Tryghedsgaranti ved køb af din rejse Læs mere
17 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 17.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne rejse bringer os på mange måder fra den ene yderlighed til den anden. Vi begynder rejsen i Delhi, hvor vi hurtigt vil opleve det hektiske og travle hverdagsliv. Undervejs får vi lov til at smage på mange af de lokale retter, som Indien også er meget kendt for. Vi oplever hovedstaden på de første dage både til fod og på cykel, hvilket får os helt ned i øjenhøjde med de lokale.

I skærende kontrast flyver vi til det nordlige Indien, hvor den fredfyldte og afslappede by Leh venter. Leh ligger i den isolerede provins Ladakh, som først blev åbnet op for turister i 1970’erne, og er nu et meget yndet rejsemål for trekkere.

Vi trekker i Markha Valley, som går gennem den frodige Markha-dal, der gennemskærer Ladakhs månelignende og golde ørkenlandskab. Området kaldes også “Lille Tibet”, fordi den tibetanske kultur er fremherskende.

Trekket byder på mange fantastiske udsigter til dybe dale og sneklædte bjergtoppe samt mulighed for at møde de lokale ladakhier og yakokse-hyrder.

Undervejs på turen krydses flere høje pas markeret med indgraverede mani-sten og bedeflag; bland andet Kongmaru La i 5.100 meters højde, hvor fra du har frit udsyn til Zanskar- og Ladakh-bjergkæderne.

