Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Rio De Janeiro, hvor vi besøger sukkertoppen, Kristus-figuren, danser i nattelivet og slapper af på Copacabana. De smukke strande på Ilha Grande får også et besøg, mens vi nyder udsigten ud over det azurblå hav!

Længere sydpå tager vi på hvalsafari og moutainbike i nogle af de smukkeste naturområder i Brasilien. Landet byder også på et af verdens største vandfald, Iguazu Falls, som ligger ved grænsen til Argentina – en oplevelse som ingen burde være foruden!

En lille flyvetur fra Iguazu tager os til det fantastiske sumpområde, Pantanal. Her tager vi på safari ud i den spændende natur! Vi tager også på snorkeltur i Bonitos flotte floder, og i Amazonas oplever vi dovendyr og cayman krokodiller.

Undervejs kommer vi med forslag og inspiration til spændende lande og destinationer, der nemt kan kombineres med en rejse til Brasilien.

Glæd jer til en aften med masser af god rejseinspiration. Vi ses!

Med venlig hilsen
Jacob Hilstrøm og Tonny Højmose Meldgaard

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top