SIDST OPDATERET 22/03 2023
Særlige indrejseregler i Colombia i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Colombia:
  • Alle rejsende over 18 år skal fremvise dokumentation for gennemført vaccinationsforløb ved indrejse
  • Hvis du ikke er færdigvaccineret eller der ikke er gået 14 dage siden sidste vaccine, skal der fremvises en negativ PCR-test foretaget maksimalt 72 timer før afrejse, sammen med bevis for påbegyndt vaccinationsforløb. Rejsende vil blive nægtet indrejse, hvis de ikke har modtaget mindst én vaccinedosis.
  • Det er nødvendigt at udfylde en indrejseformular online. Denne kan udfyldes tidligst 24 timer og senest 1 time inden indrejse – og findes HER. (Det anbefales at printe e-mailbekræftelse på at have udfyldt indrejseformularen)

Tidligere smittet med Covid-19:
  • Rejsende, som er tidligere smittede er IKKE undtaget indrejsereglerne ved indrejse til Colombia, men skal følge de samme regler som ikke-vaccinerede

Lokale restriktioner:
  • Det er obligatorisk at bære mundbind i offentlig transport, i lufthavne og på indenrigsfly

Mellemlanding på flyrejsen:

Se alle vores spændende rejseforslag til Colombia her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top