Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 12.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette er en kombination af en grupperejse og en individuel rejse for unge i alderen 18-35 år.

Kom godt fra start på dit backpackereventyr i selskab med andre unge og en dygtig engelsktalende guide. De første otte dage i Mexico rejser du som en del af en gruppe, hvorefter du rejser videre på egen hånd gennem Mexico, Guatemala og Belize. Du mødes med din guide og gruppe i Mexico City, og senere bevæger I jer mod Stillehavet og surfbølgerne i Puerto Escondido. Undervejs gør I stop ved de smukke kolonialbyer Puebla og Oaxaca. Glæd dig til lokale markeder, delikate tacos, tequila og mezcal, en sejltur krydret med mariachi, vandring i bjerge og udsøgte strande, som indbyder til surf og andre vandaktiviteter.

Efter otte dage i selskab med din gruppe og guide rejser du videre på egen hånd, og du bestemmer helt selv, hvor rejsen skal gå hen, og hvor længe du vil opholde dig hvert sted. Du kan evt. vælge at rejse videre med nogle fra gruppen. Mexico, Guatemala og Belize byder på tonsvis af oplevelser. Bliv ved Stillehavskysten og fordyb dig i surfing. Tag på vandring i junglen i søgen efter ældgamle mayaruiner og jaguarer. Tag en svømmetur i et azurblåt vandfald eller hop i en dyb sø omringet af vulkaner. Opdag charmerende kolonialbyer malet i tusindvis af farver. Hæng ud med rastafarier på en idyllisk caribisk ø. Tag dykkercertifikat ved et af verdens største koralrev og find siden til hellige grotter for at nappe et dyk der. Hils på tyrehajer, aber, havskildpadder og farverige koralfisk. Verden ligger for dine fødder, og oplevelserne er mange.

Få information og fakta om Mexico, Guatemala og Belize.
Se alle vores andre spændende rejseforslag til Mexico, Guatemala og Belize.

