Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Cape Town med sin smukke og til tider vindblæste havnefront, Table Mountain og Robben Island. Byen er i sandhed en af Sydafrikas store kontraster med ultra rigdom sammen med store Townships hvor en ukuelig optimisme, gæstfrihed og gå-på-mod kendetegner indbyggerne. Vi skal også besøge de store vinområder udenfor Cape Town, og et par fif til hvor du finder nogle af de bedste vingårde til vinsmagning.

Vi snakker om mulighederne for at leje en bil og tage på en klassisk kør-selv tur langs Route 62 og Garden Route.

Ingen rejse til Sydafrika uden af snakke om dyrelivet. Ud over den store Krüger National Park findes der et utal af private Game Reserves hvor der er muligheder for at se ”The Big Five” (Løven, Bøflen, Elefanten, Leoparden og Næsehornet). Men også de mange fugle, antiloper, gnuer, måske en zebra med unge eller en giraf med sine skønne store øje er fascinerende at spotte.

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen og dele mine rejsetips samt passion for landet.


Med venlig hilsen
Christopfer Levy

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top