KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi tager fra det billedskønne højland, videre til de travle storbyer, besøger tusindvis af limstensklipper i Ha Long Bay og overnatter i dybe grotter.

Herefter går turen til det hyggelige og charmerende Hoi An, hvor vi smager på Banh Xeo og Fresh beer, kommer helt tæt på historiske bygningningsværker og oplever skønne strande.

Fra Dalat hopper vi på ryggen af motorcyklen og kører i Ho Chi Minhs fodspor gennem bjerge, kaffeplantager og smukke vandfald, før vi ankommer til de sagnomspundne Cu Chi tunneller i syden.

Vi slutter aftenen af i den pulserende storby Ho Chi Minh City, besøger flydende markeder i solopgangens skær, inden vi gør det sidste stop i ferieparadiset på Phu Quoc og Con Dao.

Jeg ser frem til en inspirerende aften.

Med venlig hilsen
Zenia Brandt

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Zenia Brandt

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top