Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
En rejse til Costa Rica vil være en rejse med mulighed for store naturoplevelser og dyrelivet i fokus. Her kan opleves alt fra vandring på hængebroer, vulkaner, grotter og sejlture blandt krokodiller. Landets størrelse gør at du kan nå at opleve en masse forskellige områder på kun få uger.

Jeg vil i løbet af aftenen komme ind på nogle af højdepunkterne samt sæsoner, dyreliv, adventure, og de forskellige transportmuligheder i landet. Bl.a. muligheden for at lave en spændende kør-selv-ferie. Til sidst kommer jeg lidt ind på mulige destinationer som Costa Rica kan kombineres med.

Jeg ser frem til at inspirere jer til jeres rejseeventyr i det sydlige Centralamerika med deres forbløffende jungle og dyreliv.

Med venlig hilsen
Ann Cathrine Kallehave Larsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent, Ann Cathrine Kallehave Larsen

Ann Cathrine Kallehave Larsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved Navitas, DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top