SIDST OPDATERET 7/11 2022
Særlige indrejseregler i Kenya i forbindelse med Covid-19


Indrejseregler i Kenya:
 • Alle rejsende skal søge visum til Kenya INDEN afrejse. eVisa kan søges HER
 • Alle rejsende, der er 12 år eller derover skal fremvise enten vaccinationsbevis eller en negativ PCR-test, der ikke er ældre end 72 timer fra afrejsetidspunktet. Rejsende anses for fuldt vaccineret, når de har modtaget det antal vacciner, der er gældende for den pågældende vaccine. Seneste vaccination må ikke være modtaget mindre en 14 dage fra dagen efter sidste vaccination.
 • Rejsende, der er 12 år og derover, og som ikke kan fremvise vaccinationsbevis eller en negativ PCR-test eller har influenza symptomer skal tage en kviktest ved ankomst. Denne test koster USD 30, som den rejsende selv skal betale. Hvis kviktesten er positiv, skal den rejsende tage PCR-test, som koster USD 50 og herefter selvisolere. Dette gælder ikke for børn under 12 år.
 • Rejsende med influenza symptomer skal, inden afrejse, udfylde en elektronisk Covid-19 formular. Formularen kan findes her. De skal også tage en kviktest ved ankomst. Denne test koster USD 30, som den rejsende selv skal betale. Hvis kviktesten er positiv, skal den rejsende have taget en PCR-test, som der skal betales USD 50 for, og herefter selvisolere.
 • Regler for børn: Der gælder samme regler for børn på 12 år og derover som for voksne.
  Børn under 12 år skal ikke fremvise vaccinationsbevis eller PCR-testes ved ankomst.

 • Det anbefales dog at have al dokumentation, tilladelser og formularer med i udskrevet tilstand også
 • Alle rejsende skal udfylde en sundhedsovervågningsformular online før afrejse. Efter at have udfyldt formularen modtager de(n) rejsende en QR kode, som skal fremvises til sundhedsmyndighederne i lufthavnen, inden den rejsende får adgang til paskontrollen. Efter ankomst skal den rejsende udfylde daglige sundhedsinformationer på platformen i 14 dage
 • Hvis du skal besøge både Kenya, Rwanda og Uganda i én rejse, kan der søges et East African Visitor Visa. Du kan rejse frit mellem disse tre lande og komme ind og ud af hvert land flere gange. Du skal starte din rejse i Kenya. Visummet bliver ugyldigt, hvis du rejser uden for disse lande

Seneste information og opdatering vil fremgå af Kenyas myndigheder, klik HER

Lokale restriktioner:
 • Der kan stadig visse steder være krav om at bære mundbind (på offentlige steder, og hvor social afstand ikke er mulig, samt i offentlig transport)
 • Der kan forekomme andre lokale restriktioner

Mellemlanding på flyrejsen:


Se alle vores spændende rejseforslag til Kenya her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top