De fem bedste rejsemål at holde barselsorlov! Fødselstallet er igen stigende i Danmark, og i 2015 blev der født 58.205 nye danskere. Samtidig rejser vi som aldrig før, og for mange er tanken om at holde barselsorlov et eventyrligt og solbeskinnet sted oplagt – men hvor er det ekstra trygt og godt at rejse til med den lille ny?

- De fleste af de medarbejdere i Jysk Rejsebureau, der har børn, har tilbragt en del af barselsorloven i udlandet, og det er dem, der har stemt om, hvilke rejsemål, der er bedst for især nye forældre og deres babyer. Når man bliver forældre første gang, er tryghed og sikkerhed jo som regel højest på prioriteringslisten i forbindelse med at rejse, mener Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

De fem rejsemål, der er blevet udvalgt som de bedste for nye forældre og deres nyfødte er (med den vigtige tilføjelse fra de rejsevante medarbejdere, at der fødes børn i hele verden, og det er meget få steder, de ikke ville overveje at rejse til med deres nyfødte - her spiller uroligheder, naturkatastrofer og tropesygdomme ind):

1: Thailand
Fordi: Thailand er et land, hvor hele familien kan slappe af, Thaierne er meget imødekommende, og gør det let at rejse rundt som børnefamilie. Derudover har Thailand et godt hospitalsvæsen som gør at man vil være i sikre hænder, hvis uheldet skulle være ude.

2: USA
Fordi: Vejret er stabilt i USA, og man kan vælge at opholde sig i en klimazone, der minder meget om den danske sommer. USA er alsidig med alt fra storby til flotte nationalparker, og begge dele er skabt til børnefamilier. I de fleste nationalparker er mange mindre stier asfalteret, så man kan medbringe en klapvogn, og stadig få noget ud af vandreturene.

3: Sydafrika
Fordi: I det sydlige Sydafrika er der ingen malaria, det giver mulighed for at opleve flere unikke safariparker. Derudover byder det sydlige Sydafrika på flotte kyststrækninger med et rigt dyreliv med bl.a. hvaler som kan spottes direkte fra kysten. Ellers kan man hygge sig i en af verdens absolut fedeste storbyer Cape Town, som ligger omringet af de bedste vinområder i Sydafrika.

4: Australien
Fordi: I kan leje en camper og opleve landet i et nærmest kørende hus, så I slipper for at pakke ud, og hele tiden være på jagt efter et nyt sted at sove. Australien har det hele med Sydney, verdens største koralrev, flotte strande samt en meget imødekommende kultur. Derudover er sikkerheden i top med top tunede hospitaler.

5: Indonesien, Bali
Fordi: Bali har korte afstande med mange oplevelser. Bali har i årevis haft mange besøgende, der kommer til landet for at slappe af og nyde livet. Derfor er Bali en lækker, overskuelig destination, når du lige har fået børn.

Cook-øerne er også velegnet for børnefamilier
Til top