KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Tørstensruten (Ruta de Pedra Sec), som vandreruten også kaldes, strækker sig fra syd til nord i de UNESCO-fredede Tramuntana bjerge på Mallorca. Ruten går gennem de hyggelige bjerglandsbyer Valldemossa, Deia, Soller og slutter i Pollença. Undervejs bor vi på charmerende hoteller, klosteret i Lluc og det unikke refugie i Tossals Verde.

Sierra de Tramuntana ligger i den nordvestlige del af Mallorca og er den største bjergkæde på De Baleariske Øer i Spanien. Det er muligt på få timer at vandre fra de smukke turkisblå laguner ved havet til vilde bjergudsigter. Vandreturen går via den berømte GR221 - også kaldet De tørre stens rute - der strækker sig fra Port d´Andratx via Mallorcas helligste kloster Lluc og charmerende Pollença.

Til dette webinar, vil jeg ud over at fortælle om turen, komme ind på hvad det kræver af dig at være med på turen, hvordan turen er dag for dag samt vejlede om turens praktiske forhold.
Vær opmærksom på at dette foredrag tager udgangspunkt i en bestemt rejse med dansk rejseleder.

Ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jan Marshall


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 01-08-2024 kl. 17:30 Tilmeld
Ledige pladser 07-11-2024 kl. 17:30 Tilmeld

Foredragsholder

Rejsekonsulent Jan Marshall

Jan Marshall

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top