Tehustrek
En måde at trekke på i Nepal er tehus-trek. Her overnatter man undervejs i små tehuse. Små familiedrevne "kroer" er vel de bedste danske ord til at beskrive disse tehuse. På trek i Annapurna, Langtang Helambu, Khumbu og Arun er det muligt at bo og spise på disse små tehuse langs stierne. Tehusenes menukort er ofte ganske imponerende i betragtning af, at alle varer må fragtes ind med bærer eller på yakokse, og priserne for mad og overnatning er små, hvilket gør det til langt den billigste trekkingform i Nepal.

Guide og bærer
Vælger man at tage på tehustrek, skal man beslutte om man vil klare det hele selv, eller om man vil hyre en guide og en eller flere bærere til at være ens bagage under trekket. Guiden eknder stierne og bjergene og er ofte nøglen til kontakt med de lokale, og han kan tage dig med på sideture, til klostre og gennem vidunderlige dale.

Valg af trekkingområde
Hvad skal du vælge, Annapurna, Khumbu, Langtang eller Everest? Højdesyge, trekkingstøvler, dal bhaat, slanger, reb og isøkser, kulde og diarré... Tusinde spørgsmål presser sig på, når man første gang præøver at planlægge et trek i Nepal. Så få en snak med en rejsekonsulent, der kan rådgive dig om, hvor det bedste tre er for dig.

Aktiv rundrejser med dansk rejseleder i Nepal
Har du kort tid til rådighed i Nepal, fx to-tre uger, gider du ikke selv stå for alt det praktiske, eller ønsker du bare at alt er arrangeret for dig, når du bevæger dig omkring i bjergene, er gruppeture eller pakkede ture en god løsning. På disse trekkingture tager man normalt til områder, hvor det ikke er muligt at trekke på egen hånd, hvilket vil sige at her ikke er ret mange turister, og at man er nødt til at bo i telt undervejs.

God trekkingtur


På vej mod Annapurna Base Camp
Tag på eventyr til Everest Base Camp med dansk rejselederLangtang RiEverest Base Camp Trek 4, Nepal
Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top