Af Heidi (#Rejseinterview)

REJSEINTERVIEW

Kort om dig - Hvem er du?
Jeg hedder Heidi Pallisbo og er 44 år ung – arbejder ved Siemens som Team Leader. Jeg har to uddannelser, først som kontorassistent all round og så i 2005-10 læste jeg Cand.Negot på SDU. I min fritid er venner og familie vigtig for mig, der ud over bruger jeg tid på sport, læser bøger, tager kurser og så har jeg et par mormor hobbies - så som strik, sytøj og korsstings broderi.

Hvilke lande har du besøgt og hvem rejste du med?
Først tog jeg til Mexico, hvor jeg tilbragte små 7 uger på et projekt med havskildpadder, her boede jeg i en camp, sammen med unge mennesker fra hele verden og vi arbejde dagligt i et samarbejde med et lokalt zoo projekt.
Det har været en fantastisk oplevelse at møde både de lokale, som er meget dedikeret arbejder på projektet, samt samarbejde med unge mennesker, som for nogle er på deres første rejse uden forældre.
I weekenderne tog vi på turer, gerne med lokale, hvor det var muligt at opleve kulturen og historien i området, samt få et par gode råd, til, hvad vi kunne gøre på egen hånd.
Herefter mødte jeg min kæreste, Jens Christian, i NYC, hvor vi var i 7 dage, efterfulgt af 4 dage i DC og endte vores ferie med 4 dage i Vegas.

Hvor længe er du typisk væk og hvor ofte rejser du?
Jeg rejser i alt fra en weekend, til f.eks en storby i europa, så vel som 2-10 uger, hvor jeg gerne tager til f.eks. USA på kør selv ferie, her tager jeg et fly og så lejer jeg en bil i den lufthavn jeg lander i og kører ud for at se området. Men også har været på cyklecharterferie på Mallorca.
Jeg rejser minimum en gang om året, alt efter feriens varighed.

Hvad inspirerede dig til at rejse ud med rygsækken?
Muligheden for at opleve på engen hånd, møde folk der, hvor de er.

Dit bedste rejsetip/råd, hvis man skal ud som backpacker for første gang?
Husk at være åben og høflig.

Hvilke forberedelser gør du normalt inden en rejse?
Opdaterer vaccinationer, husker visakort, info til nærmeste familie om, hvornår jeg regner med at være hvor.

Hvorfor er det så fedt at rejse med rygsæk?
Muligheden for at møde folk, hvor de er, friheden til at ændre planer, se noget andet, hvis man støder på det i verden.

Hvordan finder du tid og penge til at realisere drømmen?
Jeg er god til at sparer op, og Mexico blev en realitet, da jeg solgte min lejlighed sidste år. Der ud over, havde jeg en del overarbejde, hvilket gjorde det muligt for mig at afspadsere de 7 uger jeg var i Mexico.

Dit personligt bedste rejseminde eller din sjoveste historie ’from the road’?
Ofte er det på andendagen i et nyt område, hvor der sker noget, som jeg ikke er forberedt på, det være sig oplevelser, som bliver anbefalet af lokale eller fordi jeg støder ind i dem.

Dit bedst pakketip/hvad rejser du aldrig uden?
Visakort og lokale valuta, tandbørste og et par rene underbukser.

Hvilke lande er på din bucket list og hvad lægger du vægt på, når du vælger en destination?
Jeg har klart fået mere lyst til at se latiamerika, gerne Peru og så skal jeg tilbage til Mexico, når jeg har lært spansk.
Derudover, er der en drøm om at se Vietnam.

Andet du gerne vil dele fra livet som rygsækrejsende?
Spring ud i det og nyd det.

Tak til Heidi for at dele din rejseglæde med andre!

Se alle vores jordomrejser her
Interview, Heidi
Rejseinterview: Havskildpadder i MexicoRejseinterview: Havskildpadder i MexicoRejseinterview: Havskildpadder i MexicoRejseinterview: Havskildpadder i MexicoRejseinterview: Havskildpadder i MexicoRejseinterview: Havskildpadder i Mexico
Til top