KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
8 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne rejse vil du opleve den helt autentiske surf kultur i Europas surf-hovedstad! Du skal bo i kystbyen Ericeira, som emmer af portugisisk idyl og charme, krydret med ægte surfer-atmosfære. Fra surfcampen er der kun ca. 2 minutters gang til stranden, så det er nemt at komme ud at surfe eller dase på stranden.

I Ericeira er der hyggelige barer og et sjovt natteliv, side om side med traditionelle fiskehytter. Campen er placeret 20 minutters gang fra byens centrum, omkranset af majestætiske klipper og med udsigt ud over stranden og havet. Det er også et must at besøge de billedskønne vingårde, eventyrslottene i Sintra, og episke Nazare, hvor kæmpebølgerne ruller ind og som er kendt for den største bølge, der nogensinde er blevet surfet på!

Er du yogainteresseret, eller blot yoganysgerrig, så har surfcampen sin helt egen yogaskole. Studiet har et moderne udseende og en hyggelig atmosfære med grønne planter, røgelse og stearinlys – perfekte omgivelser til at få yogaundervisning af en af stedets dygtige instruktører.

På surfcampen skal du vælge dit niveau. Du kan vælge mellem tre forskellige niveauer; begynder, moderat eller uafhængig. Så uanset om du er nybegynder, har prøvet surfing et par gange, eller er en erfaren surfer, er der et niveau, der passer til dig.

Surfcampen løber fra søndag til søndag, og derfor tager dette rejseforslag udgangspunkt i afrejse og hjemrejse på en søndag. Det er muligt at forlænge opholdet i Portugal, hvis du ønsker at opleve mere af dette skønne land. Det er også muligt at lave surf-rejser med færre dage. Kontakt din rejsekonsulent for flere informationer om dette.

Få information og fakta om Portugal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Portugal her

