her er gennemsnitstemperaturen cirka 28 grader. Regntiden ligger fra juni´til oktober, og her stiger gennemsnitstemperaturen til cirka 32 grader. I regntiden forekommer der kraftige tropiske regnskyl, men der er sjældent tale om heldagsregn, og Filippinerne kan sagtens besøges i begge perioder.

Rejseleder

På højskolen vil du møde både dansk og lokalt personale. Vores højskoleleder har indgående kendskab til lokalområdet. På valgfagene vil der også være både danske og lokale undervisere.

Dagsprogram

Fold program ud
Afrejse fra Danmark
I mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så I får en god start på jeres ophold og rejsen mod Filippinerne.
Ankomst til Manila
I ankommer til Filippinernes hovedstad Manila. Her bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på et guesthouse for en enkelt nat. Resten af dagen er til fri disposition. Er der tid til det, kan vi anbefale at besøge Manilas historiske centrum Intramuros, Rizalparken, det lokale marked Divisoria eller blot slappe af efter en lang rejsedag. (A)
Fra Manila til Coron og Secret Island
Et "øde ø eventyr" venter! Om morgenen bliver I hentet ved jeres guesthouse og starter rejsen til øen Secret Island. I flyver med et lille indenrigsfly tidligt om morgenen til Busuanga, og fra lufthavnen bliver I kørt direkte ned til havnen og sejler ud til Secret Island. Ved ankomst til denne fantastiske perle indlogeres I i hytter og nyder en smuk solnedgang. Nu er højskolelivet for alvor i gang. (M,F,A)
UGE 1: Lær hinanden og området at kende
Denne uge har fokus på at lande godt på højskolen, og vi hjælper jer med at danne et godt fællesskab fra starten. I skal fortælle om jer selv og lytte til de andre, så I kommer hurtigt og fint ind på livet af hinanden. I skal være meget sammen det næste stykke tid, så det er vigtigt at skabe nogle gode relationer og forståelse for hinanden med det samme. Der er også tid til at udforske omgivelserne og lære om den nye hverdag på højskolen, og så kommer I til at besøge landsbyen på naboøen flere gange i denne uge. (M,F,A)
UGE 2: Selvudvikling - selvforståelse, kommunikation og samarbejde
Du vil komme til at arbejde en del med personlig udvikling. Pilen peger indad, og det handler om dig i denne uge. En vigtig del af dette forløb er at have en klar forståelse af dine styrker og svagheder, så du kan fokusere på at forbedre dig på de områder, hvor du har brug for det. Det kræver, at du har en åben og nysgerrig tilgang til livet og er villig til at lære og vokse gennem de oplevelser og udfordringer, du møder. Vi øver os i at være tilstede i nuet. På højskolen er der ingen wifi, så der er ingen forstyrrende iPhone, der skal tjekkes, eller et billede, der skal postes på Instagram. En vigtig del af ugen er at arbejde på at acceptere sig selv og andre samt at udvikle empati. Du gennemgår nogle øvelser, der fokuserer på at forstå og respektere forskellige perspektiver og udvikle en større forståelse for andre mennesker. Vi sætter også fokus på at mærke efter, så du bliver god til at lytte til dig selv. (M,F,A) Der vil også her blive sat tid af til, at I som hold - sammen med højskolelæreren - kan planlægge jeres friperiode, der venter senere.
UGE 3: Valgfag - tag dykkercertifikat eller prøv et kitesurfingskursus
Giv dig selv en udfordring gennem et af vores valgfag. Lige meget hvilket fag, du vælger, har vi sørget for dygtige og engagerede undervisere, så du er i sikre hænder, når du kaster dig ud i at lære noget nyt. Du kan enten tilkøbe dykning eller kitesurfing. Begge forløb har en varighed på fire dage. Dykning Oplev den magiske verden under havoverfalden, mens du bliver certificeret ”PADI Open Water Diver”. Din instruktør giver dig en god og tryg introduktion til dykning. På kurset veksles der mellem teori og praksis, og dine første oplevelser med ilt under vand foregår på lavt vand