Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Turen starter i Auckland og herefter drager vi sydpå for til sidst at slutte i Christchurch på sydøen.

Rejsen går først til det smukke strandområde ved Coromandel, ned til Waitomo, forbi Rotorua og Tongariro Crossing trekket for til slut at ende op ved hovedstaden Wellington.

På Sydøen starter vi rejsen med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark, hvorefter rejsen går via Franz Josef Glacier og det smukke Milford Sound til adventure hovedstaden Queenstown og ender ved smukke Lake Tekapo, inden turen går op mod Christchurch. Vi runder af med en smuttur op til Kaikoura, hvor der kan spottes hvaler og delfiner. En fantastisk rejse i et landskab, som er vidt forskelligt fra nord til syd, og som bare indbyder til et fantastisk roadrip, hvad end det er med bus, bil eller camper.

Vi vil fortælle om hvordan, hvornår og hvorfor man skal rejse til New Zealand, samt give gode råd til hvordan jeres rejse bliver en helt fantastisk oplevelse.

Vi glæder os til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

De bedste hilsner,
Katrine Dumstrei & Line Thejll

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 14-09-2022 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 12-10-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top