Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Indonesien er et ø-rige med mere end 14.000 øer som tilbyder en masse alsidige oplevelser. Forskellige religioner i landet gør at man kan opleve mange forskellige og spændende kulturer, og jeg vil forsøge at give dig et godt overblik over de mange muligheder.

Rejsen starter på Sumatra, hvor jeg tager jer ud i Gunung Leuser National Parks jungle, for at opleve de smukke orangutanger i deres rette element. Vi kommer også forbi Mount Sibayak og Sydøsasiens dybeste sø Lake Toba

Herefter fortsætter rejsen til fantastiske Bali. Her finder man som backpacker flotte strande, surfing og festlig stemning ved Kuta, mens Sanur byder på afslappende omgivelser og skønne strande perfekt til børnefamilien.
Vi kommer forbi evig livlige Ubud, som emmer af oplevelsesmuligheder med alt fra makakaber ved Monkey Forest, markeder, templer, balinesisk dans, riverrafting, kaffeplantager, massage, yoga og ikke mindst vandring i de smukke risterrasser.
Fra Ubud tager vi nordpå til bjergbyen Munduk, som byder på det ene flotte vandfald efter det andet. Vi kører videre nordpå til kystbyen Lovina som er kendt for dens sorte sandstrande og muligheden for at spotte delfiner i den flotte solopgang.

Fra Bali går turen mod øriget omkring Bali, Nusa-øernes storslåede undervandsliv hvor der er chance for at se Manta Rays og Gili-øernes hvide sandstrande

Vi kommer også forbi Komodo Nationalpark, hvor du som det eneste sted i verden kan opleve de enorme komodovaraner, her besøger vi Rinca Island. På øen Flores ligger byen Labuan Bajo, herfra kan du dykke ved Komodo, som betegnes som et af de bedste dykkersteder i verden.

Indonesien har så utrolig mange oplevelser der bare venter på dig. Jeg håber at fortællingerne fra mine rejser og erfaringer kan være med til at inspirere dig til din næste rejse.


Jeg glæder mig til at se jer.


Med venlig hilsen
Vibeke Boelt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top