Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Australien er halvanden gange så stort som Europa, og strækker sig over flere klimazoner. Derfor er det vigtigt at tænke over rejsetidspunkt og sæson, når man rejser i Australien. I dette foredrag vil vi fortælle om, hvad man kan opleve, hvis man rejser derned i den danske sommerperiode.

Vi vil fokusere på smukke Queensland, hvor man bla. kan opleve Great Barrier Reef, tropisk regnskov og verdens største sandø Fraser Island. Derudover vil vi selvfølgelig også snakke om Sydney og omegn med bla. den flotte nationalpark Blue Mountains.

Vi kommer også omkring den smukke outback, og hvad man kan opleve på strækket mellem Alice Springs og Darwin. Her vil vi komme forbi Uluru, Katja Tjuta, Kings Canyon samt Kakadu og Litchfield Nationalpark.

Undervejs i foredraget vil vi komme omkring de forskellige måder at rejse på, must sees, og alt det som I ikke må gå glip af. I kommer også til at høre lidt om forventninger til budget, og forhåbentlig går I fra foredraget, klogere end da I kom.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en hyggelig aften og fortælle jer om det fantastiske land ’’down under’’.

Med venlig hilsen
Tünde Løbger & Anne Frederiksen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Anne Frederiksen, Rejsekonsulent

Anne Frederiksen

Rejsekonsulent

Tünde Løbger

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top