SIDST OPDATERET 10/8 2022
Særlige indrejseregler i Fransk Polynesien i forbindelse med Covid-19


Indrejseregler i Fransk Polynesien (vær OBS på yderligere krav, hvis du rejser via USA):
  • Fransk Polynesien har pr. 1. august 2022 fjernet alle krav i forbindelse med Covid-19.
  • Vær opmærksom på, at der fortsat kan være krav i forbindelse med mellemlanding (eksempelvis, hvis der flyves via USA - se nedenfor)Yderligere krav, når du rejser via USA:
  • Alle rejsende på 18 år eller derover skal fremvise et gyldigt bevis på Covid-19 vaccination – print og medbring. Der skal være gået mindst 7 dage fra stik nr. 2 til afrejsedagen (4 uger ved Johnson & Johnson vaccine).
  • Der kræves godkendt ESTA ansøgning for mellemlanding i USA. Koster 21 USD per person – søges via dette link
  • Alle rejsende skal Inden ombordstigning udfylde en attest med kontaktoplysninger samt oplysninger om vaccination og testresultater. Spørgeskemaet udleveres af flyselskabet; det skal ikke indsendes elektronisk til de amerikanske myndigheder på forhånd. Flyselskaberne kan bruge denne eller egne blanketter til at indhente oplysningerne.Seneste information og opdatering vil fremgå af Fransk Polynesiens myndigheder, klik HERMellemlanding på flyrejsen:


Se alle vores spændende rejseforslag til Fransk Polynesien her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top