Både naturen og kulturen er storslået i delstaten Chipas, som ligger i det sydøstlige Mexico. De ikoniske ruiner i Palenque vidner om fortidens mayakultur. Og naturen er lige så bjergtagende med vilde vandfald, frodig vegetation og brede floder i dybe kløfter.

Viser 4 oplevelser

Acatenango hike i Guatemala

Farverige Mexico og vulkan-hike i Guatemala

Rejs på et eventyr, der får pulsen op og lader dig komme tæt på de spændende kulturer i Mexico og Guatemala. Glæd dig til moderne storbyer, historiske kolonitidsbyer, mayakultur og natur som kløfter, bjerge, søer og rygende vulkaner, hvoraf du skal prøve kræfter med at bestige den ene vulkan.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - MAJ
fra 17.995,-
Kirken i San Cristóbal de las Casas, Mexico

Det bedste af Mexico

Oplev Mexicos enorme diversitet på denne rejse, der giver dig utallige af landets seværdigheder. Rejs til Mexico City, San Cristóbal de las Casas, Palenque, Mérida og Playa del Carmen, og oplev kløfter, vandfald, mayaruiner, lokale landsbyer, azurblåt hav og lækker gastronomi undervejs.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Guatemala, Belize og Mexico

Backpacking i Mexico, Guatemala og Belize

Slå hele tre fluer med ét smæk og oplev Mexico, Guatemala og Belize. Du starter rejsen i Mexico City med andre unge og en engelsktalende guide. Herfra bevæger du dig mod Stillehavskysten med flere stops undervejs. Efter otte dage rejser du videre på egen hånd og oplever storslået natur, latinamerikansk kultur, mayaruiner, surfliv og meget mere.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 12.995,-
Rejs på egen hånd i Mexico

Rejs på egen hånd i Mexico

Rejs som backpacker i Mexico i eget tempo. Her kan du opleve én af verdens største byer, Mexico City, se imponerende mayaruiner, prøve kræfter med Puerto Escondidos fantastiske surf-bølger, chille i de hyggelige kolonibyer Oaxaca og San Cristóbal og opleve dykning i verdensklasse ved Mexicos smukke caribiske kyst.
Læs mere
op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 8.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top