Vi rejser vi som aldrig før, og for mange er tanken om at holde barselsorlov et eventyrligt og solbeskinnet sted oplagt – men hvor er det ekstra trygt og godt at rejse til med den lille ny?

Tryghed og sikkerhed
"De fleste af de medarbejdere i Jysk Rejsebureau, der har børn, har tilbragt en del af barselsorloven i udlandet, og det er dem, der har stemt om, hvilke rejsemål der er bedst for især nye forældre og deres babyer. Når man bliver forældre første gang, er tryghed og sikkerhed jo som regel højest på prioriteringslisten i forbindelse med at rejse," mener Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

De fem rejsemål, der er blevet udvalgt som de bedste for nye forældre og deres nyfødte er:

1: Thailand
Thailand er et land, hvor hele familien kan slappe af, thaierne er meget imødekommende og gør det let at rejse rundt som børnefamilie. Derudover har Thailand et godt hospitalsvæsen, som gør, at man vil være i sikre hænder, hvis uheldet skulle være ude.

Find inspiration til din rejse i Thailand her.

2: USA
Vejret er stabilt i USA, og man kan vælge at opholde sig i en klimazone, der minder meget om den danske sommer. USA er alsidig med alt fra storby til flotte nationalparker, og begge dele er som skabt til børnefamilier. I de fleste nationalparker er mange mindre stier asfalterede, så man kan medbringe en klapvogn og stadig få noget ud af vandreturene.

Find inspiration til din rejse i USA her.

3: Sydafrika
I det sydlige Sydafrika er der ingen malaria, og det giver mulighed for at opleve flere unikke safariparker. Derudover byder det sydlige Sydafrika på flotte kyststrækninger med et rigt dyreliv med bl.a. hvaler, som kan spottes direkte fra kysten. Ellers kan man hygge sig i en af verdens absolut fedeste storbyer; Cape Town, som ligger omringet af de bedste vinområder i Sydafrika.

Find inspiration til din rejse i Sydafrika her.

4: Australien
I kan leje en camper og opleve landet i et nærmest kørende hus, så I slipper for at pakke ud og hele tiden være på jagt efter et nyt sted at sove. Australien har det hele med Sydney, verdens største koralrev, flotte strande samt en meget imødekommende kultur. Derudover er sikkerheden i top med gode hospitaler.

Find inspiration til din rejse i Australien her.

5: Indonesien, Bali
Bali har korte afstande med mange oplevelser og har i årevis haft mange besøgende, der kommer til landet for at slappe af og nyde livet. Derfor er Bali en lækker, overskuelig destination, når du lige har fået barn.

Find inspiration til din rejse i Indonesien og Bali her.

Er din drømmedestination ikke med på listen, så fortvivl ej, for samstemmende fra de barslesrejsende medarbejdere her i Jysk Rejsebureau lyder det nemlig, at man skal huske på, at der jo fødes børn i hele verden, og det er meget få steder, de ikke ville overveje at rejse til med deres nyfødte - her spiller forbehold som uroligheder, naturkatastrofer og tropesygdomme ind.

Er du i tvivl, så tag en snak med din rejsekonsulent.

Find alle vores rejseforslag til familierejser her.
Til top