Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Jeg viser billeder og fortæller om egne oplevelser fra Thailand og giver lidt praktisk info i forhold til det at rejse med børn som f.eks. hvor man kan rejse hen i Thailand, hvor mange byer og områder man kan opleve på samme rejse og hvilke oplevelser der egner sig til børn.

Vi starter i pulserende Bangkok, hvor tempoet er højt, pladsen trang, og duftene fra gadekøkkenerne rammer dig som en tung sky. Selvom du kan blive overvældet af dit første besøg i Bangkok, så er der mange oplevelser for børn. Prøv den lækre mad fra de osende gadekøkkener, tag en sejltur på klongerne, besøg kongepaladset, Grand Palace, hvis der ikke er for varmt, og tag på cykeltur, hvor I kommer lidt uden for det hektiske byliv, og oplever de lokale thai'ers levevis.

Efter et par skønne dage i Bangkok tager vi toget nordpå til Chiang Mai, som for de små er en oplevelse i sig selv. Her findes hyggelige markeder, madlavningskurser, cykelture, et sjovt illusionsmuseum for børn, og små-ture til de omkringliggende områder, og så kan man også overnatte i junglens trætoppe.

Vi skal også en tur til kanchenburi ved River Kwai – en fantastisk børnevenlig tur, som både byder på afslapning, hygge og dagsture.

Rejsen slutter med ren afslapning på nogle af Thailands skønneste øer i syd – her kan I få sand mellem tæerne, snorkle, dase på stranden eller hvad I ellers har lyst til.

Jeg vil forsøge at komme bredt omkring, så I kan danne jer et overblik over hvordan netop jeres drømmerejse skal se ud.

Jeg glæder mig til at byde velkommen til en spændende og hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Heidi Johansen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top