Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
Jysk Rejsebureau har købt Wasteels Rejser. Med opkøbet styrker Jysk Rejsebureau sin position som en af Danmarks ledende aktører på markedet for individuelle rejser til oversøiske destinationer.

"Opkøbet af Wasteels Rejser matcher fint med bestræbelserne på at udbygge vor forretning. Vi glæder os til at byde Wasteels kunder velkomne hos Jysk Rejsebureau og til at vise dem vort brede produktsortiment", siger administrerende direktør for Jysk Rejsebureau, Ole Ærthøj.

Med købet overtager Jysk Rejsebureau alle Wasteels rejseaktiviteter i Danmark. Det drejer sig om kunder, medarbejdere og Wasteels Rejsers gruppe- og key account-portefølje. Wasteels Rejsers nuværende direktør, Carsten Banke Hansen, er ansat som chef for Jysk Rejsebureaus gruppe- og key-accountafdeling.

Kunder med eksisterende bookinger påvirkes ikke af salget. Planlagte rejser vil blive afviklet helt efter planen, og der vil i løbet af kort tid blive sendt information om opkøbet direkte til alle Wasteels Rejsers nuværende kunder.

For yderligere oplysninger kontakt administrerende direktør i Jysk Rejsebureau, Ole Ærthøj, på mobil 21 85 93 12.


FAKTA

  • Jysk Rejsebureau har købt Wasteels Rejser pr. 20. august 2010.
  • Med købet overtager Jysk Rejsebureau alle aktiver i Wasteels Rejser. Det drejer sig om kunder, planlagte rejser og medarbejdere. Wasteels Rejsers ejendomme i Danmark er ikke omfattet af handlen.
  • Alle kundeforespørgsler vil fremover blive håndteret af Jysk Rejsebureau, og alle aktiviteter vil gradvist blive integreret i Jysk Rejsebureau.
  • Jysk Rejsebureau har i dag mere end 60 ansatte og sender hvert år mere end 20.000 mennesker på oversøiske, individuelle rejser til hele verden.
  • I 2009 havde Jysk Rejsebureau en omsætning på 195 mio. kroner.

Jysk Rejsebureau køber Wasteel
Til top