Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i det vestlige USA, som måske er mest kendt for Grand Canyon og Yosemite National Park, som begge er storslåede oplevelser. Vi skal dog også udfordre nogle af de lidt mindre kendte parker, som Zion, Bryce og Arches. Vi skal høre om fede vandremuligheder, spændende dagsture og overnatninger i glamping-telte under stjernerne.

I Texas skal vi til lokalt rodeo, vi skal spise røget BBQ, og så skal vi besøge nationalparken Big Bend National Park samt landets andenstørste kløft, Palo Duro Canyon. Mod nord finder vi Colorado. Her starter vi med en microbryg-øl downtown, Denver, inden vi kører mod den spektakulære nationalpark, Rocky Mountains. Herfra går turen nordpå mod Yellowstone, som måske er netop landets vildeste nationalpark. Her finder vi bøfler og elge i massevis blandt parkens mange gejsere og hot springs. Vi fortsætter mod Dakota-staterne, hvor vi finder de 26.000 år gamle mammutfossiler ved Mammoth Site. Ved Mount Rushmore besøger vi George Washington, Thomas Jefferson, Abraham Lincoln og Theodore – og herefter skal vi opleve Badlands National Park, som Lonely Planet har kåret til en af verdens mest undervurderede parker.

Det østlige USA byder også på smukke naturoplevelser. I New England skal vi besøge nationalskoven Green Mountains og længere mod syd overnatter vi midt i Shenandoah National Park. Og helt mod syd skal vi naturligvis forbi Floridas Everglades.


Vi ser frem til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Steffi Nørtoft og Mathias Kræpping

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top