i kontrollerede omgivelser, så du kommer godt fra start som dykker. Kurset indeholder en eksamen, som din instruktør hjælper dig med at bestå, og derudover 2-4 dyk på lavt vand og til slut 4 dyk på åbent hav, hvor du kan teste dine nye færdigheder. Dit certificat giver dig mulighed for at dykke i hele verden og er derfor starten på mange nye eventyr på dybt vand. Kitesurfing Lige udenfor højskolen findes et af de absolut bedste kitesurfing-områder. Her er lavvandet, sandbund og masser af god vind til at give dig fart på, når du bevæger dig hen over det smukke krystalklare vand. Ugen byder på kitesurfing i verdensklasse, så du kan godt begynde at glæde dig til smagen af saltvand, duften af solcreme og farten på vandet. Din instruktør vil guide dig til at læse vinden og bruge den til at få din drage til at give dig masser af fart. Ønsker du ikke at tilkøbe et af disse valgfag, vil du i stedet deltage i yoga (koster ikke ekstra). Det er yoga for begyndere, hvilket betyder, at der ikke er en professionel uddannet yogainstruktør med, men at både lærer og en lokal vil undervise efter bedste evne. Find din indre og ydre ro, når du dykker ned i yogaen og meditationens univers. Når denne uges valgfag og fridage er ovre, vil I blive sejlet til Coron og derfra ud til Island house. Dette er jeres base i uge 4. Et dejligt hus med skøn havudsigt, hængekøjer og med en fin lille lokal landsby lige i nærheden. (M,F,A)
UGE 4: Kulturforståelse
Det er vigtigt at have respekt for de lokale og deres levemåde, når du rejser i et andet land. Derfor er der i denne uge fokus på kulturforståelse. Glæd dig til at opleve forskellige kulturer og møde nye mennesker, når vi besøger de lokale og oplever, hvordan deres hverdag og liv er. Her er det vigtigt at være åben og kunne fortælle lidt om sig selv og ens eget liv. Ved Island House, hvor I bor, får I mulighed for at lære lidt af det lokale sprog, så det bliver nemmere at bestille, spørge og forstå på den sidste del af rejsen. Det er en stor fordel at kunne tale lidt af det lokale sprog, og det opfattes positivt, at du engagerer dig i landet og gør en indsats for at forstå kulturen. (M,F,A)
UGE 5-6: Udforsk Filippinerne med dine højskolevenner
Det er tid til, at I skal rundt og udforske den del af Fillipinerne, som I selv finder mest spændende. Vi har fra Jysk Rejsebureaus side skræddersyet en rejse fyldt med nogle af de oplevelser, som vi synes er mest spændende. Denne rejse kan - ligesom jeres valgfag - tilkøbes. I kan også vælge at tage dagene, som de kommer uden program. Her kan I f.eks. tage til El Nido og Palawan eller tage en tur på et liveaboard, hvis I er blevet bidt af dykning. Vi vil både før og under højskoleopholdet være behjælpelige med forslag til, hvor I kan tage hen, alt afhængig af hvad I gerne vil opleve. Med rygsækken pakket tager I afsted og kommer med garanti til at få massevis af spændene oplevelser. Til at slutte højskoleopholdet af på har vi sørget for at booke indenrigsfly til jer til Manila, hvor I vil blive afhentet og kørt til jeres hostel. Her venter jeres højskolelærer på jer. I har nu et par dage sammen, inden I skal hjem. Dagene kan bruges til at fortælle hinanden om de eventyr, I har været på, og de oplevelser, I har haft, men også afsluttende snakke om værdien af at opleve andre kulturer, at rejse med andre, og hvilken betydning jeres højskoleophold får for jer, når I vender hjem til Danmark igen.
Hjemrejse til Danmark
Efter I har pakket jeres tasker og tjekket ud af jeres hostel, bliver I kørt til lufthavnen med et stop undervejs i Mall of Asia, hvor I har tid til at shoppe. (M)
Ankomst til Danmark efter et fantastisk eventyr i Filippinerne
I ankommer til Danmark, fyldt op af eventyr og nye oplevelser. I siger farvel til hinanden i lufthavnen, men det er forhåbentlig et "på gensyn" til en masse gode venner for livet.

