KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
I Japan er det i det ene øjeblik som at komme tilbage til det gamle og sagnomspundne "Solens rige", med geishaer, templer, lanterner og døre lavet af papir, mens man i det næste øjeblik bliver mødt af de nyeste højteknologiske gadgets og neonbeklædte skyskrabere.

Vi starter i pulserende Tokyo, den evigt foranderlige by i konstant bevægelse - her går det stærkt og du mærker med det samme kontrasten mellem gamle traditioner og en moderne storby.
Turen går videre mod De Japanske Alper med hyggelige bjerglandsbyer og fantastiske landskaber. Dernæst besøger vi Kyoto, den gamle kejserby med over 2000 templer, og en traditionel onsen-by med varme kilder. Vi skal også et smut forbi madoasen, Osaka, "Tokyos lillebror".

Sydpå ligger halvøen Kyushu, der er berømt for sine vulkaner, vandfald, varme kilder og vandreruter. Det er også på Kyushu man finder byen Nagasaki, der ligesom Hiroshima led under Anden Verdenskrig. Endnu længere sydpå besøger vi Okinawa-øerne. Her venter smukke bountystrande, dykning med mantarokker, snorkling blandt farverige fisk og koraller, trekking på regnskovbevoksede bjerge, kajakture langs floder og mangrove samt rig mulighed for afslapning.

Vil du også opleve skønne Japan så meld dig til dette webinar og få masser af inspiration til din Japan-rejse.

Jeg ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Laila Christensen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 10-10-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Laila Bech Christensen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top