Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Både naturen og kulturen er storslået i delstaten Chipas, som ligger i det sydøstlige Mexico. De ikoniske ruiner i Palenque vidner om fortidens mayakultur. Og naturen er lige så bjergtagende med vilde vandfald, frodig vegetation og brede floder i dybe kløfter.

Viser 4 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til Guatemala, Belize og Mexico

Backpacking i Mexico, Guatemala og Belize

Slå hele tre fluer med ét smæk og oplev både Mexico, Guatemala og Belize på én gang. Denne tur tager dig med lokale busser rundt i landene, til de absolutte must-sees, og turen er en skøn kombination af smuk natur, adventure, fascinerende kultur og bare ren afslapning.
Læs mere
Op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 14.995,-
Tag på backpacker-eventyr med Jysk Rejsebureau i Mexico

Rejs på egen hånd i Mexico

Rejs som backpacker i Mexico i eget tempo. Her kan du opleve én af verdens største byer, Mexico City, se imponerende mayaruiner, prøve kræfter med Puerto Escondidos fantastiske surf-bølger, chille i de hyggelige kolonibyer Oaxaca og San Cristóbal og opleve dykning i verdensklasse ved Mexicos smukke caribiske kyst.
Læs mere
op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 7.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Mexico

Det bedste af Mexico

Denne rejse tager dig forbi nogle af Mexicos højdepunkter. Fra den spændende hovedstad Mexico City til imponerende natur og dyreliv i Sumidero kløften. Du oplever smukke kolonibyer, indianersamfund og besøger mayaruiner ved Palenque, Uxmal og Chichén Itza. Din rejse afsluttes ved den skønne caribiske kyst, Riviera Maya.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 20.995,-
Tag på backpacker-eventyr med Jysk Rejsebureau i Mexico

Backpacking i Mexico

Mexico er fantastisk! Oplev det farverige land og den imødekommende befolkning i eget tempo. Ruten er forudbestemt og tager dig forbi Mexicos absolutte højdepunkter.
Læs mere
op til 90 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 11.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top