Søg
Søg
Nusa Lembongan
Kysten ved Sanur
Sengiggi beach Lombok
Gili Nanggu, Indonesien.
Nordlige Lombok
Marked Ubud
Abetemplet Ubud
Risbonde i Ubud
Gunung Kawi kongegrave
Batur vulkanen
Lovina
Munduk vandfaldet
Tanah Lot templet
Solnedgang Legian

Bali & Lombok

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 18 dage

Bali er på mange ønskeliste over "must-sees". Men hvorfor ikke kombinere Bali med det mindre kendte Lombok. Dette rejseforslag kombinerer det kendte med det mindre kendte.

På Bali kan du glæde dig til en rundrejse med et varieret udbud af lokal kultur, tropisk natur og flere dejlige strande inden for få kilometer.

Du får blandt andet en sejltur ud til den smukke ø Nusa Lembongan, kommer på vandreture blandt sirlige risterrasser, oplever den berømte balinesiske Barongdans samt nyder godt af spændende gallerier og gode restauranter i kulturbyen Ubud. Indimellem bliver der god tid til at slappe af og få det bedste ud af strandlivets glæder.

Lombok har færre turister end Bali, og naturen er meget afvekslende med både vulkaner og vandfald samt oprindelige landsbyer. Her besøges blandt andet ”Robinson Crusoe øen” Gili Nanggu, hvor det er rigtig godt at snorkle.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Sæson

Bali og Lombok kan besøges hele året, da her er en konstant temperatur på 28-32° C. Øerne har to årstider. Regntiden fra november til marts, og tørtiden fra april/maj til oktober. De fleste rejsende foretrækker tørtiden, hvor vejret er mest stabilt, selvom man stadig skal regne med en byge i ny og næ. I regntiden kan det regne voldsomt, men som regel kun i kortere tidsrum ad gangen.

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Der er afrejse fra Danmark mod Bali, Indonesien.

2. dag: Ankomst Sanur
Ankomst til Bali, hvor du bliver hentet og kørt til dit hotel i Sanur med indkvartering i tre nætter. Hotellet ligger midt i Sanur lige ved stranden og fem minutters gang fra Jysk Servicecenter. Hotellet ligger i en dejlig tropisk have, hvor du kan slappe af efter flyveturen.

3. dag: Sanur
Efter morgenmaden er der mulighed for at få et lille informationsmøde på Jysk Service Center af danske Nikolaj, der har boet på Bali i flere år og har en stor viden om øen. Her kan du få de oplysninger, du ønsker om bl.a. den lokale kultur, seværdigheder og shopping muligheder. Resten af dagen er sat af til afslapning på stranden.
Valgfrit tilkøb: Bali Forkælelsespakke med massage, bodyscrub, ansigtbehandling mv. - i alt fem timer. Pakken er velegnet til både kvinder og mænd. (M)

4. dag: Sanur - Sejltur til Nusa Lembongan
Syd for Bali ligger den smukke ø - Nusa Lembongan. Du sejler hertil med katamaran, og hele dagen bruges på denne fantastiske ø. Ved ankomst til øen er der et væld af muligheder inkluderet i prisen. Du kan bl.a. tage på en landsbytur, snorkelsafari, kajak-roning eller prøve en bananbåd. Der er også en stor buffetfrokost inkluderet i dagens program. Retur til Sanur sidst på dagen. (M,F)

5. dag: Sanur – Hurtigbåd til Lombok - Sengiggi
Om morgenen bliver du hentet på hotellet og kørt til den nordlige del af Sanur, hvorfra du tager hurtigbåden, som sejler til Lombok. Efter godt 2,5 times sejlads når du den lille havneby, Telok Kode, hvor din engelsktalende guide henter dig. Vejen går langs den smukke kyststrækning videre mod hotellet, som ligger i udkanten af byen Sengigi. Herefter er der mulighed for bare at slappe af ved poolen, gå ved stranden eller eventuelt tage en tur ind til Sengiggi for at se, hvad byen har at byde på. (M)

6. dag: Sydlombok - Besøg ved en traditionel Sasak landsby
Sammen med en engelsktalende guide venter der efter morgenmaden nogle spændende oplevelser på den sydlige del af øen Lombok, hvor landskabet adskiller sig væsentlig fra landskabet på Bali. På vejen besøger du både Banyumulek, som laver helt specielt keramikhåndværk, og de hårdtarbejdende vævere i Sukarara, som er kendte for fremstillingen af den berømte ”Ikat”. Før frokost er der mulighed for at nyde en svømmetur i havet. På tilbagevejen venter et besøg i en traditionel Sasak landsbyer, hvor man får et godt indblik i, hvordan det oprindelige Lombok folk bor. (M)

7. dag: Besøg på lokalt marked i Kidiri - Gili Nanggu-øen
I dag går turen sammen med en engelsktalende lokalguide til den lille ø Gili Nanggu, som er beliggende på den sydvestlige del af Lombok. Undervejs besøger du det lokale marked i Kidiri, hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Fremme ved havnen venter en lille båd, som sejler dig til Gili Nanggu. Det tager cirka 45 minutter. Øen er ikke større, end man kan gå hele vejen rundt på en god halv time. Her er en god badestrand med kun en kort svømmetur ud til koralrevet, der har et rigt marineliv. Oplev blandt andet de sjove, misformede ”bottlefish”, der har et kæmpe hoved og en perforeret mund samt kuglerunde ”pufferfish”. Derudover kan du også være heldig at se stribede anemonefisk, ”triggerfish”, grønne papegøjefisk, lilla søstjerner samt sorte søpindsvin. Frokosten spises på Gili Nanggu. Sidst på eftermiddagen tager du turen tilbage til Jeres hotel. (M,F)

8. dag: Vandretur på nordlombok
Den sidste dag på Lombok bliver der tid til at udforske den nordlige del af øen. I klart vejr er der flotte udsigter over de smukke kystlinjer, og på en cirka 20 minutters vandretur oplever du et af øens spektakulære vandfald. Undervejs passerer du flere plantagebrug, rismarker samt små landsbyer, hvor der ikke kommer mange turister. Frokosten nydes på en god lokal restaurant. Du er tilbage på dit hotel sidst på eftermiddagen. (M,F)

9. dag: Sengiggi – Hurtigbåd til Bali – Sanur – Celuk - Ubud
Efter morgenmaden går turen igen mod Telok Kode, hvor du med hurtigbåden sejler retur mod Bali. Ved ankomst til Sanur bliver du hentet, hvorefter turen går videre til Celuk, hvor du kan se, hvordan det smukke filigran håndværk bliver lavet på lokale sølvværksteder. Der er også mulighed for at opleve, hvordan man med godt håndarbejde i form af træudskæringer kan lave smukke masker. Over middag ankommer du til den meget charmerende kulturby Ubud, hvor du indkvarteres på et hotel, som ligger i udkanten af byen. Flere gange dagligt er der gratis shuttlebus til centrum. Det tager cirka 15 minutter at gå fra hotellet til centrum af byen. (M)

10. dag: Aktiviteter omkring Ubud
Dagen starter med morgenmad på hotellet. I dag får du chancen for på egen hånd at udforske Ubuds mange kulturtilbud, spændende specialforretninger samt den smukke omgivende natur. Du kan vælge at leje en cykel og/eller for eksempel tage på River Rafting. Her kan du sejle ned ad den smukke Ayung flod i gummibåd og komme endnu tættere på naturen (to timers sejlads). Denne tur er velegnet for alle. (M)

11. dag: På egen hånd i Ubud
Idag er tid til at nyde Ubud på egen hånd
(M)

12. dag: Ubud - Besøg ved kongegravene i Gunung Kawi - Batur vulkanen - Lovina
Turen går videre mod de sirlige og fotogene risterrasser, som er afbilledet på mange postkort. Der er desuden mulighed for at se de smukke kongegrave i Gunung Kawi, der er beliggende mellem kokospalmer og rismarker. Herefter kører du videre nordpå til udkigspunktet over den berømte vulkan Batur, der hæver sig 1.717 meter over havets overflade. Her er der også mulighed for at spise frokost. Efterfølgende kører du mod nordkysten af Bali til den fredelige kystby Lovina. Her bliver du indkvarteret på hotellet, som ligger tæt på stranden og restauranter. (M)

13. dag: Lovina
Dagen er på egen hånd. Har du lyst til at opleve delfinernes leg i bølgerne, kan du bestille en morgensejltur i receptionen. Delfinerne er mest aktive om morgenen, derfor sejles ud allerede ved solopgang. Du kan også vælge at få massage, gå ture i området eller tage på en snorkeltur ombord på en af de dekorative balinesiske træbåde. Der er mange muligheder for aktiviteter - men du kan naturligvis også vælge bare at slappe af på stranden.(M)

14. dag: Buddhistiske templer - Munduk vandfaldet
Efter morgenmaden venter udforskningen af den nordlige kyst. Du tager først op til det buddhistiske tempel, som er det eneste af sin slags på Bali. Her kommer mange tilrejsende for at tage yogakurser. Herefter går turen til det smukke vandfald Munduk, hvor du, efter en vandretur gennem tropisk skov, kommer til vandfaldet, hvor der er mulighed for at bade (vandet er dejlig køligt). Der køres videre gennem de små landsbyer, og og undervejs venter en flot udsigt over “Twin Lakes”. Vandgudindens Tempel ligger ved søbredden af Bratan søen. Her går du gennem den flotte tempelpark, hvor du måske kan være så heldige at opleve en igangværende ceremoni. Desuden besøger du krydderimarkedet i Bedugul, hvor der også er mulighed for at købe frisk frugt og smukke blomster. Herefter går turen tilbage til Lovina. (M)

