Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Myanmar. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Myanmar, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 2 oplevelser

Hpa An, Myanmar

Fra Bangkok til Burma ad bagvejen

Du krydser en grænse, som indtil for ganske nyligt har været lukket land for almindelige rejsende. Og det faktum, at du højst sandsynligt ikke møder andre, som har rejst ad samme rute, taler til din indre eventyrer!
Læs mere
Op til 30 dage
JANUAR - APRIL
Priser på vej
Myanmar

Myanmar eventyr i Shan Staten

Dette er rejsen for dig, der ønsker at komme væk fra den gængse turistrute og opleve kontrasterne i Myanmar. Fra de travle byer Yangon og Mandalay til det rolige liv i minoritetslandsbyerne i den smukke og bjergrige Shan stat.
Læs mere
12 dage
JANUAR - APRIL
Priser på vej

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Myanmar (Burma) er pt. lukket for indrejse

Da Udenrigsministeriet fraråder al indrejse til Myanmar (Burma), kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend situationen ændrer sig.


Du kan altid se Udenrigsministeriets hjemmeside for updates vedrørende indrejse til Myanmar (Burma) og på vores sider på Facebook og Instagram kommer vi ligeledes til at give besked, så snart rejser til Myanmar (Burma) igen er muligt.


Til top