Ca. 1 time
Anne Smedegaard Thomsen
Se alle datoer
Gratis foredrag
Fishermen’s Trail bugter sig langs med den rå, portugisiske vestkyst væk fra alfarvej, og vi passerer alt fra kuperede klitlandskaber, smukke sandstrande, grønne skove og dale og overdådige udsigtsplateauer. Vi får fornøjelsen af at opleve nogle af de få tilbageværende vilde og uspolerede områder langs med den sydvestlige kyststrækning og de smukke indlandsområder i Portugal.

Atlanterhavet bliver vores tro følgesvend på den traditionsforankrede Fishermen’s Trail-rute, der samlet set strækker sig 192 km fra Porto Covo i nord til Sagres i syd gennem regionerne Alentejo og Algarve. Vi vandrer etapen fra Almograve til Arrifana. Ruten er en del af Rota Vicentina-strækningen, der i alt udgør 400 km markerede kyst- og indlandsstier.

Udover at fortælle om turen vil jeg komme ind på, hvad det kræver af dig at komme med på turen og vejlede om praktiske forhold. Jeg vil vise jer smukke og naturskønne billeder fra Fishermen’s Trail, der rigtigt kan få eventyrlysten frem – og der vil selvfølgelig være god tid til diverse spørgsmål.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften med jer.

Rejsehilsner fra
Anne Smedegaard Thomsen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Anne Smedegaard Thomsen

Anne Smedegaard Thomsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i den bekræftelsesmail, som du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top