Søg
Søg
Få masser af tid til at besøge de lokale markeder på denne tur
Taj Mahal ved Agra
I cykeltaxa i Jaipur
Sadhu - hinduistik helligmand - i Indien
Togrejser er et spændende element på en indiensrejse
Holi Festival i Indien
Kamelmarkeder og safarier opleves i Bikaner
Taj Mahal
Mumbai - lokal marked
Strandferie ved Goa
Oplev at køre med tog i Indien
Pushkar Lake og Templer, Rajasthan, Indien
Strandshops langs stranden ved Goa
Palace of Winds i Jaipur, Rajasthan
Verkala Beach ved aftentide
Lokale lever meget af livet på vandet i Allappey
Kinesiske fiskenet i Cochin ved solnedgang
Dhobi Ghat i Mumbai
Red Fort i Agra
Udaipur bliver kaldt Indiens Venedig
Travlhed på banegården i Delhi
Backwatertur i Alleppey

Indien - nord til syd med andre unge

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 22 dage

Se Taj Mahal ved solopgang, oplev det farverige Rajasthan, slap af på Goas dejlige strande og tag på homestay hos en lokal indisk familie i Backwaters i Sydindien. Alt sammen i selskab med en international gruppe af unge fra hele verden.

Oplev en stemningsfuld rejse fra det hektiske Nordindien til Sydindiens smukke strande ved Goa og unikke natur i Backwaters.

Du rejser i en international gruppe sammen med andre unge. Sammen oplever I solopgangen over Pushkars templer og besøger Gandhis ashram, inden I tager på backwatertur på kanalerne i Kerala. I overnatter hos lokale familier og smager på traditionelle retter. De vigtigste udflugter er inkluderet i rejsen, men der er også god tid i programmet til, at I selv kan tage på opdagelse.

Under hele rejsen er I i selskab med hinanden og en dygtig engelsktalende guide, som kan være behjælpelig med forslag til aktiviteter og hjælpe med at guide jer gennem det – til tider – hektiske Indien. Dette er Indien, når det er bedst!

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Sæson

Turen kan gennemføres året rundt, men den bedste periode er fra starten af september til midten af april. Om sommeren er temperaturen ofte meget høj – helt op til 40 grader. Monsunen er fra juli til september.

Med togrejser i Indien

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afrejse fra Danmark mod Delhi, Indiens hovedstad, hvor du som regel ankommer omkring midnat (afhængigt af hvilke flyselskab der flyves med).

2. dag: Ankomst til Delhi
Velkommen til Indien! Du bliver hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel. Dagen er til fri disposition til at hvile ud ovenpå flyveturen. Sidst på eftermiddagen mødes du med din internationale rejseleder og dine medrejsende og hører nærmere om de næste ugers program.

3. dag: Delhi - Agra (Forventet rejsetid: 2 timer)
Der er afgang med morgentoget fra Delhi til Agra. Togturen er en kæmpe - og næsten uundgåelig - oplevelse i Indien. Det indiske togsystem er det største jernbanesystem i Asien og verdens største arbejdsplads med over 1.6 mio. medarbejdere! En rejse til Indien er ikke fuldendt uden mindst én togrejse.

Agra er hjem for Indiens velnok største seværdighed; det storslåede Taj Mahal, som også er et af verdens syv vidundere. Besøg mausoleet ved solnedgang eller solopgang for de bedste billeder.

Agra Fort – kendt som Det Røde Fort – er også et ”must” i Agra. Fortet er på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv og er måske Indiens vigtigste fort. Under stormogulernes herredømme fungerede fortet (der nærmest er en hel by) som hovedstad. I 1857 var her, under Indiens løsrivelsesproces fra englænderne, et stort slag, som trods nedkæmpelse fra englændernes side alligevel ofte regnes som begyndelse på enden for englændernes herredømme over Indien.

4-5. dag: Agra - Jaipur (Forventet rejsetid: 6 timer)
I dag rejses der med lokal bus til det eventyrlige Rajasthan, og første stop er Jaipur. Byen blev grundlagt i 1772 og er kendt som “Den Lyserøde By” på grund af de mange lyserøde huse i den gamle bydel. Jaipur rummer en livlig og kontrastfyldt bymidte, hvor det er helt almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet.

