Algarve er beliggende ved Portugals sydkyst. Her er varmere end i resten af landet. Algarve er kendt for de reneste hvide strande, så her får du en helt fantastisk strandoplevelse og en af de bedste i Europa. Der findes flere forskellige dagsture i området. Tag f.eks. på bådtur, kajaktur eller på vandretur i Rota Vicentina Nationalpark/Nationalparken ved Rota Vicentina. Besøg også nogle af de mange historiske og hyggelige byer langs kysten.

Viser 2 oplevelser

togrejse igennem Portugal - kun interrail produkt

Togrejse igennem Portugal

Oplev Portugals spændende kultur og smukke natur med en togtur gennem landet. Du kommer til at udforske portvinens hovedstad Porto i nord, bjergbyer med flere hundrede års historie, den fine hovedstad Lissabon, samt de smukkeste strande i Algarve-regionen.
Læs mere
14 dage
MAJ-OKTOBER
fra 9.995,-
Fishermens trail

Trekking på Fishermen's trail

Oplev den storslåede natur langs kyststrækningen Rota Vicentina, når du vandrer i de lokale fiskeres fodspor på små stier, som går helt ud til klippekanterne, med smukke udsigter over det imponerende og betagende Atlanterhav. Du passerer øde sandstrande, stejle klipper, flotte blomster og planter, og overnatter i de små fiskelandsbyer langs ruten på Fishermen’s trail.
Læs mere
11 dage
SEPTEMBER - JUNI
fra 12.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top