Overnatninger

Hvor bor vi?
I har to primære baser under højskoleopholdet, og derudover bor I den første nat og de to sidste nætter på et hostel i hovedstaden Manila.

Jeres første base byder på 18 nætter på Secret Island, som er en ubeboet ø, cirka seks timers sejlads fra Coron. Derefter opholder I jer på Island House, hvor I har base i 5 dage. Island House ligger på Popototan Island, der er en af de vestligste øer i Palawan-området i Filippinerne.
Begge steder emmer af fællesskab og er helt unikke og særligt udvalgt til jeres højskoleophold. I skal ikke forvente luksus nogle af stederne, men derimod baser med perfekt beliggenhed, og hvor eventyret er i højsædet.

Oversigt over overnatning:
3 overnatninger på guesthouse i fællesværelse i Manila
24 overnatninger fordelt på de to baser i to- og fire-personers hytter. Enkelte overnatninger i fællesrum.

14 overnatninger i forbindelse med den frie rejseperiode i uge 5-6.

Bemærkninger

Du kan tilkøbe det valgfag du har lyst til i uge 3:
 • Prisen for et dykkercertifikat er 4.900 kr.
 • Prisen for et kitesurfingkursus er 4.100 kr.

Dernæst kan I enten tilkøbe vores skræddersyede rejse i det sydlige Filippinerne eller selv planlægge jeres friperiode. Jysk Rejsebureaus rejsekonsulenter i Danmark, vores lokale samarbejdspartnere og højskolelærerne vil være til rådighed til at hjælpe med gode råd, vejledning og planlægning både før, under og efter.

På det rejseforslag, vi har lavet klar til friperioden, skal du opleve tre utroligt smukke destinationer, inden du igen rejser til Manila, hvor højskoleopholdet evalueres og afrundes. Udover at du har transport og overnatning på plads, så er der arrangeret to fulde dage med aktiviteter.

Højdepunkterne på Jysk Rejsebureaus rejseforslag:
 • Snorkling blandt stimer af sardiner, havskildpadder og (hvis du er heldig) hvalhajer ved Moalboal på Cebu.
 • Krystalklart vand med koraller og farverige fisk 5 minutters gang fra dit hostel i Moalboal.
 • En dags SUP-board-tur med frokost og instruktør på Bohol.
 • Ophold ved og på Loboc-floden, der er kendt for sit klare, turkisfarvede vand og frodige, tropiske omgivelser, smukke grønne skove og høje klipper.
 • Fantastiske naturoplevelser inklusiv Chocolate Hills på Bohol
 • Afslapning og mulighed for forskellige aktiviteter på Panglao
 • Nyd Alona Beach på Panglao med smukke hvide sandstrande og fantastiske solnedgange.

Dette er inkluderet i Jysk Rejsebureaus rejsepakke:
 • Transfer til/fra alle lufthavne og hostels
 • 1 nat på Flying Fish hostel, Cebu i dorm room inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Tipolo Beach Resort i private værelser inkl. morgenmad
 • 1 heldags snorkel- og øhops-tur inkl. guide og snorkeludstyr
 • Færge fra Cebu til Bohol
 • 3 nætter på Fox & the Firefly Cottages, Bohol i private værelser inkl. morgenmad
 • 1 heldags SUP-tur på Loboc-floden inkl. guide, snacks og frokost samt vand og Coconut Juice
 • 4 nætter på Moon Fools Hostel, Panglao i dorm room inkl. morgenmad
 • 1 nat på Flying Fish hostel, Cebu i dorm room inkl. morgenmad

Prisen for vores 14-dages skræddersyede rejse er 5.895 kr.

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest, inden kurset begynder. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem og skulle der være punkter, hvor du svarer positivt (astma, graviditet, hjertesygdomme eller lignende) er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Det er muligt at kombinere denne rejse med en Backpacker Adventure grupperejse, ligesom du kan vælge at begynde rejsen tidligere og/eller rejse videre på egen hånd bagefter.
Vælger du at kombinere med en Backpacker Adventure rejse, får du 500 kr. rabat pr. rejse og rabat svarende til de flybilletter, som ikke benyttes.

Højskoleopholdet på Filippinerne vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maks 20 personer. Valgfag gennemføres ved minimum 3 personer pr. hold.

Pakkeliste

 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Gode vandresko
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam
 • Førstehjælpssæt (plaster, forbindinger, hovedpinepiller, mm.)
 • Personlig medicin

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Pris

Prisen er inklusiv

Transport
 • Flybillet København - Manila t/r (inkl. bagage)
 • Indenrigsbilletter på Filippinerne (inkl. bagage)
 • Transport til og fra Scerect Island
 • Transport til og fra Island house på Popototan
Overnatninger
 • 1 overnatning i Manila ved ankomst (inkl. morgenmad)
 • 2 overnatninger i Manila ved hjemrejse (inkl. morgenmad)
 • 19 overnatninger på Screct Island (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
 • 5 overnatninger i Island house på Popototan (inkl. morgenmad, frokost og aftensmad)
Aktiviter og oplevelser
 • Teambuilding med din højskolelærer
 • Undervisning i Filippinsk
 • 5 dages undervisning i selvudvikling med din højskolelærer
 • Beachvolley
 • Spilaftner
 • Besøg i den lokale landsby
 • Vandretur med lokal guide
 • Undervisning i Yoga (så fremt du ikke tilkøber et valgfag)
 • Robinsondyst
 • Become a Filipino
 • "Bryllupsfest"
Praktisk
 • Lokale guider
 • Lokale undervisere
 • Engageret dansk højskolelærer
 • Online infomøde inden afrejse
 • 24-timers nødtelefon

Prisen er eksklusiv

 • Skræddersyet rejse (Uge 5 og 6): 5.895 kr.
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visumforlængelse til Filippinerne (forlængelse ud over de 30 dage købes efter ankomst til Filippinerne)


Valgfaget du vælger i højskoleopholdets tredje uge
 • Dykkercertifikat: 4.900 kr.
 • Kitesurfingkursus: 4.100 kr.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top