Bedste rejseperiode

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Portugal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Søndag - afrejse fra Danmark og ankomst til Ericeira, Portugal
Der er afrejse fra Danmark til dit surf eventyr i Portugal. Ved ankomst i Lissabon, bliver du mødt af en chauffør, som kører dig til Lapoint Surf Camp i den lille by, Ericeira, der ligger ca. 40 min fra Lissabon. Efter ankomst får du tildelt dit værelse, og har tid til at pakke ud, hilse på de andre gæster og instruktørerne på surfcampen. Selve surfhotellet var oprindeligt en gammel vingård, Quinta Lizandro, som nu er lavet om til en moderne surfskole med lækre faciliteter. Surfhotellet har en kapacitet på op til 119 personer fordelt på fællesværelser, der har eget bad, samt dobbeltværelser og 2-sengs værelser. Hvis du rejser alene eller som par og ønsker mere private forhold, er der mulighed for at booke det. Campen er som en legeplads for voksne, og byder på en masse lækre faciliteter såsom swimmingpool, volleyballbaner, skateboard bowl, udendørs fitness, yogastudie, tagterrasse, tv-lounge og bordtennisbord. Der findes også en café, bar og restaurant på stedet, hvor den daglige morgenmad serveres. Morgenmaden er inkluderet i dit ophold alle 7 dage, og bliver serveret mellem kl. 8.00-10.00. Morgenmaden består af lækre lokale specialiteter, cornflakes, æg, frisk brød, yoghurt og frisk frugt. Frokost og aftensmad kan du købe på stedet eller nyde i en af byens restauranter. I løbet af ugen vil der være en tapasaften og en BBQ aften for surf deltagerne mod egenbetaling.
2. dag: Mandag - surfcamp – første dage i bølgerne
Dagen startes med morgenmad efterfulgt af et infomøde, hvor du sammen med de andre deltagere, bliver introduceret til forløbet på campen samt får al den nødvendige praktiske information. Efter mødet skal du ud og prøver kræfter på dit surfboard. Surfinstruktørerne giver dig en introduktion til sikkerhed, og giver dig den nødvendige teori. Du vil være i vandet i cirka 2 timer, og derefter køres du tilbage til surf campen. Resten af dagen har du på egen hånd. Du kan bruge eftermiddagen på at slappe af på campen eller tage på en vandretur eller løbetur på stierne fra Foz do Lizandro-stranden til São Julião-stranden. Her vil du kunne nyde den smukke natur og den fantastiske udsigt over Atlanterhavet. (M)
3. dag: Tirsdag - surfcamp – føling med boardet og yoga
Efter morgenmaden er det igen af sted ud i bølgerne, og forhåbentlig vil du begynde at få lidt mere føling med boardet, og måske endda være heldig at finde balancen på et par gode bølger og få den fede følelse ved at ride på bølgerne. Eftermiddagen er planlagt med yoga og forskellige andre aktiviteter, hvis du ønsker at deltage i det. Aftenen har du på egen hånd, hvor du for eksempel kan slappe af på nogle af de smukke strande i området; Lizandro, Sao Juliao og verdensberømte Ribeira D’ilhas.(M)
4. dag: Onsdag - surfcamp – venskabeligt forhold til surfboardet, besøg på vingård og BBQ-middag
Morgenmad er den bedste og vigtigste start på dagen, når du skal bruge hele kroppen lige fra morgenstunden. Efterhånden har du sikkert fundet eller genfundet et godt forhold til surfboardet, og nyder timerne i havet. Efter surfundervisningen er det tid til en god frokost, og hvis du har lyst, kan du om eftermiddagen tage med på et besøg til en af de berømte vingårde i området Sant’Ana vingård. Her vil du og de andre surfere få en præsentation af vingården og se hvordan vinen bliver lavet. Der vil også være mulighed for at smage på vinen samt hygge med de andre fra surfcampen (turen er mod egenbetaling). Om aftenen afholder surfcampen en BBQ-middag med lækker kylling, portugisiske pølser og burgere serveret med ris, bønner, kartofler og salat, og du kan selvfølgelig spise med for egen betaling. Efter den lækre BBQ-middag er der lagt op til fest og socialt samvær på campen. (M)
5. dag: Torsdag – ren afslapning
Måske er kroppen ved at være godt øm her på fjerdedagen, så i dag står den på ren afslapning og ingen surf undervisning. Om eftermiddagen har du mulighed for at deltage i en times dejlig yoga og rigtigt strække din krop ud, og ellers er resten af dagen på egen hånd til afslapning og hygge. Om aftenen kan det anbefales at tage ind til byen og nyde et lækkert måltid mad på en af byens lokale restauranter. (M)
6. dag: Fredag - surfcamp – surf og skateboard
Morgenmaden nydes inden havet og bølgerne igen kalder. Instruktørerne hjælper dig godt på vej på det niveau, du har nået indtil videre, og måske bliver du ekstra udfordret med større bølger, hvis du er klar til det. Eftermiddagen er fri til afslapning, spil og hygge, en tur i poolen, træning med fitnessudstyret, eller en dejlig massage på campen. Senere vil du også have mulighed for at benytte skateboard bowlen, og i nogle perioder på året er det også muligt at få skateboardundervisning. Skateboarding er opstået ud fra surfkulturen, så disse to sportsgrene har altid haft en tæt forbindelse. Skateboarding vil give dig selv et super fundament for at surfe. Aftenen er på egen hånd, og du kan eventuelt tage ind til Ericeira og opleve byens hyggelige barer og restauranter. (M)
7. dag: Lørdag - surfcamp – sidste surfdag og taco night
I dag er det din sidste dag på surfboardet for denne gang, og det er tid til at bruge de sidste kræfter og udfordre dig selv. Om aftenen vil der være tapasbuffet på surfcampen, som du er velkommen til at deltage i, mod egenbetaling, og få den helt perfekte afslutning på dit surfophold. Der festes på campen, hvis du ønsker at slutte ugen af med en sidste skål med dine nye venner. (M)
8. dag: Søndag - afrejse fra Lissabon og ankomst til Denmark
I dag er det tid til at sige farvel til Portugal og surfcampen, og rejse hjem med bagagen fuld af gode minder, venner og dine nye surf-færdigheder. Efter morgenmaden er det tid til at tjekke ud og benytte dig af din transport til lufthavnen i Lissabon, hvorfra dit fly til Danmark afgår. Ankomst i Danmark samme dag. (M)

Overnatninger

7 overnatninger på surfcamp i sovesal. De fleste værelser er 4-sengsværelser, men der er også få 5-sengsværelser, et enkelt 6-sengsværelse og et 8-sengsværelse.

Der er mulighed for at opgradere til dobbeltværelse mod merpris. Kontakt din rejsekonsulent og hør nærmere.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Surfcampen starter kun om søndagen, du vil dog altid kunne rejse til Portugal før eller senere hjem, hvis du ønsker at opleve andre steder i landet. Vi tilbyder også surfcamps i Portugal med kortere varighed - kontakt en rejsekonsulent for mere information.

Gruppestørrelse

Rejsen udføres som individuel tur, men du er en del af en surfcamp, hvor du har surfundervisning med andre, og der er lagt vægt på socialt samvær med de andre deltagere.

Maj-oktober

Pakkeliste

 • Badetøj og håndklæde
 • Vandfast solcreme
 • Kameraudstyr
 • Personlig rejseforsikring
 • Lommepenge
 • Evt. GoPro
 • Solbriller

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Lissabon t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Surfundervisning mandag til lørdag (cirka 10 timer i alt)
 • Brug af surfudstyr samt al transport til og fra surfspots
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Portugal er det god skik at give drikkepenge til servicepersonale
 • Drikkevarer
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Ekstra udflugt til vingård
 • Yoga
 • BBQ-middag onsdag aften
 • Tapasbuffet lørdag aften

Prisbemærkning

Det er muligt at tilkøbe et dobbeltværelse til eget brug for solorejsende. Merprisen er cirka 1700,- DKK per uge.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top