Under opholdet i Jaipur besøger vi bl.a. Amber Fort, Jaigarh Fort, Hawa Mahal, City Palace, og Jantar Mantar. Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop. Stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder. Vi skal på en guidet rundtur i fortet, da det er næsten umuligt at få det fulde overblik på egen hånd. Amber Fort er forbundet med Jaigarh Fort, der er optaget i Guinness Rekordbog, fordi verdens største kanon bevogter fortet. City Palace, som er en tidligere kongelig bolig, er også et besøg værd. Arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. Jaipur er også kendt for at være Rajasthans bedste shopping by, her findes mange forskellige bazarer

6. dag: Jaipur - Tordi Sagar (Forventet rejsetid: 4 timer)
I området omkring Tordi Sagar oplever vi livet på landet i Indien. Vi besøger pottemagere, skomagere og små markeder. Oplev solnedgangen fra sandbankerne og gå ture i de flotte landskaber. (M)

7. dag: Tordi Sagar - Pushkar (Forventet rejsetid: 4 timer)
Før vi forlader Tordi Sagar, nydes en lokal frokost. Herefter forsætter rejsen mod Pushkar. Undervejs stopper vi og besøger et indisk undervisningscenter. (M,F)

8. dag: Pushkar
Pushkar har en afslappet atmosfære og er en vigtig by for pilgrimme, som kommer hertil for at bade i Indiens helligste sø, som deler navn med byen. Ingen pilgrimsfærd er fuldendt, før man har badet i Pushkar søens hellige vand. Byen er så hellig for hinduerne, at alkohol, kød og æg ligefrem er forbudt i byen.
Pushkar er også kendt for sit årlige kamelmarked, som finder sted en gang om året og er verdens største. Det fejres ved fuldmåne – den dag, hvor hinduguden Brahma ifølge legenden sprang op af søen. Verdens eneste Brahma-tempel findes derfor naturligt nok også i Pushkar. Før daggry går vi op til Savitri templet for at se solopgangen over dette hellige område. Resten af dagen er til fri disposition. Den lille by er populær blandt backpackere, der slapper af på byens hyggelige caféer. Du kan også tage på kameltur i ørkenen eller besøge et af de mange markeder i byen.

9-11. dag: Pushkar - Udaipur (Forventet rejsetid: 7-8 timer)
Turen forsætter sydpå til Udaipur, der ligger ved den store kunstige sø, Pichola. Søen er blot én af mange i området og det står i skærende kontrast til resten af den tørre Rajasthanprovins. Byen benævnes ofte som den mest romantiske by i hele Indien, og er da også enorm charmerende med sine skrå gader, de mange paladser med fantastisk flotte haver og de betagende søer, som også giver byen tilnavnet ”Østens Venedig”.
Dagene i Udaipur bruges bl.a. til besøg ved Monsoon Palace, som ligger højt over byen og giver en fænomenal udsigt til søerne og resten af byen. Paladset er egentlig et fort og det rigtige navn er Sajjangarh Fort. Det blev bygget så man kunne holde øje med himlen og skyerne, der varslede monsunens komme – derfor tilnavnet Monsoon Palace.

12. dag: Udaipur - Ahmedabad (Forventet rejsetid: 6 timer)
I dag besøges Gandhis ashram i Ahmedabad der i dag er omdannet til nationalt mindesmærke og museum. Her samlede den åndelige leder sine tilhængere og udviklede sine ideer. Efter besøget stiger du ombord på nattoget mod Mumbai.

13. dag: Ahmedabad - Mumbai (Forventet rejsetid: 9 timer)
Efter besøget forsættes der mod Mumbai. Mumbai, tidligere kendt som Bombay, er Indiens finansielle centrum og verdens femte tættest befolkede by. Byen er også Indiens underholdnings-hovedstad og hjem for det verdenskendte Bollywood. Det kan varmt anbefales at tage ind og se en ægte Bollywood-film. Selv om du ikke forstår et ord Hindi, er det en fantastisk filmisk og menneskelig oplevelse. Udbrud og kropssprog ikke har nogen sprogbarriere og inderne udtrykker sig højlydt under filmen.
Stå evt. tidligt op en morgen og tag ned på den store havn Sassoon, hvor en stor del af byens fisk bliver håndteret og handlet hele dagen lang. Om aftenen kan byens berømte natteliv desuden opleves.

14-15. dag: Med fly fra Mumbai - Goa
Efter en kort flytur fra Mumbai, ankommer vi ved middagstid til Goa til vores indkvartering, som ligger lige på stranden.
Goa er Indiens mest populære rejsemål, både blandt inderne selv og blandt internationale rejsende, som ønsker en afslappet strandferie. Den gamle portugisiske koloni er kendt for sine mange skønne strande, spektakulære solnedgange, frodige vegetation, rige kultur, farverige festivaller og en meget gæstfri befolkning. Dagene er til fri disposition til at nyde Goa.

