Ca. 1 time
Maya Vesely
Se alle datoer
Gratis foredrag
Maya Vesely er foredragsholder og rejseleder på denne tur. Maya er bosat i Japan og har derfor et indgående kenskab til landet.

Rejsen starter i København og går til Japans hovedstad, Tokyo. Her skal vi smage på masser af lokale specialiteter og udforske byen i eget tempo.

Vær opmærksom på at dette foredrag omhandler rejsen: Trekking, kultur og pilgrimsvandring i Japan med dansk rejseleder.

Fra den pulserende hovedstad går turen til den lille bjergby, Kiso-Fukushima. De næste to dage skal vi vandre langs den gamle postrute på to dele af Nakasendo-stien gennem bambus- og cedertræsskove og charmerende landsbyer med smukke træhuse fra Edo-perioden.

Vi overnatter på en ryokan - et traditionelt overnatningssted med japanskindrettede værelser med tatamimåtter og futonmadrasser på gulvet.
Klæd om til yukata (japansk bomuldskimono) og nyd de varme kilder (onsen).

Vi lægger de japanske alper bag os og sætter kursen mod Kyoto, Japans gamle kejserby, der med sine over 2.000 templer er en del af UNESCOs verdensarv. Vi går på opdagelse på Nishiki-markedet, i Gion-kvarteret samt nogle af de mange templer.

Fra Kyoto sættes kursen mod Stillehavskysten, hvor vi skal trekke nogle af de smukkeste sektioner af den legendariske pilgrimsrute Kumano Kodo.

Efter fire dage med fantastisk vandring på Kumano Kodo, og nok med lidt ømme ben og rygsækken fyldt med fantastiske oplevelser, går turen tilbage til København.

Jeg glæder mig meget til at være rejseleder på denne tur og få muligheden for at introducere jer for et land der står mit hjerte meget nært, og på denne aften ser jeg frem til at besvare de spørgsmål I måtte have i forhold til grupperejsen.


Med venlig hilsen
Maya Vesely

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top