Efter en fantastisk trekkingoplevelse flyver vi fra Leh mod Delhi, hvorfra vi straks tager mod ’den lyserøde by’ Jaipur, som opleves med en byrundtur. Rejsen slutter på mest fornemme vis med et ophold i Agra, hvor vi får set en række templer, forter og monumenter - ikke mindst et af de nye 7 vidundere Taj Mahal.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Kastrup
Afgang fra Kastrup med dansk rejseleder med fly til Indiens hovedstad Delhi med ankomst den efterfølgende dag.
2. dag: Ankomst til Delhi - Sightseeing
Efter ankomst i Delhis internationale lufthavn, bliver vi kørt i privat bus direkte til vores centralt beliggende hotel. Efter check-in er der mulighed for at slappe lidt af. Vi tager ud og spiser frokost samlet, inden vi om eftermiddagen skal ud og udforske Delhis historiske område med mange små madstop undervejs. Vi besøger Chawri Bazaaren asiens største krydderimarked, Kinari Bazaar bryllupsmarked, et Sikh tempel og Chandni Chowks historiske gade. Da der er mange små madstop på dagen, er det ikke nødvendigt med aftensmad efterfølgende. (M)
3. dag: Oplevelser i Delhi
Vi starter tidligt fra vores hotel til en meget anderledes dag. I dag får vi nemlig mulighed for at opleve den gamle bydel Delhi fra et andet perspektiv – nemlig fra en cykelsadel. Der er naturligvis lokalguide på til både at hjælpe os igennem trafikken, men også at snakke om alle de interessante steder og historier, som er knyttet til området. Turen starter foran Delite Cinema, hvor fra vi føres til den gamle del af Delhi, som engang blev styret af Shah Jahan. I løbet af turens tre timer har vi tid til en tepause, og en særlig indisk morgenmad i en lokal restaurant. Når vi er færdig med turen, har vi cyklet omkring 10 km og afslutter det samme sted, som vi startede. Senere på dagen er vi klar til en byrundtur, hvor vi besøger India Gate, præsidentpaladset, Lotus Temple, Raj Ghat, Jama Masjid, Gandhi Museum samt det Røde Fort. (M)
4. dag: Fly fra Delhi til Leh (3.500 m)
I dag går turen med fly fra Delhi til Leh. Vi bliver kørt til lufthavnen, hvor vi skal flyve ca. 1,5 time til Leh. Er vejret med os kan vi se de mange smukke bjergtinder under os, mens vi flyver. Ved ankomst bliver vi hentet i lufthavnen og kørt til vores hotel, og herefter har vi resten af dagen på egen hånd. Om aftenen samles vi igen, så vi kan besøge Shanti Stupaen, det lokale marked og Leh Paladset, som ligger i gå-afstand fra vores hotel. (M)
5. dag: Sightseeing i området ved Leh
Efter morgenmaden står det meste af dagen på sightseeing. Vi skal blandt andet se Shey-paladset, der i det 17. århundrede blev brugt som sommerresidens af kongerne i Ladakh. Herudover skal vi forbi Thiksey-klosteret, der er et absolut must see. Udsigten fra toppen af klosteret er fantastisk, så selvom turen til toppen byder på mange trapper, er det helt sikkert besværet værd. Klosteret er udsmykket med flotte vægmalerier, stupaer og et væld af smukke buddhistiske kunstværker. Turen bringer os også forbi Stok Palace museum. Vi prøver at gå så meget som muligt ved de forskellige steder, så benene bliver godt varmet op inden trekkingturen. Resten af dagen er på egen hånd. (M)
6. dag: Start på trekkingtur - Leh - Rumbak
Afgang tidligt om morgenen i bil mod Zingchen, hvor fra den første vandredag går mod Rumbak. Så snart vi er ude af landsbyen Zingchen, træder vi ind i Hemis Nationalpark – et naturlig habitat for sneleoparder og bjerggeder. Vi vandrer ad et smalt spor og når en dal, hvor stien udvider sig inden vi ankommer til Rumbak landsbyen. I Rumbak har vi mulighed for at besøge en lokal familie, hvor du kan prøve de lokale specialiteter og fødevarer. Om aftenen slår vi lejr for natten i telt i Rumbak. (M,F,A)
7. dag: Rumbak – Gandala Base Camp
Efter morgenmaden starter vores gåtur til Gandala, som vil være den korteste dag på trekkingturen med omkring 2-3 timers vandring. Det vil give en bedre afklimatisering, som er en god investering for resten af turen. Hvis vi ønsker at gå længere, er der mulighed for at gå til Stok La Pass og tilbage - og derefter mod Gandala Base. Vi forlader Rumbak og går mod en anden landsby - Yurutse (4200 m). Flokke af bharal (en type bjerggeder) kan måske spottes på den modsatte side af dalen. Stien fortsætter højere op og ind i et smukt lilla bjerglandskab. En hård stigning tager os til sidst til Ganda La, hvor vi vil slå lejr om natten i vores telt. (M,F,A)
8. dag: Gandala Base Camp - Skyu
På denne dag vandrer vi ind i selve Markha Valley. Trekket over Ganda La passet er rigtig hårdt, men smukt. Efter cirka to timers vandring kommer vi til den smukke dal Markha, hvor vi et stykke inde rammer en Kaya landsby, hvor vi blandt andet kan besøge en lokal familie. Nyd den fantastiske udsigt over Zangskar Range fra passet. Vi overnatter i telt ved Skyu. (M,F,A)
9. dag: Skyu - Markha
Denne dag går turen gennem store grønne områder med krydsning af adskillige floder, inden vi gør stop ved Chaluk, som består af blot et par huse. Markha landsbyen, hvor vi overnatter, er smukt beliggende og en af de rigeste i dalen. Vi overnatter i telt ved Markha Village (M,F,A)
10. dag: Markha - Thachungtse
Efter morgenmaden er der afgang mod Thachungtse. Vi starter med en stejl stigning, og kommer ind i den øverste Markha Valley. Herfra er der en gradvis stigning, mens han krydser Markha-floden; nogle steder er der en bro, mens andre steder må vi gå i knæ-dybt vand. Efter næsten 2,5 timers vandring fra Markha kommer du til den lille landsby Umlung. Stien går nu højt over floden, og du får udsigter over toppen på bjerget Kang Yatze (6400 m). Efter noget tid får du øje på Tacha-klosteret, som ligger på siden af en klippevæg. Det tager cirka 2 timer fra Tacha til den smukt beliggende landsby Hankar (4000 m). Efter at have passeret landsbyen Hankar fortsætter vi mod Rupshu og Zanskar-regionen. Dagens overnatning finder vi ved Thochungtse (4150 m)(M,F,A)
11. dag: Thachungtse - Nimaling
Dagens vandring er lidt mere krævende end de andre dage har været, men vi bliver belønnet med fantastiske udsigter. Efter den sidste stigning kommer vi til en lille sø. Derfra går turen videre igennem et fladt landskab til Nimaling, der er trekkets højest beliggende lejrplads (4.900 m) med en flot udsigt til det imponerende bjerg Kang Yatze (6.400 m). Vi overnatter i telt ved Nimaling (M,F,A)
12. dag: Nimaling - Leh
Efter morgenmaden startes trekkingdagen for at nå Kongmaru La (5100 M). Turen til Kongmaru La går gennem smalle kløfter. Fra toppen af bjergpasset er der udsigt til Ladakh bjergkæden med små landsbyer langs den nordlige del af Indus-dalen. Det er fantastisk smukt. Vi slutter med at trekke til Shang, hvorfra gruppen bliver hentet af en bil og kørt tilbage til Leh, hvor en hotelovernatning venter (M,F)
13. dag: Fly fra Leh til Delhi – og videre til Jaipur
Efter et veloverstået trek går turen tilbage mod Delhi med fly, hvor vi bliver hentet i lufthavnen og kørt direkte til Jaipur. Byen blev grundlagt i 1772, og er kendt som “den lyserøde by” på grund af de mange lyserøde huse i den gamle bydel. Jaipur rummer en livlig og kontrastfyldt bymidte, hvor det er helt almindeligt at se både kameler, hellige køer og elefanter i bybilledet. Aftenen er holdt fri for aktiviteter, men det er muligt selv at udforske byen. Rejselederen vil sørge for at finde et godt spisested, hvor I som gruppe kan spise sammen (M)
14. dag: Rundtur i Jaipur
I dag besøger vi Amber Fort, Jaigarh Fort, Hawa Mahal, City Palace, og Jantar Mantar. Amber Fort er smukt placeret på en bjergtop, og stedet er et kæmpe kompleks af paladser, pavilloner, haver og templer bygget over to århundreder. Jaigarh Fort er optaget i Guinness Rekordbog, fordi verdens største kanon bevogter fortet. City Palace var tidligere kongelig bolig, og arkitekturen er en blanding af Rajastan og Mughal stilarter. I forlængelse af City Palace ligger Hawa Mahal, som også kaldes vindpaladset. Jantar Mantar er et spændende indisk stjerne-observatorium. Jaipur er også kendt for at være Rajasthans bedste shopping by, her findes mange forskellige bazarer, hvor vi kan få handlet nogle souvenirs hjem fra Indien. (M)
15. dag: Agra
Efter morgenmaden tjekker vi ud af hotellet og kører mod Agra. På vejen gøres stop for at besøge “spøgelsesbyen” Fatehpur Sikri, hvor vi får en guidet rundtur. Fatehpur Sikri var hovedstad, da Akbar den Store regerede under mogultiden. Efter ankomst til Agra tjekker vi ind på vores hotel, og om eftermiddagen tager vi ud byrundtur i Agra, hvor vi blandt andet besøger Agra Fort, Agra Fort Railway Station samt det gamle koloniale Agra, som har sine historiske rødder tilbage til den britiske kolonitid. (M)
16. dag: Taj Mahal – og hjemrejse
Vi slutter vores fantastiske grupperejse af med bravour. Tidlig morgen står vi nemlig op og tager ud til solopgang over Taj Mahal. Dette efterfølges af en guidet rundvisning i området. Vi tager tilbage til hotellet og spiser morgenmaden, hvorefter vi besøger Agra Fort (Det Røde Fort). Agra Fort – også kendt som Det Røde Fort – er også et ”must” i Agra. Fortet er på UNESCO’s liste over Verdens Kulturarv og er måske Indiens vigtigste fort. Under stormogulernes herredømme fungerede fortet (der nærmest er en hel by) som hovedstad. I 1857 var her, under Indiens løsrivelsesproces fra englænderne, et stort slag, som trods nedkæmpelse fra englændernes side alligevel ofte regnes som begyndelse på enden for englændernes herredømme over Indien. Senere på dagen vender vi snuden hjemad igen, som først betyder en køretur til Delhi’s lufthavn, hvor fra vi flyver mod Danmark. (M)
17. dag: Ankomst Danmark
Ankomst til Københavns Lufthavn.

