1,5 time
Jan Marshall
Se alle datoer
Gratis foredrag
Du kommer til at høre om, hvordan du kan forberede dig inden, hvordan selve trekket er og hvad rygsækken skal indeholde. Ligeledes gennemgår vi selve ruten, overnatningen undervejs samt gennemgår en pakkeliste herfor.

På aftenen vil du desuden få et godt indblik i dag til dag programmet, hvilke udfordringer du vil møde undervejs og vigtigst - gevinsten ved at stå på toppen af bjerget.

Du kommer også til at høre om muligheden for at kombinere denne fantastiske oplevelse med Tanzanias unikke natur og dyreliv, samt afslapning på Zanzibar

Vi glæder os til at fortælle om denne fantastiske rejse.

Vores ønske er, at du bliver motiveret til at realisere drømmen om at nå toppen af Kilimanjaro.

Med venlig hilsen
Jan Marshall

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top