16. dag: Med fly fra Goa - Kochi
Næste stop på turen er Kochi i Kerala provinsen. Efter en kort flytur fra Goa ankommer vi til den hyggelige gamle koloniby. Eneste plan idag er et gruppemøde sidst på dagen, hvor nye rejsende tilslutter sig turen.
Du kan bruge dagen på at slentre en tur i den hyggelige by, slappe af på de hyggelige cafeer eller sætte dig ved vandet og observér fiskerne arbejde med deres store flotte fiskenet bundet op på høje pæle.

17. dag: Byrundtur i Kochi - Alleppey (Forventet rejsetid: 1,5 time)
Vi starter med en tur til Fort Kochi. Herefter forsætter vi bl.a. til den jødiske Pardesi Synagogue fra 1568, Indiens ældste europæiskbyggede kirke St. Francis kirken, hvor Vasco Da Gama blev begravet og det hollandske palads, der blev bygget af portugiserne i 1557.
Turen forsætter til Alleppey, som ligger i smukke omgivelser i Keralas Backwaters. Vi skal overnatte i et homestay i området. Dette er en enestående mulighed for at komme tæt på de lokale, høre om deres liv og smage på deres traditionelle retter. Vi bor hos forskellige familier, men familierne bor tæt, og der vil være et familiemedlem i hvert hus som taler nogenlunde engelsk. Hen på eftermiddagen udforsker vi øen med en engelsktalende guide og lærer mere om de lokales levestil. (F,A)

18. dag: Alleppey - Kollam (Forventet rejsetid: 8 timer)
Fra Alleppey rejser vi ad vandvejene med en mindre flodbåd til Kollam. Undervejs nydes Backwaters smukke netværk af laguner, søer og kanaler, som dels er dannet naturligt dels skabt at mennesker. Det er spændende at iagttage livet langs bredden og i de små landsbyer i passerer undervejs.
Backwaters er mere end 900 km vandvej med et helt unikt økosystem. Saltvand fra det Arabiske Hav mødes her med ferskvand fra floderne. En sejltur på backwaters er en uforglemmelig oplevelse! (M,F)

19-20. dag: Kollam – Varkala (Forventet rejsetid: 2 timer)
Det er kun en kort tur fra Kollam til strandbyen Varkala. Varkala er kendt for sin skønne strand og sit smukke landsskab. En høj klippe stopper brat og fint sand strækker sig ned til havet. Her ligger små hoteller, restauranter og hyggelige caféer med en god atmosfære.
Stå evt. tidligt op om morgenen og oplev de lokale fiskere stå i vandkanten og trække store fiskenet på land.

21. dag: Varkala - Kochi (Forventet rejsetid: 3,5 timer)
I dag går turen tilbage til Kochi. Her har vi bl.a. mulighed for at se kathakali dans (traditionel indisk dansk). Det er ofte muligt at følge de ganske omfattende forberedelser til dansen. Danserne er meget kraftigt sminket, og kostumerne er helt fantastiske. Kathakali er en af de ældste danseforme i Indien, og er en kombination af drama, dans, musik og ritualer.

22. dag: Afrejse Kochi og ankomst Danmark
Det er blevet tid at sige farvel til dine medrejsende. Efter tre uger i vidunderlige Indien, går turen atter hjemad mod Danmark.

Overnatning:
19 overnatninger på simple hoteller
1 overnatning på homestay

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Rejsen her egner sig kun til rejsende mellem 18-39 år. Er du over 39 så ring alligevel til os. Vi kan skræddersy den samme tur til dig, hvor du enten rejser på egen hånd eller sammen med en anden gruppe.

Afrejsedatoer

Der er typisk afgang på turen et par gange hver måned. Kontakt os for datoer.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 14.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Der er maks. 16 deltagere med på turen

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Fly Danmark - Delhi//Kochi - Danmark
 • Indenrigsflyvninger som beskrevet
 • Overnatninger, ture og transport ifølge program
 • Engelsktalende guide/rejseleder undervejs på hele turen
 • Entre og guidet rundtur ved Taj Mahal
 • Guidet rundtur i Jaipur, Pushkar, Udaipur, Mumbai, Kochi og Kollam
 • Entre og guidet rundvisning på Fort Amber
 • Guidet tur i Tordi Sagar
 • Solopgangstur ved Savitri templet i Pushkar
 • Homestay
 • Backwater sejlads fra Allepey
 • 2 X morgenmad, 3 X frokost, 2 X middag

Prisen er eksklusiv

 • Måltider og drikkevarer som ikke er nævnt i programmet
 • Entrébilletter og guidede ture, der betales lokalt (ca. 100USD)
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visa
 • Drikkepenge - i Indien er det god skik at give guide og chauffør drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: