KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
JULI-KAMPAGNE: Book din rejse til Indonesien senest 31. juli 2024 og spar 10% på rejsen i 2025. Læs mere og se betingelser her.

På Bali kan du glæde dig til en rundrejse med et varieret udbud af lokal kultur, tropisk natur og flere dejlige strande inden for få kilometer.

Du får blandt andet en sejltur ud til den smukke ø Nusa Lembongan, kommer på vandreture blandt sirlige risterrasser, oplever den berømte balinesiske Barongdans samt nyder godt af spændende gallerier og gode restauranter i kulturbyen Ubud. Indimellem bliver der god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder.

Lombok har færre turister end Bali, og naturen er meget afvekslende med både vulkaner og vandfald samt oprindelige landsbyer. Her besøges blandt andet ”Robinson Crusoe øen” Gili Nanggu, hvor det er rigtig godt at snorkle.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Bali og Lombok kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32° C. Øerne har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.
2. dag: Ankomst Sanur
Ankomst til Bali, hvor du bliver hentet og kørt til dit hotel i Sanur med indkvartering i tre nætter. Hotellet ligger midt i Sanur lige ved stranden og fem minutters gang fra Jysk Servicecenter. Hotellet ligger i en dejlig tropisk have, hvor du kan slappe af efter flyveturen.
3. dag: Sanur
Efter morgenmaden er der mulighed for at få et lille informationsmøde på Jysk Service Center af danske Nikolaj, der har boet på Bali i flere år og har en stor viden om øen. Her kan du få de oplysninger, du ønsker om bl.a. den lokale kultur, seværdigheder og shopping muligheder. Resten af dagen er sat af til afslapning på stranden. Valgfrit tilkøb: Bali Forkælelsespakke med massage, bodyscrub, ansigtsbehandling mv. - i alt fem timer. Pakken er velegnet til både kvinder og mænd. (M)
4. dag: Sanur - Sejltur til Nusa Lembongan
Syd for Bali ligger den smukke ø - Nusa Lembongan. Du sejler hertil med katamaran, og hele dagen bruges på denne fantastiske ø. Ved ankomst til øen er der et væld af muligheder inkluderet i prisen. Du kan bl.a. tage på en landsbytur, snorkelsafari, kajak-roning eller prøve en bananbåd. Der er også en stor buffetfrokost inkluderet i dagens program. Retur til Sanur sidst på dagen. (M)
5. dag: Sanur – Hurtigbåd til Lombok - Senggigi
Om morgenen bliver du hentet på hotellet og kørt til den nordlige del af Sanur, hvorfra du tager hurtigbåden, som sejler til Lombok. Efter godt 2,5 times sejlads når du den lille havneby, Telok Kode, hvor din engelsktalende guide henter dig. Vejen går langs den smukke kyststrækning videre mod hotellet, som ligger i udkanten af byen Senggigi. Herefter er der mulighed for bare at slappe af ved poolen, gå ved stranden eller eventuelt tage en tur ind til Senggigi for at se, hvad byen har at byde på. (M)
6. dag: Sydlombok - Besøg ved en traditionel Sasak landsby
Sammen med en engelsktalende guide venter der efter morgenmaden nogle spændende oplevelser på den sydlige del af øen Lombok, hvor landskabet adskiller sig væsentlig fra landskabet på Bali. På vejen besøger du både Banyumulek, som laver helt specielt keramikhåndværk, og de hårdtarbejdende vævere i Sukarara, som er kendte for fremstillingen af den berømte ”Ikat”. Før frokost er der mulighed for at nyde en svømmetur i havet. På tilbagevejen venter et besøg i en traditionel Sasak landsbyer, hvor man får et godt indblik i, hvordan det oprindelige Lombok folk bor. (M)
7. dag: Besøg på lokalt marked i Kidiri - Gili Nanggu-øen
I dag går turen sammen med en engelsktalende lokalguide til den lille ø Gili Nanggu, som er beliggende på den sydvestlige del af Lombok. Undervejs besøger du det lokale marked i Kidiri, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Fremme ved havnen venter en lille båd, som sejler dig til Gili Nanggu. Det tager cirka 45 minutter. Øen er ikke større, end man kan gå hele vejen rundt på en god halv time. Her er en god badestrand med kun en kort svømmetur ud til koralrevet, der har et rigt marineliv. Oplev blandt andet de sjove, misformede ”bottlefish”, der har et kæmpe hoved og en perforeret mund samt kuglerunde ”pufferfish”. Derudover kan du også være heldig at se stribede anemonefisk, ”triggerfish”, grønne papegøjefisk, lilla søstjerner samt sorte søpindsvin. Frokosten spises på Gili Nanggu. Sidst på eftermiddagen tager du turen tilbage til Jeres hotel. (M,F)
8. dag: Vandretur på Nord-Lombok
Den sidste dag på Lombok bliver der tid til at udforske den nordlige del af øen. I klart vejr er der flotte udsigter over de smukke kystlinjer, og på en cirka 20 minutters vandretur oplever du et af øens spektakulære vandfald. Undervejs passerer du flere plantagebrug, rismarker samt små landsbyer, hvor der ikke kommer mange turister. Frokosten nydes på en god lokal restaurant. Du er tilbage på dit hotel sidst på eftermiddagen. (M,F)
9. dag: Sengiggi – Hurtigbåd til Bali – Sanur – Celuk - Ubud
Efter morgenmaden går turen igen mod Telok Kode, hvor du med hurtigbåden sejler retur mod Bali. Ved ankomst til Sanur bliver du hentet, hvorefter turen går videre til Celuk, hvor du kan se, hvordan det smukke filigran håndværk bliver lavet på lokale sølvværksteder. Der er også mulighed for at opleve, hvordan man med godt håndarbejde i form af træudskæringer kan lave smukke masker. Over middag ankommer du til den meget charmerende kulturby Ubud, hvor du indkvarteres på et hotel, som ligger i udkanten af byen. Flere gange dagligt er der gratis shuttlebus til centrum. Det tager cirka 15 minutter at gå fra hotellet til centrum af byen. (M)
10. dag: Aktiviteter omkring Ubud
Dagen starter med morgenmad på hotellet. I dag får du chancen for på egen hånd at udforske Ubuds mange kulturtilbud, spændende specialforretninger samt den smukke omgivende natur. Du kan vælge at leje en cykel og/eller for eksempel tage på River Rafting. Her kan du sejle ned ad den smukke Ayung flod i gummibåd og komme endnu tættere på naturen (to timers sejlads). Denne tur er velegnet for alle. (M)
11. dag: På egen hånd i Ubud
Idag er tid til at nyde Ubud på egen hånd. (M)
12. dag: Ubud - Besøg ved kongegravene i Gunung Kawi - Batur vulkanen - Lovina
Turen går videre mod de sirlige og fotogene risterrasser, som er afbilledet på mange postkort. Der er desuden mulighed for at se de smukke kongegrave i Gunung Kawi, der er beliggende mellem kokospalmer og rismarker. Herefter kører du videre nordpå til udkigspunktet over den berømte vulkan Batur, der hæver sig 1.717 meter over havets overflade. Her er der også mulighed for at spise frokost. Efterfølgende kører du mod nordkysten af Bali til den fredelige kystby Lovina. Her bliver du indkvarteret på hotellet, som ligger tæt på stranden og restauranter. (M)
13. dag: Lovina
Dagen er på egen hånd. Har du lyst til at opleve delfinernes leg i bølgerne, kan du bestille en morgensejltur i receptionen. Delfinerne er mest aktive om morgenen, derfor sejles ud allerede ved solopgang. Du kan også vælge at få massage, gå ture i området eller tage på en snorkeltur ombord på en af de dekorative balinesiske træbåde. Der er mange muligheder for aktiviteter - men du kan naturligvis også vælge bare at slappe af på stranden. (M)
14. dag: Buddhistiske templer - Munduk vandfaldet
Efter morgenmaden venter udforskningen af den nordlige kyst. Du tager først op til det buddhistiske tempel, som er det eneste af sin slags på Bali. Her kommer mange tilrejsende for at tage yogakurser. Herefter går turen til det smukke vandfald Munduk, hvor du, efter en vandretur gennem tropisk skov, kommer til vandfaldet, hvor der er mulighed for at bade (vandet er dejlig køligt). Der køres videre gennem de små landsbyer, og og undervejs venter en flot udsigt over “Twin Lakes”. Vandgudindens Tempel ligger ved søbredden af Bratan søen. Her går du gennem den flotte tempelpark, hvor du måske kan være så heldige at opleve en igangværende ceremoni. Desuden besøger du krydderimarkedet i Bedugul, hvor der også er mulighed for at købe frisk frugt og smukke blomster. Herefter går turen tilbage til Lovina. (M)
15. dag: Varme kilder i Banjar - Tanah Lot templet - Legian
Efter nogle afslappende dage på nordsiden af Bali går turen sydpå igen. Efter morgenmaden venter de varme kilder i byen Banjar, hvor der er mulighed for at bade i det varme vand. Efterfølgende køres der gennem små lokale landsbyer og et flot landskab, præget af risterrasser. Der bliver adskillige små fotostops undervejs, og du besøger desuden Tanah Lot templet, som går for at være et af de mest fotograferede templer på Bali. Selve templet er beliggende på en klippeø, og mange mennesker kommer hertil for at opleve solnedgangen, men dagslyset har også en smuk effekt. Bagefter køres direkte til hotellet, som ligger i Legian (mellem Kuta og Seminyak), hvilket er et perfekt udgangspunkt for shopping i området. (M)
16. dag: Kuta/Legian/Seminyak
Rundrejsen på Bali og Lombok er ved at være slut, så denne dag er afsat til shopping inden hjemrejsen. Der er også mulighed for at tage et halvdags surf-kursus eller en ridetur på stranden i solnedgangen. (M)
17. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til den smukke ø Bali efter nogle fantastiske dage med store oplevelser og synsindtryk. Der er afsluttende transfer til lufthavnen, hvor turen ender. (M)
18. dag: Ankomst til Danmark
Der er ankomst til Danmark efter din rundrejse i Indonesien.

