Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen strækker sig fra de gyldne sandstrande og smukke bugter ved Pahia i nord til de underjordiske grotter i Waitomo, videre til det geotermiske område ved Rotorua, op over Tongariro Crossing-trekket, hvor der er højt til himlen og åbne vidder, for til slut at ende i den summende og hyggelige hovedstad Wellington.

Efter en smuk færgeovergang rammer vi Sydøen, hvor vi starter med kajak og vandring i Abel Tasman Nationalpark. Dernæst fortsætter rejsen med isklatring på den azurblå Fox Glacier, forbi det smukke Milford Sound, og videre til ekstremsportens mekka i Queenstown. Herfra kigger vi mod de høje bjergtinder ved rolige Lake Tekapo og Mount Cook, inden turen går op mod Christchurch. Vi slutter med endnu en afstikker. Denne gang til Kaikura, hvor mulighederne er gode for at svømme ned delfiner og spotte hvaler.

Glæd dig til en fantastisk rejse gennem et landskab, der er vidt forskelligt fra nord til syd, og som indbyder til et uforglemmeligt roadtrip, uanset om du vil rejse med bus, bil eller camper.

Jeg viser billeder og fortæller ud fra min egne rejser gennem New Zealand, hvor jeg både har rejst med bus og i campervan. Jeg fortæller hvordan, hvornår og hvorfor man rejser til New Zealand og giver gode råd til, hvordan jeres rejse bliver en lige så fantastisk oplevelse som min egen.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften.

De bedste hilsner
Katrine Dumstrei

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Katrine Dumstrei, Rejsekonsulent

Katrine Dumstrei

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top