Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere

Grupperejsekonsulenter

Rejsekonsulent: Carsten Banke Hansen

Carsten B. Hansen

Jeg elsker at rejse og gøre drømme til virkelighed. Her i huset har jeg mulighed for begge dele. Endnu en drøm der er blevet til virkelighed.

Gem som favorit Læs mere
Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Jan Marshall har mere end 25 års erfaring med at skræddersy rejser til hele verden. Jan har gennem sin tid i Jysk Rejsebureau besøgt mere end 30 lande og har været rejseleder utallige gange blandt andet i Skotland og på Kilimanjaro og Everest Base Camp og senest på vores guidede ture i Danmark.

Gem som favorit Læs mere
Jette Brinch Vestergaard

Jette Brinch Vestergaard

Kontakt mig hvis studieturen går til Europa Jeg har stor ekspertise i at arrangere grupperejser

Gem som favorit Læs mere
Lasse Toftdahl Klejnstrup

Lasse Klejnstrup

At rejse rundt og opleve forskellige lande og kulturer er helt fantastisk og livsbekræftende. Jeg har masser af gode rejseerfaringer og oplevelser, som jeg gerne vil dele ud af.

Gem som favorit Læs mere
Line Sig, rejsekonsulent i Århus

Line Sig

Jeg elsker at rejse - så kort kan det siges! At møde fremmede kulturer er noget af det fedeste, der findes i verden, så derfor er min rygsæk altid pakket og jeg er altid klar på et nyt eventyr.

Gem som favorit Læs mere
Vibeke Poulsen

Vibeke Boelt

Jeg har en konstant trang til at rejse og det her været med til at give mig nogle af de bedste oplevelser her i livet. Jeg bliver aldrig færdig med at udforske nye steder eller gense steder jeg er blevet forelsket i.

Gem som favorit Læs mere
Vicky Bøgh Henneberg, rejsekonsulent

Vicky Bøgh Henneberg

Eventyret ligger lige om hjørnet, og min passion for at ”smage på verden” er så stor, at min næste rejse helst altid skal være planlagt inden den forrige slutter. Ring til mig hvis jeg kan hjælpe med at gøre din rejsedrøm til virkelighed.

Gem som favorit Læs mere
Til top