Bedste rejseperiode

Rejsen kan gennemføres hele året.
November til april er den tørre sæson. Fra maj til oktober er det regntid, men landene kan sagtens besøges i denne periode alligevel. Vær opmærksom på orkansæsonen, der ligger fra juni til november, hvor orkaner primært rammer i månederne august til oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico City
I dag er der afrejse fra Danmark og ankomst til Mexico. Bemærk at dette er en kombination af en grupperejse for unge i alderen 18-35 år og en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd. Fra lufthavnen i Mexico City finder du på egen hånd til dit hostel, som ligger centralt i byen. Du kan f.eks. tage en taxi eller en shuttle fra lufthavnen. Pust ud efter den lange rejse og gør dig klar til at møde dine nye venner, som du skal rejse med de næste otte dage og muligvis længere, hvis du ønsker det. Aftenen byder på et velkomstmøde og en introduktion til Mexico, hvorefter du kan vælge at spise aftensmad med dine nye rejsevenner.
2. dag: Seværdigheder og tacos i Mexico City
Mexico City er en af verdens største byer og kan virke overvældende - specielt når du ser byen oppefra gennem flyvinduet. Her bor da også omkring 22 mio. indbyggere på godt og vel 5.000 km2. Denne dag er du i gode hænder hos en guide, som tager dig med rundt i den enorme by og viser dig seværdighederne. Nyd udsigten ved revolutionsmonumentet, tag de obligatoriske fotos ved El Angel-statuen og gå på jagt efter velsmagende tacos på et lokalt marked. Eftermiddagen og aftenen råder du frit over og her kan du gå en tur i den gamle bydel og besøge Zócalo, som er byens centrale plads omgivet af præsidentpaladset og Metropolitana-katedralen. Du kan også besøge Frida Kahlos hjem og museum eller tage ind og opleve en wrestling kamp i Arena Mexico. Lucha Libre (wrestling) er en oplevelse, du sent vil glemme. Ikke mindst kan du tilvælge en udflugt til de berømte Teotihuacán-pyramider, som ligger ca. 1,5 times kørsel fra Mexico City. Du har mulighed for at bestige sol- og månepyramiderne og få en fantastisk udsigt over hele ruinkomplekset, hvor man mener, at op mod 200.000 mennesker har boet. Soltemplet er den tredjestørste pyramide i verden (kun to pyramider i Egypten er højere). (M, F)
3. dag: Xochimilco-sejlads og videre til Puebla
Dit Mexico City-eventyr er langt fra slut. Du og rejsevennerne bliver transporteret til det farverige kvarter Xochimilco. Her skal du sejle langs kanaler i typiske trajinera-både og kan evt. vælge at forsøde sejladsen med en spand med drikkevarer med eller uden procenter og en gang traditionel mariachi-musik. Du hopper på bussen igen og fortsætter din rejse til Puebla, hvor din turguide efter ankomst giver dig en byrundtur. Sug den charmerende kolonialby til dig og nyd udsigten til Matlacuéyetl-vulkanen. Velsmagende mexicanske retter bør også indgå i planerne for din aften. Puebla huser mange gode spisesteder. (M)
4. dag: Spis og drik dig igennem Oaxaca
Fra Puebla fortsætter din rejse til Oaxaca, som er hovedby i staten af samme navn. Denne by er spækket med kultur, markeder, kolonialstemning, og ja du gætter rigtigt - mere god mexicansk mad. Din turguide tager dig en tur rundt i byen, mens aftenen byder på et overdådigt måltid, hvor du skal smage på alt fra traditionelle tamales og lækker mole til tlayudas – en knasende tortilla med delikat tilbehør på toppen. Tilsæt dit måltid lidt mezcal, og dine smagsløg har en fest. Den kraftige alkohol stammer fra regionen. (M, A)
5. dag: Fuld frihed eller tilvalgte aktiviteter i Oaxaca
Dagen er din til at råde over, og Oaxaca har rigeligt at friste med. Snup en gåtur i den gamle kolonialby langs de brostensbelagte gader, og nyd de flotte kirker og farverige huse. Omkring byens Plaza finder du små caféer, barer og gode restauranter, mens du kan shoppe farverige og ofte billige Mexico-souvenirs på byens marked eller hos de lokale gadesælgere. Du kan også tage på en tur til Monte Alban-ruinerne, som blev bygget af Zapotec-folket eller dykke dybere ned i den mexicanske kultur med et besøg hos en mezcal-fabrik. Ikke mindst kan du tage til Hierve el Agua, som med sine forkalkede vandfald, skønne naturpools og uimodståelige udsigt udgør alletiders dagstur fra Oaxaca. Er du i Oaxaca i slutningen af oktober/starten af november, er byen ét af de bedste steder at opleve den mexicanske helligdag Dia de los Muertos (De Dødes Dag), hvor de lokale mindes og fejrer de afdøde. (M)
6. dag: Bjerge og hav på en og samme dag – fra Oaxaca til Puerto Escondido
Stillehavskysten kalder, og du er klar til at lystre. Sådan næsten da. Inden du sætter fod i Puerto Escondido og slænger dig på byens sandsvøbte strande, skal du på en kortere og skøn vandretur i bjergene ved San José del Pacifico. Vandreturen belønner dig med en fantastisk udsigt over det mexicanske landskab. Du fortsætter i bus ad snoede bjergveje hele vejen til kysten og kan fortsat nyde den betagende udsigt undervejs. Gør dig klar til at blive revet med af Stillehavsvibes og dragende surferstemning. Puerto Escondido var engang en stille fiskerlandsby. Der bliver stadig fisket i byen, men rejsende fra hele verden har fået øjnene op for denne lille perle ved Stillehavskysten pga. de gode surfbølger. Der er både bølger til begyndere og øvede, og der er en hyggelig stemning overalt i byen. (M)
7. dag: Puerto Escondido – surf, slap af eller overvær et lysfænomen
Nyd dagen og alt hvad Puerto Escondido har at byde på i dit helt eget tempo. Måske du vil udforske bølgerne på toppen af et surfbræt eller flade ud på en af byens strande. Måske du vil på en aftentur til Manialtepec-lagunen og vidne et betagende naturfænomen: Bioluminescens, hvor små levende organismer oplyser mørket. Du bestemmer helt selv indholdet af denne dag. (M)
8.-? dag: Videre på egen hånd gennem Mexico, Guatemala og Belize
I dag tager du afsked med din rejsegruppe og begynder din rejse på egen hånd i Mexico, Guatemala og Belize. Selvfølgelig kan du vælge at rejse videre med nogle fra gruppen. Du kan også blive et par ekstra dage i Puerto Escondido. Ruten er ikke fastlagt, så du bestemmer helt selv, hvor dine veje skal føre hen, hvor du vil bo, og hvor længe du vil opholde dig hvert sted. De lokale busser kører ofte og regelmæssigt og er en god måde at komme rundt i landene. (M) Vi har listet nogle af vores absolutte favoritoplevelser i Mexico, Guatemala og Belize herunder:
 • Oplev hippie-stemning og surfliv i Mazunte og Zipolite
 • Lad dig charmere af farverige stræder og kolonialstemning i San Cristóbal
 • Find en sprogskole og lær nogle spanske gloser
 • Tag på ruin-jagt ved Palenque og Tikal og oplev historiens vingesus
 • Ro i kajak på vulkansøen Atitlán
 • Bad i vandfald og azurblåt vand ved Semuc Champey
 • Sug farver og lokalliv til dig på Chichicastenango-markedet
 • Tag på grotteeventyr nær San Ignacio
 • Hæng ud med rastafarier på Caye Caulker
 • Hop i bølgen blå langs Riviera Maya
 • Tag dykkerkursus i Playa del Carmen og dyk med tyrehajer og i krystalklare grotter
? dag: Hjemrejse fra Cancún mod Danmark
Din rejse gennem tre fantastiske lande lakker mod enden. Med rygsækken fuld af oplevelser drager du mod Danmark fra lufthavnen i Cancún.

Overnatninger

6 overnatninger på hostel i 6-8 pers. sovesal og 1 nat på hotel.
Mod ekstrabetaling kan du opgradere til et privat værelse. Du kan også bede din rejsekonsulent om hjælp til at booke yderligere overnatninger i Mexico, Guatemala og Belize.

Bemærkninger

Der er en lokal engelsktalende guide med på rejsens første otte dage.

Rejsen som beskrevet her er til rejsende i alderen 18-35 år. Er du over 35, så ring alligevel til os. Vi kan skræddersy en lignende tur til dig.

Rejsen har bestemte datoer for afgange. Tal med din rejsekonsulent herom, så I sammen finder en dato, som passer i din kalender.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

På gruppedelen er der afgange ca. 2-3 gange om måneden. Tal med din rejsekonsulent, så I sammen finder en afgangsdato, der matcher din kalender.

Gruppestørrelse

Dette er en kombination af en grupperejse og en individuel rejse. De første otte dage rejser du med andre unge i alderen 18-35 år og en guide, hvorefter du rejser videre på egen hånd. Gruppens størrelse er på max 24 deltagere og gennemsnitligt 16 deltagere.

November - april

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Evt. egen vandflaske
 • Evt. lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Mexico City // Cancun - Danmark (inkl. bagage)
 • Transport ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Engelsktalende guide de første otte dage
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Afrejseskat i Mexico
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge. I både Mexico, Guatemala og Belize er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale og guider.

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top