Børn er ingen hindring for at rejse i Mauritius - nærmere tværtimod. Vi mener, at man kan have børn med på de fleste af vores ture i Mauritius, men vi har i denne rejseform udvalgt nogle aktive oplevelser og afslappende badeferier, der er specielt familieegnede.

Det herlige ved børn er, at de er nysgerrige, umiddelbare og møder verden komplet uden fordomme. Børn åbner døre, og er den bedste billet til lokalkontakt. Det kan give perspektiv og lærdom til selv den mest garvede globetrotter. Samtidig vil I på jeres familierejse få en fælles oplevelse i Mauritius, der vil stå som noget helt specielt for alle – store og små – og en tur, som I med garanti vil huske.

Viser 3 oplevelser

Oplevelsesrejse til skønne Mauritius

Oplev skønne Mauritius i sommer eller efterårsferien. Vi har lavet en rejse for dig, der vil opleve Det Indiske Ocean og grønne, frodige Mauritius. Du skal bo på dejlige resorts fra den lokale hotelkæde, Attitude. Her har du perfekte rammer for en eksotisk rejse på smukke Mauritius.
Læs mere
12 dage
04-07-2024
fra 15.995,-
fra 11.995,-
Med familien til Mauritius

Med familien til Mauritius

Tag familien med til skønne Mauritius. Nyd kvalitetstid sammen på et familievenligt resort ved det azurblå Indiske Ocean. Få sand mellem tæerne på de skønne strande og leg med ungerne i hotellets børnevenlige pool. Overnatninger er i et familieværelse med soveværelser til både voksne og børn.
Læs mere
11 dage
APRIL - DECEMBER
fra 18.995,-
fra 7.495,-
Nyd familielivet på Mauritius

Tre-generationersrejse i Mauritius

Mauritius er et perfekt rejsemål for familier. Naturen byder på smukke bjergområder sydpå, dejlige strande og en farverig befolkning. Med base i en villa til hele familien kan I med jeres lejede biler drage ud på oplevelser i eget tempo.
Læs mere
11 dage
APRIL - DECEMBER
fra 14.995,-
fra 7.595,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top