Overnatninger

3 overnatninger på hotel i Sanur
4 overnatninger på hotel i Sengiggi, Lombok
3 overnatninger på hotel i Ubud
3 overnatninger på hotel i Lovina
2 overnatninger på hotel i Legian/Seminyak

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

April - oktober

Pakkeliste

 • Håndklæde og badetøj
 • Evt. eget snorklingsudstyr
 • Gode sko
 • Gode sandaler
 • Tøj til både varme og kolde temperaturer

Prisen er inklusiv

 • Danmark - Bali t/r (inkl. bagage)
 • Transfer ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Måltider ifølge program
 • Oplevelser og ture ifølge program
 • Bådtur til Nusa Lembongan inkl. frokost – dag 3
 • Fast-boat Bali – Lombok – Bali
 • Lokalguide med begrænset engelsk fra start til slut på Lombok
 • Syd Lombok tur inkl. frokost – dag 5
 • Gili Nanggu tur inkl. frokost – dag 6
 • Nord Lombok tur inkl. frokost – dag 7
 • Transfer fra Sanur – Ubud med sightseeing
 • Transfer fra Ubud – Lovina med sightseeing
 • Transfer fra Lovina – Legian/Seminyak med sightseeing
 • Vandretur & Massge i Ubud inkl. frokost – dag 10
 • Nordbali oplevelsestur – dag 13
 • 3 overnatninger på hotel i Sanur
 • 4 overnatninger på hotel i Senggigi, Lombok
 • 3 overnatninger på hotel i Ubud
 • 3 overnatninger på hotel i Lovina
 • 2 overnatninger på hotel i Legian/Seminyak
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Turistskat for Bali (cirka 150.000 IDR pr. person)

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top