Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
OBS: Dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt rejse. Læs mere om rejsen her.

Dette fysisk udfordrende trek fører os gennem sherpaernes storslåede hjemegn, små hyggelige landsbyer, langs farverige mani-sten og forbi buddhistiske klostre. Turen byder på enestående udsigter til en perlerække af verdens højeste bjerge - Mt. Everest, Lhotse, Makalu og Cho Oyu for blot at nævne et par stykker.

Denne aften fortæller jeg om trekket og viser billeder af nogle af de allersmukkeste områder i Everest-regionen med store gletsjere, grønne bjergsøer og uforstyrret udsigt til en lang række Himalaya-giganter. Jeg vil også fortælle jer om Nepals hovedstad Kathmandu (som også er en del af rejsen) med dens smalle stræder, historiske templer, imponerende stupaer og livlige markeder.

Trekket til Everest Base Camp er fyldt med fysiske udfordringer såsom ømme ben, kolde næser og en krop der kan påvirkes af den tynde luft. Dette glemmes heldigvis hurtigt, når Himalayas smukke natur kvitterer med fantastiske panoramaudsigter undervejs på ruten.

Til sidst kommer jeg med gode råd til, hvordan man bedst forbereder sig til turen, og så tager jeg jer igennem turens forløb fra dag til dag.

Jeg glæder mig til at inspirere jer med historier om et fantastisk trek til Everest Base Camp.

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 28-05-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 22-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 11-11-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Jacob Hilstrøm, rejsekonsulent i København

Jacob Hilstrøm

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top