Søg
Søg
Poring, Borneo
Kapalai, Borneo
Mulu National Park, Borneo
Borneo
Crocker Range, Borneo
Iban folket, Borneo
Dykning ved Mabul, Borneo
Selingan, Borneo

På egen hånd - Malaysia

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 12 måneder

Malaysia dækker et forholdsvist lille areal, men har alligevel masser af forskellige oplevelser og naturscenerier at vælge imellem. Her findes alt fra tætte regnskove, tropiske strande, rigt dyreliv til pulserende storbyliv i Kuala Lumpur.

Bestil dine flybilletter til Malaysisk Borneo igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Borneo. De kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse til Borneo.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transfer tid, gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Malaysia her
Få information og fakta om Malaysia

Sæson

Malaysia har tropisk klima med varmt og fugtigt vejr året rundt. Luftfugtigheden er ofte oppe på 60-70 procent, og temperaturerne svinger imellem 22 og 32 grader i lavlandet, mens det i højlandet kan blive noget køligere. På østkysten af halvøen Malaysia er der decideret regntid fra oktober til januar. På vestkysten er den mest regnfulde periode fra september til december, hvor hyppige regnskyl efterfølges af opklaring med sol. Malaysisk Borneo kan besøges året rundt (vær altid forberedt på byger), men der er mest nedbør fra oktober til marts.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Malaysia er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Malaysia kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Mount Kinabalu Borneo

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 6.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Kota Kinabalu // Kuching - København t/r
  • Ankomstpakke (afhentning i lufthavn og 2 overnatninger på budgethotel i Kota Kinabalu)
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 1.895,-
Iban folket, Borneo

Iban folket og Lemanak floden

Inde i Borneos jungle bor iban folket i traditionelle langhuse, og de efterlever stadigvæk deres forfædres traditioner og levemåder.

Varighed: 2 dage
fra: 4.495,-
Mt. Kinabalu, Borneo

Mount Kinabalu

En af de allerbedste oplevelser du kan få i Malaysia, er at se solen stå op over Borneo fra toppen af Mt. Kinabalu.

Varighed: 3 dage
fra: 2.495,-
Mulu Caves, Borneo

Mulu Caves Safari

Under Borneos jordoverflade ligger en parallel verden af storslået skønhed og mystik, formet gennem årtusinder af klodens elementære kræfter. I Gunung Mulu Nationalpark ligger nogle af verdens mest imponerende huler.

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Malaysia og Borneo: 15-08-2019 18:00:00 : 13368
Aalborg
15. august 2019 kl. 18:00

Malaysia og Borneo

Malaysia og Borneo: 21-11-2019 18:00:00 : 13369
Aalborg
21. november 2019 kl. 18:00

Malaysia og Borneo

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: