6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 6.990,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er ikke tilfældigt, at padel er Danmarks hurtigst voksende sportsgren. Det, der bedst kan beskrives som en kombination af squash og tennis, er nemt og billigt at komme i gang med. Den stejle læringskurve er en stærk motivation for mange, fordi man hurtigt – selv som nybegynder – kan få gang i lange dueller og spændende dyster.

Padel er oprindeligt opfundet i Mexico i 1969, men i dag betragter man snarere Spanien som sportens hjemland. Her har padel virkelig gjort sit indtog, og det ses særligt, hvis man holder sommerferie ved Costa del Sol.

Sammen rejser vi til Malaga – ikke på traditionel badeferie, men for at udvikle vores padelspil i lækre omgivelser. Forude venter fire fulde dage på banen, hvor Jysk Rejsebureau har sørget for et fedt program og de bedst mulige betingelser for at nyde omgivelserne og få spillet en masse padel. Formålet med turen er, at du kan udvikle dit spil i fællesskab med andre unge. Der er tilknyttet engelsktalende spanske trænere fra The Spanish Padel Federation, samt en dansk træner der er med på hele turen. De spanske trænere vil være til rådighed den første time af hver træningssektion, der i alt varer tre timer. Den resterende tid spiller vi kampe mod hinanden.

Når du ikke svinger battet på banen, er der rig mulighed for at nyde området. Stranden ligger ca. 15 minutters gang fra hotellejligheden, så det er oplagt at tage en svømmetur i Middelhavet og måske et glas sangria på en af de lokale strandbarer.

Vi spiller og bor på Hotel Myramar i Fuengirola. Hotellet er særligt udvalgt af Jysk Rejsebureau som base for vores ophold. Her er indendørs og udendørs pool samt fitnesscenter og sauna. Vi bliver indkvarteret i hotellets lejligheder, der alle har altan, men vi kommer naturligvis til at bruge det meste af vores tid på hotellets padelbaner.

Bedste rejseperiode

Med et gennemsnit på 320 solskinsdage om året har Costa del Sol ikke fået sit navn uden grund.

Malaga og Costa del Sol kan besøges året rundt, men man oplever de mest behagelige temperaturer i forårs- og efterårssæsonen. Her ligger dagstemperaturerne mellem 20-25°, og der er begrænset nedbør. Sommermånederne juli og august har de højeste temperaturer omkring 30°.

Vores anbefalinger til bedste rejsetidspunkt i Spanien er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er disse kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark til Malaga
Du mødes med de andre i gruppen og med jeres danske træner i Københavns Lufthavn, hvorefter der er afgang mod Malaga på den spanske sydkyst. Vel ankommet til lufthavnen i Malaga får vi fat i vores bagage, inden vi bliver afhentet og kørt med bus til Hotel Myramar, der kun ligger ca. 30 minutters kørsel fra lufthavnen. Ved ankomst til hotellet får vi tildelt værelser og kan herefter slappe af i de lækre omgivelser, indtil vi om aftenen har to timers træning med de spanske trænere. Herefter er aftenen til fri disposition.
2. dag: Tid på egen hånd og padel
Vi starter dagen kl. 9, hvor vi finder padelbattene frem. Herefter venter to timers padel på hotellets baner, hvor de erfarne spanske trænere vil stå for træningen. Jeres danske træner deltager i hele træningen. Trænernes rolle er at udvikle dit padelspil. Det kan være din taktiske forståelse af spillet eller coaching af slag og teknik. Efter træningen kan du slappe af ved poolen, tage til stranden eller nyde en forfriskning i baren. Kl. 18.00 finder vi igen padelbanerne, hvor vi spiller kamp/turnering, og hvor du kan bruge og øve de teknikker, du har lært om formiddagen. Træningen ligger om aftenen 18-20, hvor det er lunt i vejret, men ikke for varmt til et intensivt træningspas. Derefter er der nogle timer til at restituere, slappe af og nyde hotellets faciliteter. Costa del Sol byder på en 150 km. lang og imponerende kystlinje. Vi bor i Fuengirola, der af lokale betragtes som hjertet af Costa del Sol. Byen har næsten 10 km. strand og en af Spaniens længste strandpromenader, hvor der er masser af muligheder for at hygge sig.
3. dag: Padel og et smut på stranden
Vi står op til endnu en dejlig dag i det sydlige Spanien, hvor vi igen starter kl. 9 med to timers taktisk og teknisk træning med de spanske trænere. Efter træningen kan du bruge dine frie timer på eksempelvis en tur til stranden. Det er naturligvis oplagt at tage en svømmetur i det lune vand, men den lange strand ved Fuengirola byder også på forskellige strandbarer og restauranter, som bl.a. serverer frisk seafood. Mangler du et adrenalinkick, er der også mulighed for at prøve kræfter med bl.a. vandski og parasailing. Når det bliver aften, er det igen tid til at smutte ned på padelbanerne, som vi har til rådighed i to timer til kampe/turnering. Den danske træner vil være med for at give feedback og sørge for den gode stemning. Den spanske varme har lagt sig en smule, og du vil opleve en lun og behagelig temperatur, der er perfekt til en omgang padel, mens solen stille går ned.
4. dag: Padel og mulighed for at tage på opdagelse i Andalusien
Endnu en dag med masser af padel ved Costa del Sol venter forude. Vi starter igen kl. 9 med to timers teknisk/taktisk træning. Efter træningen kan det anbefales at leje en bil og besøge nogle af de spændende seværdigheder i denne del af Andalusien. Kør f.eks. til den lille by Nerja, hvor du kan gå på opdagelse i det 5 km lange grottesystem, eller du kan tage til Setenil de las Bodegas, hvor husene er bygget direkte ind i bjergskråningerne. Du kan også besøge Ronda, der ligger i 750 meters højde og er opdelt af den dybe El Tajo-kløft, der deler byen i to. Det er også et besøg værd at tage til bjergbyen Mijas, der er kendt for sine klassiske, hvide huse og en helt fantastisk stemning. Alle fire steder er helt sikkert bucket list-destinationer. Tilbage på hotellet er det tid til at hoppe i shorts og sko og gøre klar til en to timers aftenpadel.
5. dag: Sidste dag med padel
Sidste dag i Fuengirola starter med to timers padel med de spanske trænere. Det er nu, du skal få de sidste fif og tricks ud af dem. Herefter har vi dagen til rådighed til f.eks. at besøge shoppingcenteret tæt på hotellet eller bare slappe af ved poolen. Fra kl. 17 har vi dagens sidste padelsession, inden det er tid til at nyde den sidste aften i Malaga.
6. dag: Hjemrejse til Danmark
Vi står op og har den sidste to timers session på padelbanerne, som vi bruger på kampe/turnering. Herefter står transferen klar til at køre os i lufthavnen, hvor vi flyver tilbage til København efter nogle dejlige dage i Malaga.

Overnatninger

5 overnatninger i lejlighed på det 3-stjernede Hotel Myramar i Fuengirola. Prisen er baseret på delt dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse ligger på denne tur på 1.600 kr.

Hotel Myramar ligger kun små 30 minutters kørsel fra lufthavnen og 15 minutters gang fra stranden. På hotellet er der adgang til poolområde inde og ude, fitnesscenter, sauna samt flere restauranter.

Bemærkninger

Turen egner sig til niveau letøvede (niveau 2.5) og op til øvede (niveua 4.0).

Hvis det regner under opholdet, kan de planlagte padeltimer variere og flyttes rundt. Vi bestræber os selvfølgelig på, at alle får i alt 12 timers træning.

Denne padel camp er kun for unge mellem 18-28 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Minimum 12 deltagere, maksimum 20 deltagere.

Faste afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Padelbat
 • Padelsko
 • Flere sæt sportstøj til hele turen
 • Luftigt og behageligt tøj til varmt klima
 • Badetøj
 • Sandaler
 • Solhat/kasket
 • Solbriller og solcreme
 • Evt. en varm trøje til kølige aftener

Afrejsedatoer

Status Afrejsedato Udrejse Pris
Ledige pladser Rejseperiode08.07.24 - 13.07.24 UdrejseKøbenhavn Oliver Mouritzen
6.990,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København – Malaga t/r (inkl. bagage)
 • Transfer mellem lufthavn og hotel ved både ankomst og afrejse
 • Morgenmad
 • 5 overnatninger ifølge program i delt dobbeltværelse
 • Dansk træner/rejseleder på hele rejsen
 • 10 timers teknisk/taktisk padeltræning med spansk træner inkl. bolde.
 • 10 timers padel 'Mix and Match"
 • T-shirt & bolde
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge – i Spanien er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Padelbat – kan lejes lokalt for 3 EUR pr. dag.

Prisbemærkning

Depositummet på de 2.000 kr. er ikke refunderbart.

Fraprisen er udregnet med udgangspunkt i, at 12 personer tilmelder sig turen og i delt 2-personers lejlighed. Det er muligt at tilkøbe twinværelse, hvilket for denne tur koster 1.600 kr. pr. person. Tillæg for enkeltværelse er 1.600 kr. Kontakt din rejsekonsulent efter tilmelding, hvis du ønsker at tilkøbe anden værelsestype.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top