15. dag: Varme kilder i Banjar - Tanah Lot templet - Legian
Efter nogle afslappende dage på nordsiden af Bali går turen sydpå igen. Efter morgenmaden venter de varme kilder i byen Banjar, hvor der er mulighed for at bade i det varme vand. Efterfølgende køres der gennem små lokale landsbyer og et flot landskab, præget af risterrasser. Der bliver adskillige små fotostops undervejs, og du besøger desuden Tanah Lot templet, som går for at være et af de mest fotograferede templer på Bali. Selve templet er beliggende på en klippeø, og mange mennesker kommer hertil for at opleve solnedgangen, men dagslyset har også en smuk effekt. Bagefter køres direkte til hotellet, som ligger i Legian (mellem Kuta og Seminyak), hvilket er et perfekt udgangspunkt for shopping i området. (M)

16. dag: Kuta/Legian/Seminyak
Rundrejsen på Bali og Lombok er ved at være slut, så denne dag er afsat til shopping inden hjemrejsen. Der er også mulighed for at tage et halvdags surf-kursus eller en ridetur på stranden i solnedgangen. (M)

17. dag: Afgang fra Bali
I dag er det blevet tid til at sige farvel til den smukke ø Bali efter nogle fantastiske dage med store oplevelser og synsindtryk. Der er afsluttende transfer til lufthavnen, hvor turen ender. (M)

18. dag: Ankomst til Danmark
Der er ankomst til Danmark efter din rundrejse i Indonesien.

Overnatning:
3 overnatninger på hotel i Sanur
4 overnatninger på hotel i Sengiggi, Lombok
3 overnatninger på hotel i Ubud
3 overnatninger på hotel i Lovina
2 overnatninger på hotel i Legian/Seminyak

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Rejseforslaget er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse. Tilbuddet gælder i udvalgte perioder.

Højsæsons tillæg fra:
01 Jul. - 30 Aug.
9 Dec. - 15 Jan.

Ring til vores rejsekonsulenter med speciale i Indonesien og hør nærmere.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Flybilletter fra Danmark t/r
 • Overnatninger og måltider i følge program
 • Transfer fra/til lufthavnen på Bali
 • Heldagstur til Nusa Lembongan inkl. frokost – dag 3
 • Fast boat Bali – Lombok – Bali
 • Engelsktalende guide fra start til slut på Lombok
 • Syd Lombok tur inkl. frokost – dag 5
 • Gili Nanggu tur inkl. frokost – dag 6
 • Nord Lombok tur inkl. frokost – dag 7
 • Transfer fra Sanur – Ubud med sightseeing
 • Transfer fra Ubud – Lovina med sightseeing
 • Transfer fra Lovina – Legian/Seminyak med sightseeing
 • Vandretur & Massge i Ubud inkl. frokost – dag 10
 • Nordbali tur – dag 13
 • Engelsktalende guide på transferdage samt tur på Nordbali

Prisen er eksklusiv

 • Entreer undervejs på de forskellige ture/transfers
 • Andre måltider end de nævnte
 • Indonesisk visa
 • Lufthavnsskat ved udrejse
 • Rejseforsikring
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 6.295,-

Java Overland

Denne tur byder på smukke templer, heriblandt det interessante Borobudur tempel, en tur til Mt. Bromo vulkanen på hesteryg og smuk natur.

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodovaran, Komodo, Indonesien

Komodo for backpackeren

Er du backpacker med god tid og mod på eventyr? Så er denne 5 dages sejltur fra Lombok til Komodo og retur lige noget for dig!

Varighed: 5 dage
fra: 4.995,-
Komodo

Komodo/Rinca Ekspeditionen

Mødet med de verdensberømte Komodo-varaner er højdepunktet på denne tur. Men også livet ombord på båden, øens skønne natur og det vilde dyreliv er med til at gøre turen mindeværdig.

Varighed: 3 dage
fra: 6.995,-

Sulawesis indre sjæl

Besøg Tana Toraja og får et unikt indblik i Toraja folkets lokale skikke og spændende traditioner. Det er desuden et af de smukkeste områder på Sulawesi.

Varighed: 5 dage
fra: 6.595,-

Sumatra Overland

Oplev smuk og frodig natur, et rigt dyreliv i Gunung Leuser Nationalpark, og besøg rehabiliteringscentret for orangutangerne.

Varighed: 8 dage

Gratis rejseforedrag

Indonesien og Bali: 15-01-2019 18:00:00 : 12171
København
15. januar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 31-01-2019 18:00:00 : 12197
Herning
31. januar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Indonesien og Bali: 04-02-2019 18:00:00 : 12039
Aarhus
4. februar 2019 kl. 18:00

Indonesien og Bali

Se mere her

Servicecenter

Indonesien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Indonesien
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: