Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Costa Rica strækker sig fra det surfer venlige stillehav til Det Caribiske Hav som byder på smukke vulkanske sorte sandstrande med lokal rastafa stemning og æglæggende kæmpe havskildpadder.

Panama er ikke kun en berømte kanal, men derimod fyldt med unikke indianer stammer, tropisk dyreliv, ukendte regnskove og et helt uforglemmeligt robinson crusoe ø-paradis.

Begge destinationer byder på adventure til den adrenalin glade rejsende, ufremkommelige regnskovs områder til den eventyrlystne med hang til vandring og selvfølgelig en høj bestand af dyreliv.

Jeg ser frem til at inspirerer jer til jeres sydlige central Amerika eventyr.

Med venlig hilsen
Kamilla Hougaard

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top