Overnatninger

1 overnatning på flyet fra Danmark til Indien
2 overnatninger på hotel i Delhi
3 overnatninger på hotel i Leh
6 overnatninger i telt på trekket
2 overnatninger på hotel i Jaipur
1 overnatning på hotel i Agra

Overnatningerne vil være i delt dobbeltværelse og i tomandstelt på trek. Ønskes der singleværelse kan dette arrangeres mod merbetaling.

Bemærkninger

Det er muligt at udvide rejsen så man flyver hjem senere. Jysk Rejsebureau kan hjælpe med at skræddersy den videre rejse med for eksempel besøg i Varanassi eller badeferie i Goa.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Al bagage transporteres på ryggen af heste og muldyr. Medbring en dagsrygsæk, så du selv kan bære drikkevand, kamera, solcreme og andre fornødenheder, som du vil få brug for i løbet af dagen. Du kan opbevare overskydende bagage på dit hotel i Leh.

Turen er ikke velegnet for børn under 12 år.

Hvad kræver det af dig?
Trekket vil være moderat til udfordrende. Det kræves at man inden afrejse har været ude og vandre og er i en generel god fysisk form. Du skal bære din dagsrygsæk på ca. 6kg, hvor du har snacks, vand, ekstra tøj til pauser mm. Resten af din bagage bliver båret af muldyr fra vores team.
Der vandres i kuperet terræn, og til tider stejle strækninger.
Grundet højden vi bevæger os i, vil tempoet være roligt men jævnt. Højden gør vandringen udfordrende grundet det faldende ilttryk, men vi har afsat god tid til akklimatisering.
Denne rejse er generelt ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode25.06.22 - 11.07.22 Tilmeldingsfrist06-04-2022
17.995,-
Reserver
Tryghedsgaranti

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 og maksimum 15 deltagere.

Næste: 25-06-2022
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Dagsrygsæk
 • God sovepose, der kan gå ned til minimum 15 minusgrader
 • Evt. lagenpose
 • Lange og korte trekkingbukser
 • T-shirts og langærmet trøje/skjorte
 • Svedtransporterende undertøj
 • Solhat eller kasket
 • Dunjakke (kan lejes i Leh)
 • Let regnjakke eller skaljakke
 • Uldsokker og svedtransporterende indersokker
 • Vandtætte trekkingstøvlern med hårde såler, så der kan monteres steigeiser
 • Evt. vandrestave
 • Gode sandaler
 • Hue og handsker
 • Gamacher til klatring
 • Lommelygte/pandelygte
 • Solbriller/skibriller
 • Solcreme og læbebalsam m. høj solfaktor
 • Vandflaske
 • Vandtætte pakkeposer

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København* – Delhi - Leh t/r (inkl. bagage)
 • 16 overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transfer ifølge program
 • Ture ifølge program
 • Engelsktalende guide
 • Dansk rejseleder
 • Kok og hjælpere på trek
 • Nationalpark- og camping gebyr på trek
 • Telte, liggeunderlag, stole, borde
 • Heste/muldyr til at bære bagage
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 DKK pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Entréer til monumenter mm. (ca. 300 DKK )
 • Sovepose
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Visum til Indien (søges online hjemmefra og koster ca. 80 USD)
 • Drikkepenge - i Indien er det forventeligt at give guide og bærere drikkepenge efter endt tur (ca. 100 USD)
 • Singleværelsestillæg koster 2000 DKK, hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 1.000kr. er ikke refunderbart.

*Det er også muligt at flyve fra Billund, Ålborg og Aarhus. Kontakt din rejsekonsulent for tider og priser.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Carsten Banke

Carsten B. Hansen

Rejsekonsulent

cabh|jr.dk

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
27.10.21 - 31.10.21
7.495,-
06.11.21 - 24.11.21
20.995,-
05.11.22 - 23.11.22
20.995,-
23.01.22 - 03.02.22
24.995,-
Til top